In this Light

Kauneusblogi

Luku 561-Emmerdalen koekuvauksissa

Britti18
Britti13


Anteeksi radiohiljaisuus! Satuinpahan piipahtamaan Emmerdalen koekuvauksissa ja nyt jännätään, napsahtiko rooli. No ei nyt vaineskaan! Sorruin klikkiotsikointiin, mutta en vaan voinut vastustaa kiusausta. Päätin nimittäin eräs päivä kyhäillä sellaisen, brittityylistä inspiroituneen meikin.

Tämä meikki on siinäkin mielessä erityinen, että voin piirtää raksin seinään. En juurikaan levitä ripsiväriä alaripsiin, saati tekisi tummia sisärajauksia vesirajaan, saati käyttäisi noita samassa meikissä! Alkuun omassa peilikuvassa oli totuttelua, mutta yllätyksekseni viihdyin meikissä yllättävän hyvin.

Britti15


Silmämeikin toteutin niin, että liikuvalle luomelle levitin H&M:n puuterimaista luomiväriä sävyssä Champers joka on nudebeige, luomivaon yläreunaan sudin varjon hmm, ehkä Idun Mineralsin Brunkullan jollain sävyllä? Tein sisärajaukset ja kunnon tightliningin mustalla kajalilla, levitin samaa mustaa kajalia myös alaluomen vesirajalle enemmän ulkonurkkapainotteisesti. Levitin runsaasti ripsaria, huomaten ettei alaripsien ripsaroiminen olekaan niin helppoa. Huomasin, ettei alaripsien ripsaroiminen ole välttämättä kaikista helpoin asia, hahhaa!

Britti14Meikkipohjan sekoitin Jane Iredalen BB-voiteesta sekä MUFE:n Ultra HD-meikkivoiteesta. MUFE on nyt kasvoilleni liian tumma, mutta Janen kanssa sekoitettuna se toimii. Sävystä tuli hyvä, aavistuksen persikkaan taittava vaalea beige, sellaisella kultaisella vivahteella. Poskipunan sijaan keskityin aurinkopuuteriin, Guerlainin Terracotta Joli Teintiin. Sudin sitä reilusti poskipuna-alueelle, mutta myös aavistuksen kasvoja varjostaen. Poskipunaa en ihan kokonaan jättänyt välistä, mutta sipaisin sitä todella hennolla otteella. En valitettavasti enää muista, mikä punana oli.

Britti2


Huulipunan sävyä pohdin kauan. Toisaalta, mielikuvani brittimeikistä on vahvat silmät ja vaaleat huulet. Päädyinkin punaamaan huulet H&M:n In a Nutshell-huulipunalla. Huulipunasta ja tuosta puuterisesta luomiväristä olen tekemässä ihan oman esittelypostauksenkin.

Britti24


Ja mitäpä inspiraationi olisi ollutkaan ilman pyöreitä, perinteisiä korvakoruja ja muhkeaa, ampiaispesähenkistä kampausta? Täytyy sanoa, tykästyin korviksiin ja vastoin kaikkia odotuksia, en saanut niistä mitään epämääräistä reaktiota! Ne ovat harmi vaan aavistuksen epävakaat ja pelkään niiden tipahtavan korvista alta aikayksikön..

Vaikka meikki olikin normaaliin meikkiini nähden voimakas, koin sen kuitenkin yllättävän omaksi. Saatan jatkossa useamminkin ripsaroida alaripset sekä tehdä enemmän rajauksia!

6 Kommentit

 1. Tästä tuli kyllä tosi hieno! Vaihtelu on oikeasti kyllä ihan parasta! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Vaihtelu kyllä virkistää :) Täytyy jatkossakin muistaa vähän laajempi repertuaari!

   Poista
 2. Mä en laita koskaan alaripsiin väriä, mutta toisaalta miksi en laittaisi. Voisi sitäkin kokeilla välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitan ehkä kerran vuodessa, koen että alaripsariton ilme on sellainen ihanan kevyt ja moderni :) Mutta vahvan meikin kanssa alaripsarien laittaminen, miksipäs ei? Ja kannattaa testata vaikka joku ilta, niin jos ei tykkääkään, ei mene päivä pilalle :D

   Poista
 3. Mä laitan kans tosi harvoin alaripsiin ripsiväriä, en oikeastaan koskaan. :D Tosi nätti erilainen meikki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, alaripsien ripsaroiminen tekee oman ilmeeni helposti valahtaneeksi :P Mutta kunnon meikkikerroksen kanssa, mikseipä :)Ja kiitos! Tykkäsin kierolla tavalla itsekin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow