In this Light

Kauneusblogi

Luku 549-Ripsivärisuosikkini

Ripsari9


Ripsiväri kuuluu lähes jokaiseen päivääni. Se on minulle se juttu, sen avulla saan katseeseen syvyyttä ja silmät aivan eri lailla tuikkiviksi! Omat ripseni kun ovat todella hailakat, samoin kulmakarvat. Ilman ehostusta ne eivät kyllä kasvoilta erotu. Jos joudun kiireessä valitsemaan, kummat ehostan, ripset vai kulmat toki päädyn jälkimmäisiin. Mutta pääsääntöisesti käytän ripsiväriä melkein joka päivä. Omat silmäni ovat herkät ja olen huomannut propylene glycolia sisältävien ripsivärien aiheuttavan ongelmia. Silmiä ikään kuin vetäisi, tunne vastaa kirvelyä mutta ei kuitenkaan ole sitä. Ja voin muuten vannoa, propylene glycolittomien ripsivärien etsiminen käy kyllä työstä! Onneksi olen kuitenkin löytänyt muutamia toimivia ripsivärejä joista tänään tutustutaan yhteen mainioon tapaukseen; Maybelline The Falsies Feather-Look Volum Expressiin.

Ripsari12


Valmistajan kuvauksen mukaan ripsivärissä on kevyt gel-mousse koostumus, jonka ansiosta ripset jäävät taipuisiksi ja pehmeiksi. Voin allekirjoittaa väitteen, ripset jäävät pehmeiksi, kovia koppuraripsiä tällä ei saa aikaan! Ripsivärin luvataan olevan tuuheuttava ja karisematon. Itselläni ripsiväri ei karise, ja kerrostamalla saa tuuheuttakin kivasti, vaikka megatuuheudesta voi vain haaveilla. Ripsivärin massa on mielestäni enemmän kuivahkoa, mutta ei sellaisella ärsyttävällä " ei tästä irtoa ripsiin väriä"-tavalla.

Ripsari13


Harjassa oli alkuun opettelemista, taipuisa varsi tuntui alkuun liian kevyeltä. Tuntuma ripsiin oli heppoinen ja mietinkin, saakokaan tällä yhtään mitään väriä ripsiin. Luulen, että taipuisa varsi jakaa mielipiteitä. Mutta eipä kauaa kestänyt, kun pääsin sinuiksi varren kanssa ja tämän jälkeen normaalit, taipumattomat harjat ovat tuntuneet kovilta. Sudin tätä yleensä ns. kampaustekniikalla, en niinkään sik-sakkaamalla.

Ripsiväri1


Ei ripsiväriä

ripsiväri2


Yksi kerros ripsiväriä, ripset taivutettu

Ripsiväri4


Vasemmalla kaksi kerrosta ripsiväriä, oikealla yksi kerros.

Ripsiväri5
Ripsiväri8


Omat ripseni ovat ihan kivan pituiset, mutta nykyään harvahkot (?). Ripseni ovat aiemmin olleet pidemmät ja tuuheammat, niin se ikä ( ja hormonit?!?) vaan tekevät tepposensa. Tykkään kuitenkin todella, todella paljon tästä jäljestä, mitä The Falsies Feather-Look ripsiini loihtii! Ripsiin tulee näyttävyyttä, mutta ne näyttävät silti luonnollisilta. Eivät ole sellaiset överit. Teoriassa en tarvitse rajausta, ripsivärillä saa sen verran hyvin tummuutta ripsirajaankin saakka-toki tähän asiaan vaikuttaa silmän muoto. Ripsiväriä on saatavilla vedenkestävänä ja ei-vedenkestävänä, omani on jälkimmäinen. Ripsiväri on kyyneleen kestävä ja se harvemmin minulla leviää-ainoastaan kovin rasvainen silmänympärysvoide voi saada sen liikkumaan. Saan ripsivärin pestyä pois käytössäni olevilla puhdistusmaidoilla ja -balmeilla, joskus joudun pesun jälkeen viimeistelemään puhdistuksen miselliveden ja vanulapun voimin.

Ripsivärin hinta on siinä n. 15 euron paikkeilla. Monella markettiripsivärillä onkin hintaa jo lähemmäs 20 euroa, mutta tämä on ainakin vielä mukavan hintainen. Mutta yhteenvetona todettakoon, tämä on vallan mainio tapaus ja itselleni paras vaihtoehto! Siksi tämä onkin minun suosikkini ripsiväreistä-ainakin tällä hetkellä.

8 Kommentit

 1. Mulle Maybellinen ripsivärit ovat suosikkeja markettien valikoimista, en ole vielä kohdannut huonoa mascaraa :). Lash Sensational on aivan huippu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Rocket-ripsarikin on hyvä! Max Factorillakin on hyviä, mutta ainesosien takia olen joutunut jättämään "jäähylle" :P

   Poista
 2. Multa itseasiassa löytyy tää, mutta en ole kokeillut. Varmaan pitäisi. Olen vaan niin 38 orientoitunut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Tuo harja on sen verran vinkeä :D Mutta ymmärrän, että jos 38:t vaan toimii paremmin, että silloin muut jäävät paitsioon :)

   Poista
 3. Tätä en ole testannut, mutta Lash Sensational on suosikkini oikeastaan kaikista, nyt jännään tuota L'oraelin uutta ripsaria, se on aika jännä harjoineen ja sillä saa tyvikarvatkin laitettua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä käydä kurkkimassa Lash Sensationalin inci, olisiko se mulle sopiva :) Ripsiväri on kyllä niin paljon yleiseen ilmeeseen vaikuttava tuote, että sen onkin parempi olla hyvä :D

   Poista
 4. Saman sarjan ripsari on aina meikkipussissani, mutta tätä en ole testannut. Onpa kätevänoloinen, joten ehkäpä piakkoin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä :) Maybellinella on kyllä hyviä ripsivärejä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow