In this Light

Kauneusblogi

Luku 553-Karhunvatukkahuuli

Tammimeikki6


Nyt kun vihdoin ja viimein sain aikaiseksi korkattua L'orealin La Palette Smokyn, olen yrittänyt rohkeasti sutia erikoisempiakin värejä silmämeikiksi asti. Tosin myönnän, paletin erilaiset malvat ja lilat sekä pinkit kiehtovat eniten, koen ne vaan niin omiksi väreikseni. Kenties olisi aika hankkia ensimmäinen naku-paletti? No joka tapauksessa, tähän meikkiin taisin käyttää paletin tummaa lilaa ja ruskeaa. Sudin luomiväriä myös alaluomelle, totesin että tilanne kaipasi sen jälkeen kirkastusta sisäluomelle ja vedin sinne valkoiset kajalit. Vielä kun muistaisin ostaa sen ihonvärisen kajalin!

Tammimeikki10


Meikkipohjan tein Diego Dalla Palman pikakaunistaja-primerin sekä Max Factorin Miracle Match meikkivoiteen yhdistelmänä. Nuo kaksi tuotetta pelittävät jotenkin ihan älyttömän hyvin yhdessä! Max Factorin meikkivoide on tämän hetken suosikkini ja minulla onkin postaus siitä jo viittä vaille valmis.

Kirjoitin viime vuonna siitä, että kevättalvella minulle herää kaipuu kylmiin poskipunasävyihin ja luottoposkipunani onkin Bobbi Brownin Peony 16, joka on aivan ihana, kylmä pjnkki! Tätä riittää vain pieni sipaus, muuten joudut korjaamaan lopputulosta puuterin kanssa. Tein kevyet varjostukset Lumenen voidemaisella poskipunalla, jonka sävy on Aamun kajo. Alkuun olin kyllä että "apua, nyt tuli tehtyä virhe!", mutta yllättävän hyvin sävy kuitenkin häivyttyi. Levitin punaa kuitenkin myös leukalinjaan sekä ohimoille. Jotenkin tuo sävy toimi oman meikatun ihoni sävyn kanssa yksiin, muuten suosittelen kyllä testaamaan tällaisia ei-virallisia varjostussävyjä tietyllä varauksella.

Tammimeikki2


Huulet meikkasin Maybellinen Hollywood Red-huulipunasävyllä. Sävy on marjaisa punainen, tältä huulet voisivat näyttää sen jälkeen, kun on syönyt karhunvatukoita! Olen nyt tykästynyt levittämään punat siveltimellä, sillä saa vaan niin ihanan ohutta jälkeä aikaan.

Tässäkin meikissä oli tiettyä vintage-fiilistä, mutta luulen siihen myös vaikuttavan tuon puseron sekä silmälasieni. Jos ylläni olisi ollut harmaa college tai kamelin värinen mohair-neuletakki, olisi fiilis aivan varmasti erilainen. Minusta on ihanaa, kun vaatteilla voi vielä halutessaan jatkaa sitä meikin tarinaa eteenpäin!

Tammimeikki13
Tammimeikki17

6 Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Sävy on kyllä tosi hyvä, koen että se sopii itselleni hyvin :)

   Poista
 2. Oi, sävy sopii sulle loistavasti. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna :) Joo, koen itsekin että sävy sopii hyvin. Mulla on myös näistä se ärtsy lila, joka ei sitten taas sovi yhtään Θ_Θ

   Poista
 3. Täydellinen karhunvatukka ja ihana vintage tunnelma. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Vintage-fiilikset taitavatkin olla lemppareitani :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow