Pages10.10.2015

Luku 511-Rillirouskun uusi ilme.

Prillit1
Prillit4

Say hello to my new specs! Päädyin tosiaankin silmälasivalinnassa näyttäviin, mustiin ja ihan aavistuksen kissamaisiin kehyksiin. Ja oijoi, nämä ovat ihanat! Tykkään ja tiedän, että vanhat kehykset taitavat jäädä ansaitulle eläkkeelle. Näissä on kivaa raikkautta ja jotain, joka nostaa ilmettä. Liftaava vaikutus ^_^ Oikeat anti-age kehykset, hahhaa, kun saavat roikkuvan naaman näyttämään skarpilta ja pirteältä!

Ostin kehyksiin erikseen nenätuet ja vähän pelkäsin, miltähän ne mahtavat kehyksissä näyttää. Jostain syystä minulle tulee mieleen lävistys, vieläpä oikeat asennelasit kun nenä näyttää läpilävistetyltä ^__^ Ja mitä parasta, olen voinut sanoa otsa-nenäliejulle lähes tyystin hyvästit! Toki pientä meikin liejuuntumista on havaittavissa mutta ero entiseen on todellakin suuri. Arvostan.

16 kommenttia :

 1. Noi tais olla mun suosikit! Edelleen tosi kivat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taisivat ollakin :) Tykkään kans itse tosi paljon! ^_^

   Poista
 2. Hienot! Ja parasta on nyt, että heti otsikosta tiesin aiheen kiinnostavan ja klikkasin sisään ;)

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvät, sopii sulle! Ja näytät muutenki tosi fressiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^_^ Näissä on jotain ilmettä nostattavaa vaikutusta :D

   Poista
 4. Tykkään näistä tosi paljon ja passaa sulle hyvin! Itse en enää laserleikkauksen jälkeen tarvitse laseja, mutta nämä ovat kivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^_^ Oo, laserleikkausta aina välillä mietin mutta sitten taas jänistän..ja toisaalta, tykkään kyllä silmälaseista itselläni. Vaikka oma etunsa olisi lasittomassa elämässä :)

   Poista
 5. Kivat on! Mullakin juuri hankitut uudet pokat, en vain ole vielä ehtinyt niistä mitään postailla. Jotenkin hassua miten minäkin innostuin ihan älyttömästi uudista laseista vaikka en siis jatkuvassa käytössä niitä tarvitsekaan. Nyt ne ovat kuitenkin nenällä nököttäneet melkoisen paljon. ;-) Oikein onnistunut valinta, sopii sulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mohn ^_^ Jään odottamaan sun silmälasien esittelypostausta :) Laseilla saa kyllä niin paljon tyylikikkailua aikaan halutessaan! Ja olen huomannut niiden häivyttävän tehokkaasti sy-alueen ryppyisyyttä, jos siis on linsseissä miinusta. Ja omasta mielestäni näytän ilman laseja..oudolta? Vaikka aikoinaan käytinkin paljon piilareita, nyt ei enää silmät vaan meinaa niitä kestää :P

   Mutta hauska kuulla, että olet tykästynyt laseihisi, se että ne löytyvät nenältä tiuhaan tahtiin kertoo onnistuneesta ostoksesta :)

   Poista
 6. Kivat lasit ja sopii tosi hyvin! Mä luulin kyllä ensin että olit lävistyksenkin ottanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^_^ Ja hahhaa, ei kyllä nyt kovin aikuislasit ole jos nää ihan oikeasti saavat näyttämään siltä, että nenässä on lävistys..:-D

   Poista
 7. Ihanat lasit! Diggailen, omanikin ovat samaa stailia.:D Tosin en ollut yhtä fiksu kuin sinä, ja hankin nämä ilman nenätyynyjä. (Mähmä silmälaseissa, hyihyihyihyi!) Täytyykin mennä optikolle asennushommiin. Kiitos esimerkistä! Ja pakko kysäistä: mitä sulla on huulilla? Ihana oranssinen kuulto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, olen vallan unohtanut vastata näihin kommentteihin :O

   Mutta siis, onko meillä ihan saman merkkisetkin lasit? :D Muistin, että sullakin on näyttävät, mustat lasit :) Sopivat muuten sullekin todella hyvin :)

   Ja hei, ei tuosta nenätyynyjen mahdollisuudesta ole kovin moni tietoinen. Mäkin varmaan olen vahingossa jostain sellaisesta mahdollisuudesta kuullut! Päätinkin antaa ilosanoman kiertää, esim. mun 60-wee pomonikin oli ihan into piukassa hankkimassa vanhoihin laseihinsa noita nenätyynyjä :D Sitä toki en tiedä, kuinka vanhoihin laseihin se on teknisesti mahdollista tehdä, siis niin ettei lasit hajoa tms.? Jos niissä on jo jotain kulumaa olemassa?

   Ja kiitos huulikehuista! Huulilla on Kjaer Weissin Sweetness-huulisävyte. Se on ihana :)!

   Poista
 8. Ovat tosi kivat ja sopivat sulle! <<3

  VastaaPoista