In this Light

Kauneusblogi

Luku 528-JLo:n meikkipussilla

JLO1

L'orealilta tuli tässä taannoin myyntiin kolmen huulipunan ja kynsilakan kokoelma, Pink Obsession Collection Exclusive. Ideana oli siis parittaa huulipunan ja kynsilakan sävyt toisiinsa sopiviksi eikä malliston sävyjen nimikkohahmot olleet mitään nobodyja. Miltä kuulostaisi meikata Naomi Wattsin, Blake Livelyn tai JLo:n nimikkosävyillä?

JLO2
JLO3

Yritin olla tiukka ja kiertää kokoelman kaukaa. En edes tiedä, onko kokoelma limited edition eli saatavilla rajoitetun ajan mutta päättelin niin ja erään raskaan päivän jälkeen en vaan voinut enää vastustaa JLo-huulipunan kiusausta. En, vaikka huulipunia tässä huushollissa onkin yli tarpeiden! JLo-huulipuna on sävyltään kaunis, kylmä magenta. Tällaista sävyä minulla ei ole varmaan koskaan ollutkaan!

JLO4

Punan koostumus on mukava, se on ihanan ohut mutta silti pigmettinen ja jopa aavistuksen geelimäinen. Puna ei ole kovin matta, mutta ei myöskään megakiiltävä. Huulipunassa on jännä, hyvin huulipunamainen, aavistuksen esanssinen ja parfymoitu tuoksu. Tuoksu ei ole voimakas, mutta sitä ei voi olla huomaamatta. Puna levittyy huulille kauniisti ja tasaisesti. Täytyy kyllä sanoa, että koostumus on todella paljon mieleeni. Ehkä yksi parhaimmista mitä olen kokeillut! Eritoten kunniamaininta tuosta kevyestä, mutta peittävästä koostumuksesta. Huulipunan kestokin on mallikas, jos jätän korjailut väliin on päivän päätteeksi huulilla silti väriä jäljellä. Jos muutkin Color Riche-huulipunat ovat tismalleen samanlaisia koostumukseltaan, täytyykin tehdä niiden kanssa lähempää tuttavuutta. Minulla on ollut viimeksi 2000-luvun alussa L'orealin Color Riche-huulipuna, en edes tiedä miksi olen kiertänyt ne kaukaa? Toisaalta, sävyvalikoima ei ehkä ole ollut mieleeni. Niinhän se taisi olla!

Jlopuna8
Jlopuna12
Jlopuna2

Tässä vielä puna tositoimissa. Puna näyttää nyt huulilla aika punertavalta, koska miniflunssa sai huuleni aivan järkyttävään kuntoon ja jouduin kuorimaan huulet sokeripalalla ennen huulimeikin tekemistä. Kuorinnan jälkeen huulten oma sävy oli entistäkin punertavampi, joka siis vaikuttaa huulipunan väriin. 

Hain meikkiin noin muutenkin tiettyjä JLo-fiiliksiä, meikin ideana oli "miltä JLo voisi näyttää tanssitunnin jälkeen" ^_^ Eli sellainen eräänlainen JLo:n arkimeikki. Vaikka no, ei meikäläisen skandipiirteillä nyt sinällään latinokaunottarelta näytetä enkä mitään yks yhteen-lopputulosta ollut hakemassakaan. Mutta kuvittelisin, että tanssitunnin jälkeen JLo:n iho olisi hehkuva, hänen silmämeikkinsä olisi minimissään ja korkeintaan huulilla nimikkopunaa. Ja tottakai kampauksena korkea, klassinen balettinuttura!

Oman huulipunani ostin Stockkalta pari viikkoa sitten, en näitä löytäny esim. Anttilasta. Saatavuus saattaa olla tosiaankin rajoitettu. Puna maksoi reilun kymmenen euroa.

Iskeekö julkkiskaunottarien mukaan nimetyt meikkikokoelmat?

6 Kommentit

 1. Näitä vastaavia tasan vuosi sitten jenkeistä etsin kissojen ja koirien kanssa. Näin mennessä koneessa mainoksen ja päätin, että Julianne Moore puna on saatava! No en löytänyt, oli joitain ruskean sävyisiä vain, mutta nyt on tarpeisiini vastattu ja tämän collectionin ihanuudet löytyy. Kiitos L'orealin. <3 Ovat ihania, mutta tämä nimenomainen on juuri jänskättänyt. Mutta tuohan ei olekaan niin tumma kuin luulin. Tosi pirtsakka ja kiva.

  Hyviä unia Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L'orealilla on ilmeisesti useampaakin speciaali-huulipunamallistoa :) Huomasin Kanadan sivuilta jonkin vastaavanomaisen nudepunamalliston! Ihana juttu että sait kuitenkin tän malliston punat :) Tämä on lopulta yllättävän arkeenkin sopiva, oma suosikkiyhdistelmä on harmaa college ja tämä puna :)

   Poista
 2. JLo:n puna on kyllä makee, sopii sulle hyvin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Tämä oli kyllä värinsä puolesta mulle sopivin :)

   Poista
 3. Mulla on Lumenen syyskokoelman Lupiineja sävy, joka on samantyylinen tämän kanssa. Tykkään tosi paljon tälläisistä viileistä väreistä huulilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi se Lupiineja on myös ihana sävy :) Viileät punat tuovat mun mielestä kasvoille ihanaa raikkautta :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow