In this Light

Kauneusblogi

Luku 556-Jokapäiväiset mineraalimme, osa kaksi

EDMposki2


EDMposki16


Kirjoitin jo viime vuoden puolella Suomeen myyntiin saapuneen Everyday Mineralsin mineraalimeikkipohjasta sekä jauhemaisesta peiteaineesta, nyt seuraakin kokemuksiani sarjan jauhemaisesta poskipunasta sekä silmänrajausaineesta. Päätin jakaa postaukset kahteen osaan kuvamateriaalin takia, jota tuli aika...runsaasti. 

EDMposki5


EDMposki21


Kokeiluun valitsin All Smiles poskipunan, jonka sävy on uskomattoman herkullinen, lämmin oranssinen persikka. Rakastan vaaleanpunaisia ja korallisen persikkaisia puna, joten tällainen selvästi oranssi, jo terraan päin kalleellaan oleva puna oli itselleni hyvä haaste. Tämä sävy on ehdottomasti lämpimän sävyisen ihon juttu ja uskon sävyn sopivan täydellisesti tummaihoisille. Viileämmän sävymaailman kaunokaisten ei silti kannata arastella lämpimiä sävyjä, kokeilemalla löytää yllättäviäkin sävysopivuuksia. Sävy saattaa näyttää ensivilkaukselta jopa pelottavalta, mutta takaan että kevyellä annostelulla överit ovat vältettävissä! Tätä riittää siis ihan pienen pieni ripaus, yllä olevan kuvan määrällä punaisi useamman kymmenen ihmisen posket. Poskipuna levittyy mineraalipohjan päälle moitteettomasti. Everyday Mineralsin poskipunat ovat mattapunia, mutta esim. miksaamalla poskipunaa merkin jauhemaisen hohdepuuterin kanssa saat hohtavamman, uniikin poskipunan!  Poskipunan hinta on 15,90 euroa.


EDMposki8


EDMposki23


Silmänrajausaine Brown Eyed Girl oli tuote, jonka moniuloitteisuus herätti kiinnostukseni; se sopii niin silmänrajaukseen kuin kulmien huolitteluun. En ole aiemmin kokeillut jauhemaista rajausväriä joten mietinkin etukäteen, millaisen sotkun saisin aikaan. Kariseeko jauhe poskille tai alaluomelle?

Sain huokausta helpotuksesta, sillä onnekseni jauhe on ollut toimiva tapaus. Yllätyin siitä, kuinka hyvin se pysyy siveltimessä ja kuinka hyvin sen saa siveltimellä levitettyä juuri sinne, minne pitääkin. Rajausten tekeminen on suhteellisen helppoa, tällä saa kivan, utuisemman rajauksen. Joskus, jos olen annostellut jauhetta liikaa, rajaus on saattanut "leimata" yläluomea, ts. se on aavistuksen levinnyt. Pigmenttiä tuotteessa siis piisaa! Näiden pienten purkkien suhteen kannattaa ehdottomasti puhkoa neulalla annosteluaukon suojamuoviin pienet reiät, eli ts. aavistuksen isontaa niitä suojamuovin alla olevia reikiä. Täytyy toivoa, että jossain vaiheessa pieniinkin purkkeihin tulisi samanlainen kierrettävä kansi kuin mitä meikkipohjissa ja poskipunissakin on.

Mutta tosiaankin, pigmenttiä tässä jauheessa on jopa niin, että silmänrajauksien jälkeen saat samalla siveltimellä ehostettua kulmat. Tai no, riippuen siitä kuinka voimakkaat kulmat haluat! Itse teen niin, että annostelen kannelle vain pienen hippusen jauhetta, jonka työstän siveltimen sisään ja tämän jälkeen sutaisen vielä kämmenselälle siveltimellä ennen kuin teen ensimmäistäkään siveltimen vetoa kulmakarvoihin. Alkuun oikeassa annostelussa oli hakemista, mutta sinnikkyys palkittiin ja tämä on vakiutunut kulmakarvojen meikkausrutiineihin. Kulmakynään verrattuna saan tällä paljon siistimmät ja skarpimmat kulmat, tällä on helpompi ns. värittää kulmien ympärillä olevaa ihoa. Toki tällä menee enemmän aikaa perinteiseen kynään verrattuna ja itseasiassa kehittelin sekatekniikan, jossa hyödynnän kulmien meikkaamisessa sekä tätä jauhetta että kulmakynää. Silmänrajausvärin hinta on 14,90 euroa.

EDMvärit-2
EDMmine50
EDMmine21
EDMmine41

Meikissä on poskilla All Smiles ja  Brown Eyed Girlillä ehostin kulmat sekä rajasin silmät. Poskipuna on oikealla annostelulla luonnollinen, pelle-poskia ei siis tällä saa kun pitää annostelun varovaisena. 

Ja ai niin! Everyday Mineralsin meikkejä saa tätä nykyä Biodellyn verkkokaupasta, samoin myös Ruohonjuuren verkkokaupasta-joskin meikkejä ei vielä sieltä saa tilattua? Ja jos oikein tulkitsin, niin nämä ovat ilmeisesti tulossa myyntiin Kampin Ruohonjuureen, siis ihan kivijalkakauppaan! Tai ainakin naistenpäivänä 8.3. Kampin Ruohonjuuressa on Everyday Minerals-meikkipäivä. Jos tämä pitää paikkaansa, niin olen todella iloinen! 

Postauksen tuotteet saatu maahantuojalta

10 Kommentit

 1. Niin kiinnostaa, erityisesti noista tuo poskipuna! Mineraalimeikkejä en ole osannut käyttää, siis puuterimaisia vaikka niillä selkeästi saa ihanan hehkeän tuloksen. <3

  Näytät niin nätiltä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poskipuna on kyllä ihana ja sävyissä piisaa valinnanvaraa :) Mineraalimeikit vaativat, se meikkipohja, kyllä tietyt kikat toimiakseen, toisaalta se ei välttämättä kaikkien iholle optimaalisesti levity, vaikka mitä tekisi :T

   Ja kiitos Tiia <3! Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. All Smiles näyttää purkissa vähän hurjalta ja oranssiselta, mutta hennosti käytettynä se on nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sillä on mahdollista saada hillitty lopputulos :D

   Poista
 3. aivan ihania kuvia! Ja irto-jauheina en ole kokeillut mitään sitten teinivuosien (irtopuuterikokeilu). Kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viltsu ihana! Mitä muuten silloin tykkäsit irtojauheista?

   Poista
 4. Oli muuten hauska huomata kun kävin kampaajalla (Naps Tampere), että näitä myydään sielläkin :D Jos vaikka oppisin käyttään sitä meikkipohjaa ja tykästyn siihen, niin tietääpähän ainakin mistä saa sitten lisää :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onpas kiva kuulla että näitä saa jo jostain ns. kivijalkakaupoistakin :) Mun mielestä kivijalkakaupassa on kiva päästä konkreettisesti kokeilemaan sävyjä ja koostumuksia :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow