In this Light

Kauneusblogi

Luku 563-Hento ote

Tyynymeikkis18
Tyynymeikkis20


Olen aiemminkin kertonut, että todella usein mietin meikkiä vaatteisiin sopivaksi. Minulla on yksi aivan ihana pusero, jonka fiilis on jotain väliltä keijuhuitula-aikuispusero. Mutta se on ihana, rakastan sen kylmää, roosaan vivahtavaa sävyä! Halusinkin eräs päivä tehdä heleän, vähän sellaisen keijufiiliksisen meikin. Yhdellä pienellä kikalla sain pientä eroa normaaliin meikkiini verrattuna-tällainen keijumeikki kun menee myös kategoriaan "lähes joka päiväinen meikkini".

Tyynymeikkis26


Meikkipohjan tein L'orealin uudella tyynymeikkivoiteella, joka muuten vaikuttaa todella pätevältä ja näppärältä kiireisinä arkiaamuina! Oma sävyni on 1, joka on vaalein Suomen markkinoilla oleva sävy. Silmänalusille levitin Diego Dalla Palman peiteainetta. Olen nyt ihastunut voidemaisiin poskipuniin, joten päädyin levittämään poskille Lumenen voidemaista poskipunaa, sävy Aamun kajo. Kevyet varjostukset tein Guerlainin Joli Teint-aurinkopuuterilla. Luomille levitin H&M:n voidemaista luomiväriä, sävy Champers. Alaluomen vesirajan kirkastin H&M:n nudevaalealla kajalilla.

Tyynymeikkis22
Tyynymeikkis24


Huulille levitin ainoastaan Isadoran Multi Vitamin Gloss huulikiillon, koska halusin pitää ilmeen extra freesinä. Sen verran kuitenkin kikkailin, että tein kevyet rajaukset tuolla samaisella H&M:n nudevaalealla kajalilla huulten ympärille! Mielestäni se tuo heti ilmeen aavistuksen huolitellummaksi, pelkkä huulikiilto monta kertaa vähän kuin häviää huuliin. Tai siis, huulikiilto jotenkin häivyttää huulten ja ihon rajan. Täytyy yrittää muistaa tämä kikka, siis huulten rajaaminen huulikiillonkin kanssa. Ehkä voisinkin hankkia sellaisen sopivan sävyisen, hentoisen roosan rajauskynän tällaisia tilanteita varten. Tuo Isadoran huulikiilto on muuten kyllä ihan suosikkini, koska se ihan oikeasti hoitaa huulia!

tyynymeikki28

6 Kommentit

 1. Pitäisiköhän repäistä ja ostaa kesäksi huulikiilto, koska olen tuota Isadoraa aiemmin katsellutkin. Nykyään käytän vain huulipunia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä Isadora on oikeasti hyvä, sen hoitavuuden takia :) Ei ole mielestäni mikään ärsyttävän tahmainenkaan? Mä käytän huulikiiltoja tosi harvoin, lähinnä silloin jos tiedän, ettei ole resursseja huulipunan korjailuun :D

   Poista
 2. Kauniin kuulas ja valoisa meikki. Lumenen voidemaisilla poskipunilla lisään vielä sen pienen extran ja niitä on hyvä kuljettaa mukana ja lisätä päivän mittaan. Lorealin cushionin käyttöä vielä harjoittelen, se hämmentää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia :) Voidemaiset poskipunat ovat näppäriä, tosin osalla voi saada pelleposket :D L'oralin tap-tap on mun mielestä varsin näppärä, postausta on tulossa jossain vaiheessa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow