In this Light

Kauneusblogi

Luku 579-Tiivistettyä tehokkuutta

LumeneH1


Kun kuulin ensimmäistä kertaa Lumenen hyaluronitiivisteestä, kosmetiikkatuntosarveni pyörivät ympäri. Tuote kuulosti niin mielenkiintoiselta! Se olisi vähän kuin seerumi, mutta ei kuitenkaan. Tiivisteeseen on yksinkertaisesti pakattuna runsaasti tehoaineita, jotka levittyvät ja imeytyvät iholle vikkelästi, kiitos nestemäisen koostumuksen. Tiiviste valmistaa ihon hoitotuotteille, ja sen ylle voi levittää seerumin ja /tai öljyn ja hoitovoiteen aivan normaaliin tapaan. Aasiassahan ihonhoitotuotteiden kerrostaminen on kuuma trendi, joka on nyt pikku hiljaa valumassa myös tänne Eurooppaan. Aasialaiset lisäävät monia, ohuita kosteuttavia kerroksia eivätkä pihistele lisätä hoitovesi-, tiiviste-, seerumi- ja kosteusvoidekerrostensa ylle vielä yönaamiotakaan!

Lumenen Bright Now Vitamin C heleyttävä ja silottava hyaluronitiiviste on pakattu pirteään, huurteiseen lasipulloon, jossa on pipetti. Pipetit ovat ihania, niissä on jotain ihanaa entisajan henkeä ^_^ Pipetillä nestemäisen tuotteen annostelu on kaiken lisäksi helppoa. Tuote on nimittäin koostumukseltaan todella vesimäistä, ei lainkaan sellaista paksua vaan kirkasta, vesimäistä nestettä. Nesteen tuoksu on ihana, sellainen hedelmäinen. Tiivisteen luvataan olevan heleyttävä ja silottava-kuten jo nimestäkin voi päätellä.

LumeneH7


Tehotiivisteessä on käytetty lakkaa, kahta eri hyaluronihappoa sekä c-vitamiinia. C-vitamiini kirkastaa ihoa ja edesauttaa ihoa tuottamaan kollageenia, ja hyaluronihappo on tehokas sitomaan kosteutta-se samalla siloittaa ihoa madaltamalla ryppyjä sisältäpäin sekä kosteuttamalla. Yksinkertaisesti optimaalisesti kostutettu iho näyttää sileämmältä, kuin kosteusköyhä iho.

Alunperin suunnittelin ottavani tiivisteen eritoten aamukäyttöön. Yleensä aamuisin suosin kevyitä kosteustuotteita, koska olen huomannut, ettei minulla meikkipohjan alla toimi kovin tuhdit koostumukset. Ajattelin, että tämähän riittää sellaisenaan meikkipohjan alle. Mutta aika äkkiä huomasin tarttuvani oranssiin pulloon enimmäkseen iltaisin. Levitän tiiviisteen kasvoveden päälle, ja sen jälkeen joko seerumin ja/tai öljyn ja vasta viimeisenä hoitovoiteen. Iho jää tiivisteen jälkeen ihanaksi, kosteutetuksi ja mielestäni myös kirkkaaksi! Sellaiseksi ihastuttavan heleäksi. Voin siis allekirjoittaa omalla kohdallani lupauksen heleyttävyydestä sekä lisäkosteudesta. Mielestäni iho on myös vaikuttanut kirkkaammaltakin, toki täytyy muistaa että c-vitamiinituotteiden mahdollinen kirkastava vaikutus säilynee niin kauan, kuin tuotetta käyttää.

Minulla ja Lumenella ei ole muuten ollut aivan kivuton taival, ja tämä onkin ensimmäisiä tuotteita Lumenen ihonhoidon puolelta, joka on sopinut iholleni hyvin. Tai no, eräs 3d voide on ollut myös mieluisa, mutta aiemmin sopivan kasvovoiteen löytäminen oli mahdotonta-ihoni vaan reagoi näppylöimällä. Tämä tuote tulee kyllä jäämään kosmetiikkakaappini vakiosisältöön, ainakin talvikaudella! Kesällähän tämä voisi mennä teoriassa öljyn/seerumin korvikkeena hoitovoiteen alla, mutta talvella kyllä tarvitsen tämän kaveriksi seerumin ja/tai öljyn. Aamukäytössä tuote on kyllä tosiaankin jäänyt vähemmälle, koska huomasin joka tapauksessa levittäväni tämän ylle vielä kevyen kosteusvoiteen. Ja yleensä aamuni ovat niin hektisiä, että kerrostamiselle ei vaan jää aikaa ja saatankin valita suosiolla bb- tai cc-voiteen. Niiden alle ei tarvitse välttämättä levittää erillistä kosteustuotetta. Eräänä aamuna, kun levitin meikkipohjan suoraan tiivisteen ylle, meikkipohja vaan jäi pyörimään iholle, en saanut sitä levittymään kovin tasaisesti. Veikkaan, että olin liian malttamaton ja minun olisi pitänyt antaa tiivisteen kuivua vähän enemmän. Toisaalta, kyseinen meikkipohja onkin toiminut parhaiten suoraan pestyille kasvoille levitettynä! Mutta tosiaankin, iltakäytössä tuote on lunastanut paikkansa ihonhoitorutiineissani.

Lumenen hyaluronitiivisteen hinta on n. 20 euroa. Kuinka moni teistä on jo tätä kokeillut? Kiinnostavatko tiivisteet?

10 Kommentit

 1. Mä ostin tän viime viikolla, tykkään kovasti! Ihana tuoksu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että tämä tuote on varmaan aika monen mieleen :) Huomasin kyllä aika nopeasti, että tämä on vaan hyvä tuote. Tuoksu on kyllä ihana!

   Poista
 2. Mä just ostin tämän! Varmaan Trendin välissä tuli näyte tästä, ja se tuntui kivalta, joten päädyin hankkimaan kokonaisen putelin. Mulla oli vuosikaudet käytössä Lumenen Arctic Aqua -sarjan hyaluronia sisältävä seerumi, mutta sen valmistus lopetettiin. Onneksi tilalle tuli tällainen, toivottavasti vielä parempi :) Mä olen joskus saanut Bright now -sarjasta ihoärsytystä mutta ainakaan siitä pariin kertaan riittäneestä testeristä ei tullut mitään, joten toiveikkaalla mielellä olen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tästäkin on olemassa pussinäytteitä :) Tämä kyllä tuntuu kasvoilla ihanalta, hyvä kosteuslisä! Jos vaan muistat, niin tulehan kertomaan, miltä tuote tuntui pidemmässä käytössä :)

   Poista
 3. Mä rakastan tätä, tosi kiva, että markkinoilla on myös lompakko ystävällinen Essense Sensai ja Shiseidon Essencejen lisäksi.

  Mulla on yhtä ongelmallinen historia Lumenen voiteiden kanssa, seerumit eivät ole koskaan näppyjä aiheuttaneet, mutta ne voiteet. Jännä kuulla, että jollakin muulla on sama juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä totaalinen rakkaustuote :) En enää varmaan osaa olla ilman :D Ja joo, ei ole mun ja Lumenen historia kovin ongelmaton :P Mutta tiedän, ettemme ole ainoita, joille voiteet eivät ole sopineet. Se uusi yövoidenaamio kiinnostaisi, mutta myönnän kyllä olevani yhä edelleen pienesti varautunut voidepuolen suhteen :P Olisi hauska tietää, mikä ainesosa tai ainesosien yhdistelmä on se joka saa joillain ihon kukkimaan :(

   Poista
 4. Tämä on ehdottomasti ostoslistalla jossain vaiheessa, koska tuntuu että hyaluroni on niin hyvä ja kosteuttava ainesosa kosmetiikkatuotteissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyaluroni kyllä toimii, olen fani :) Jään odottamaan sun mietteitä tästä :D

   Poista
 5. Ihanin Lumenen ihonhoitotuote ehdottomasti. Koostumus, pullo, tuoksu ja tunne, rakastan tätä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihanin Lumenen ihonhoitotuote, olen aivan samaa mieltä :) <3

   Poista

Lähetä kommentti

Follow