In this Light

Kauneusblogi

Luku 533-Hulkkoshuuli

Ruby11

Kirjoitin tovi sitten eräästä oivalluksesta. Ymmäsin, että joskus välineurheilu todellakin kannattaa, ainakin huulimeikin suhteen! Päädyinkin eräillä Sokoksen alepäivillä ostamaan ihan virallisen huulipunasiveltimen, vaikka tuo silmänrajaussivellinkin asiansa ajoi. En tiedä, oliko Elisan postaus kummittelemassa alitajuntaani vai mitä, mutta huomasin ostaneeni Raili Hulkkosen kolmosen, joka on tarkoitettu huulimeikkisiveltimeksi. Pikainen googlettelu paljasti myös sen, että sivellintä voi käyttää myös silmämeikkiinkin-ja Elisan postauksessa geelirajaillaankin. 

Ruby14

Hulkkos-kolmonen on siveltimenä kaunis, punainen väri on sähäkkä! Siveltimen karva on muuten aitoa, ei synteettistä. Olisin kyllä olettanut, että rasvaisten meikkituotteiden levittämisessä kannattaisi suosia synteettistä karvaa aidon sijaan. Ainakin yleinen linja on se, että keinokuitua rasvaisille tuotteille ja aitoa karvaa puuterisille, ei-rasvaisille tuotteille! Siveltimen pää oli ennen ensimmäistä pesua uskomattoman suippo, pesun jälkeen se repsahti aukinaisemmaksi. Siveltimen päätä kannattaakin kosteana ns. painaa takaisin muotoonsa! Sivellin oli mielestäni edullinen, sen hinta on reilu kymmenen euroa. Saatavuus toki vaihtelee, omani ostin Sokokselta mutta jotain Raili Hulkkonen-siveltimiä olen mielestäni nähnyt Stockkallakin?

Olen monta kertaa miettinyt, pitäisikö satsata yhteen yhtenäiseen sivellinsarjaan. Ongelmaksi on muodostunut nyt se, että ostan siveltimen tuolta, siveltimen täältä. Teoriassa haluaisin spartalaista kuria noudattavan kokoelman, mutta niin, millaiset niiden pitäisi sitten olla? Toisaalta, joskus kyllä pyörittelin mielessäni Duroyn punaisiin siveltimiin investoimista, jotenkin punainen on värinä erikoinen sivellinmaailmassa. Ehkä siinä on jotain ihastuttavaa vintage-fiilistä, joka vetoaa meikäläisen vintagehermoon?

Ruby5


Mutta huulimeikkisiveltimenä Hulkkos-kolmonen on kyllä ollut hyvä. Siihen on helppo pakata huulipunaa ja siveltimen kulmaa kääntämällä onnistuu tarkkakin työskentely! Sivellin on pehmeä, mutta samalla napakka. Mielestäni siveltimen karvat eivät hapsota ja täten aiheuta hasardeja hetkiä levityksen hetkellä. Olen tykännyt tehdä tällä ensiksi rajaukset ja vasta sitten sutia huulten loppuosan täyteen punaa. Toki punakohtaisia eroja löytyy, esim. L'orealin J'Lo-huulipuna oli helpompi levittää suoraan puikosta, MACin Ruby Woo taas levittyi tällä todella kauniisti! Jälkimmäistä oli myös helppo käyttää rajauksiinkin. J'Lo-huulipuna tuntui koostumukseltaan niin ohuen geelimäiseltä, etten vaan saanut sitä siveltimen kautta huulille sudittua-tai jos olisin saanut, niin minulla olisi mennyt hermot siihen kuluneeseen aikaan!

Ruby12


Raili Hulkkonen-siveltimet ovat Duroyn valmistamat, joka on kotimainen yritys. Perjantaina 4.12. vietetäänkin Osta työtä Suomeen-päivää, eipä olisi hullumpi idea kartuttaa sivellinkokoelmaansa suomalaisilla yksilöillä! Toki eri asia on, ehdikö itse perjantaina ostoksille, mutta tuon päivän idea on tärkeä myös ihan jokaisena päivänä!

Onko teillä yhteneväinen sivellikokoelma vai siveltimiä sieltä ja täältä? Aiotteko ostaa teemapäivänä teeman mukaisia tuotteita?

8 Kommentit

 1. Mulla on siveltimiä sieltä täältä. Unelma kyllä olisi yhteneväinen sivellinkokoelma ;) Täytyy myöntää, etten koskaan käytä huulipunasivellintä omassa meikissäni, mutta asiakkaiden meikissä se on tottakai käytössäni. Mutta toisaalta, mä olen vasta hiljalleen oppinut käyttämään räväkämpiä huulipunasävyjä, joten on tullut nyt vasta ajankohtaiseksi huulipunasiveltimen hankinta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä siveltimiä sieltä täältä on varmaan aika monelle tuttu tilanne :) Ja varmaan aika monelle yhteneväinen sivellinkokoelma on haaveiden kohteena!

   Hei jos sulla on tuollainen suippopäisempi silmämeikkisivellin, sillähän voi testata huulimeikinkin levitystä :) Ilmeisesti moni sivellin on soveltuva molempiin käyttötarkoituksiin, mun täytyy käydä vakoilemassa mikä oli sen Kicksin siveltimen alkuperäinen suositus :)

   Poista
 2. Voi miten upea puna, sopii sulle täydellisesti. Mua on alkanut himottaa tämä Hulkkos kolmonen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! :) Hulkkos-siveltimet ovat mun mielestä tosi kauniita, ja ainakin tämä kolmonen on toimiva tapaus! Täytyy kokeilla geelirajauksenkin kanssa joku kerta.

   Poista
 3. Todellakin, upea punaväri. Kaunis ja rohkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä Ruby Woo on mun eräs turvapunista, toimii aina ^_^ Koostumuskin on täys kymppi!

   Poista
 4. Mullekin on kertynyt eri merkkien siveltimiä. Esimerkiksi kabukeja omistan muistaakseni neljä, ja niiden hintahaitari on vitosesta kolmeenkymppiin. Sivellinsettejä en ole koskaan ostanut, koska tuntuu, että niissä tulisi siveltimiä joille ei ehkä olisi tarvetta, joten siksi suteja on tullut hankitttua sieltä täältä tarpeen mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten totta, sivellinsetit ovat multakin jääneet kauppaan samasta syystä kuin sullakin! Mielummin on ostanut sitten sieltä sun täältä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow