In this Light

Kauneusblogi

Luku 547-Pikainen kosteusvoidevinkki talvi-iholle

WP_20160112_12_32_02_Pro (2)


Viime postauksessa kirjoitinkin ihonhoidosta talvella, jakaen omia vinkkejäni aiheeseen liittyen. Niin, täytyy myöntää että talviloman aikaan pääsi käymään siinä mielessä köpelösti, että en ymmärtänyt pakata mukaan todella tehokkaasti kosteuttavaa hoitovoidetta kasvoille. Samalla tulin pitäneeksi vieroituskuurin kasvojen öljyhoidosta, kun mukaan pakkaamani öljy taisikin olla vähän..vanhentunutta? Näiden seikkojen ansiosta heti kotiin päästyäni ja meikit pois pestyäni iskin kasvoilleni kosteuttavimmat tuotteet mitä kosmetiikkakaappieni syövereistä keksin!

Diego Dalla Palman 24 hour active creamista kirjoitinkin jo keväällä ja se on päässyt näyttämään parhaimmat puolensa kun ihon olosuhteet ovat äärirajoilla. Voide on miellyttävän tuntuinen, se suorastaan sulaa kasvoille. Tätä voin suositella talvipakkasten kuivattamalle iholle!

Diegon voiteen alle luonnollisesti holvasin seerumi + öljy yhdistelmän ja koska vain taivas oli rajana, hetken mielijohteesta päätin vielä kerrostaa Diegon voiteen päälle Lumenen 3D tehokosteuttavan voidegeelin. Voidegeeli on ollut yksinään iholleni pettymys, sen kosteustehot eivät ole riittäneet ja meikin alla se on rullautunut, saaden siis sen päälle levitetyn meikkivoiteen murustumaan. Nyt siis hetken mielijohteesta annostelin voidetta Diegon voiteen päälle todella reippaasti, varmaan ruokalusikallisen.

Täytyy kyllä sanoa, että aamulla en ollut uskoa peiliin vilkaistessani, niin hyvinvoivilta ja kosteutetun kimmoisilta kasvoni näyttivät! Olin vähän ajatellut tehokäyttäväni Lumenen voiteen äkkiä pois enkä ostavani uutta tilalle, mutta nyt jäin miettimään, että mitä jos..? Tuo tehokosteuttava voidegeelihän voisi mennä hyvin sellaisena yönaamiona, nimenomaan vielä hoitovoiteen ylle levitettynä. Toki täytyy testailla, miten se reagoi erilaisten kosteusvoiteiden kanssa, mutta ainakin Diegon voiteen kanssa tämä ei ollut katastrofi. Ainoa pieni miinus tulee siitä, että voidegeelin rippeitä tuntuu jääneen iholle aamuisen misellivesipuhdistuksen jälkeenkin, jolloin meikkivoide on voinut aavistuksen rullautua. Tai sitten lähden tutkimaan yönaamiovalikoimaa sillä silmällä!

3 Kommentit

 1. Kiitos combo-vinkistä, multa taitaa molemmat löytyä. Diegon voide on ihan mun lemppari ja no Lumenen voiteilla ja mulla ei ole kovin lämmin suhde, vaikka sitten taas seerumeita rakastan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä vähän yllätyin, kuinka hyvin nämä toimivat yhdessä! Lumene yönaamiona on ihan huokea budjettivaihtoehto, joskin aika nopeasti tuo purkki tyhjenee :D Lumenen voiteet ei muuten oikein mullekaan sovi, mitä olen harmitellut :(

   Poista
 2. Lumenen voiteista ei ole aiemmin hirmuisesti napannut yksikään, vaikka osa on sopinutkin iholle, mutta juuri postaamani Bright Now yönaamio uutuus oli ihana tälläiselle vanhukselle ainakin. Seerumeihin Lumenella olen taas hurahtanut monen monee ja tämä Bright Now seerumi uutuus on kyllä yksiä ihanimpia seerumeita mitä kaapista löytyy. :) Mutta hyväähän se on, että valinnan varaa on meille kaikille ja erilaisille ihoille.

  Mukavaa päivää Salka <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow