In this Light

Kauneusblogi

Luku 530-Ruskeat sumusilmät

Jlosmoky21
Jlosmoky14
Jlosmoky7

Sain JLo-huulipunapostauksen jälkeen idean. Mitäpä jos tekisin huulipunan ympärille sellaisen JLo:n juhlameikin? Mielikuvani sekä JLosta ja Penelope Cruzista on tummat, ruskeat silmät joita ruskea smokyhenkinen meikki korostaa kauniisti. Itse harrastan lähinnä nudehenkistä skandimeikkityyliä mutta välillä on hyvä hypätä omalta mukavuusalueelta pois. Niinpä päätin sutia JLo-huulipunan pariksi tummat simmut!

Täytyy kyllä sanoa, että kuvat syövät meikin intensiivisyyttä, Tai ainakin peilistä katsoen koin meikkiä olevan silmissä kilon verran mutta kuvissa lopputulos on yllättävän luonnollinen? Yläluomelle on sudittu Idun Mineralsin Brunkulla-luomiväripaletin kaikkia sävyjä paitsi kultaa. Tummanruskeaa on ulkonurkassa sekä luomivaossa. Sisänurkassa on hohtavaa malvaista vaaleanruskeaa. Vaaleanpunertavaa shampanjasävyä lisäsin sisänurkkaan sekä luomen keskiosaan sekä käytin sitä häivyttelyyn. Rajasin silmät tummanruskealla luomivärillä sekä ylhäältä että alhaalta. Alaluomelle sudin myös sitä malvaista vaaleanruskeaa. Tein lisäksi silmään sisärajaukset ruskealla kajalilla. Sisäyläluomella keskityin hinkkaamaan kajalia ripsien väliin.


Jlosmoky5
Jlosmoky17Koska silmämeikki ja huulipuna olivat aika räväkät, pidin poskipunan neutraalina. Zuiin Mango on hyvä valinta! Meikkipohjan tein ohuella, mutta silti peittävällä meikkivoiteella, kiinnitin sen kevyesti t-alueelta ja koko kasvoille sudin Guerlainin meteoriiteilla hohtoa. Poskipäille sudin vielä Zuiin hohdepuuteria*.

Vaikka meikki olikin omalta mukavuusalueelta ulkona, viihdyin siinä hyvin! Jaksoin jopa väkertää suoristusrautakiharat, jotka tosin eivät onnistuneet kaavailemallani tavalla. Toisaalta, tykkään enemmän loivista laineista kuin kunnon kikkarasta, yleensä onnistunkin loihtimaan jälkimmäisen lopputuloksen jota yritän sitten paniikissa vedellä taltuttaa!

*Saatu blogin kautta

4 Kommentit

  1. Tosi kaunis! :) :) Mä aina muuten tuskailen sen kanssa että kuvissa meikistä oikeasti katoaa puolet. Se on mystistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda ^_^ Joo, varsinkin silmämeikin intensiivisyys tuntuu kyllä katoavan :O

      Poista

Lähetä kommentti

Follow