In this Light

Kauneusblogi

Luku 601-Mahtava meikkivoidetuttavuus

Mufe42


Kun kuulin viime syksyllä Make Up For Everin uusiutuneesta HD-meikkivoiteesta, kiinnostuin. Alkuperäinen HD-meikkivoide kyllä kiinnosti, mutta jäin siihen käsitykseen aikoinaan, että kyseessä oli yllättävän tuhti meikkivoide. Syksyllä sain I love me-messuilla kasvoilleni meikin MUFE:n tuotteilla, ja meikkipohja toteutettiinkin MUFE:n uudella Ultra HD-meikkivoiteella. Ihastuin lopputulokseen siinä määrin, että kipaisinkin ostamassa meikkivoiteen omakseni!

Mufe45


Innostuin meikkivoiteesta itseasiassa niinkin paljon, että tätä nykyä minulta löytyy tästä parikin sävyä. Syksyllä ostamani sävy jäi liian tummaksi, ja päädyin ostamaan blogikollegalta hänelle sopimattomaksi osoittautuneen meikkivoiteen. Oma talvi-kalmovärini on siis Y225. Y on Yellow ja se tosiaankin tarkoittaa keltapohjaista sävyä, MUFE:lla on vielä erikseen R pohjaiset, eli punapohjaiset sävyt. Kesäsävyni onkin Y315, tällä hetkellä sekoitan molemmista sävyistä sopivan kombon sillä pelkkä Y225 tuo liian kalmon vaikutelman. MUFE on ammattilaismerkki ja täten sävyvalikoima on hurjan laaja!

Mufe46
Mufe48


Meikkivoiteen koostumus on aika perus, ehkä kallellaan juoksevampaan emulsioon. Se ei ole tuhtia, mutta ei mitään nestettäkään. Meikkivoide sisältää 4K COMPLEX seoksen, joka koostuu kolmesta raaka-aineesta; kapseloitu hyaluronihappo kosteuttaa ja sitä vapautuu iholle pitkin päivää, marjoista peräisin oleva uute aktivoi pintaverenkiertoa ja saa väsyneen ihon heräämään sekä valoa heijastavat pigmentit saavat ihon hehkumaan. Meikkivoide on lähes tuoksuton, siinä on vieno makean marjainen tuoksu. Ei kuitenkaan mikään läpitunkeva! Meikkivoide erottuu talvikalmolta käsivarreltani itseasiassa aika paljonkin, mutta kasvoilla tilanne onkin sitten aivan toinen. Mennäänpä seuraavaksi kasvokuviin!

Mufe4
Mufe8


Kasvojeni iho kärsii silloin tällöin epäpuhtauksista, jotka johtuvat hormoneista ja ruokavaliosta. Iho on myös sävyltään aavistuksen kirjava, mutta mielestäni ihon väri on tasapainottunut mukavasti! No, yllä olevissa kuvissa tilanne siis nakuna.


Mufe11
Mufe20


MUFE:n Ultra HD peittää tehokkaasti olematta maski. Olen levittänyt yllä oleviin kuviin vain meikkivoiteen, en erillistä peitevoidetta. Ja kuinka upeasti näpyt peittyvätkään! Omalle iholleni MUFE levittyy kuin unelma, mutta tiedän ettei kaikilla meikkivoide ole käyttäytynyt yhtä moitteettomasti. Eritoten pintakuivalla iholla meikkivoide saattaa tarrautua kuiviin kohtiin ikävästi. Jonain kertoina olen huomannut meikkivoiteen, tämän vaaleamman sävyn, ehkä aavistuksen jumittuneen poskeen, nenän vierellä oleviin ihohuokosiin.

Mufe38
Mufe40


MUFE:n meikkivoide loihtii kyllä upean lopputuloksen. Se on kevyt, mutta peittävä, valoa heijastava ja tietyllä tavalla kuulas. Jos jostain saan purnata, on se kestävyys. Ilman hyvää primeria kestävyys ei ole ihollani mikään maata mullistava. Kiilto puskee iltapäivästä läpi. Onneksi itse meikkivoide ei kuitenkaan iholta haihdu pois, mutta toivoin tämän pitävän kiiltelynkin paremmin aisoissa. Annan tämän kuitenkin osittain anteeksi, voihan olla että tarvitsen meikin alle tehokkaammin kiiltelyä kontrolloivan kosteusvoiteen tai primerin. Ja onhan meikkivoiteen koostumus enemmänkin kosteuttava, kuin mattaava. Kosteuttavat meikkivoiteet eivät omasta kokemuksestani oli niitä kaikista parhaiten kasvoilla pysyviä.

Meikkivoiteen hinta on n. 48 euroa. Saatavuus ei ole mielestäni kaikista helpoin, MUFE:a myydään merkin omassa liikkeessä ( Annankatu 13, Helsinki ) sekä verkkokaupassa ja muutamassa parturi-kampaamossa.

8 Kommentit

 1. Jos on kuiva iho, niin suosittelen ennemmin sitä HD Stickiä! :) Se oli mulle paljon parempi kuin tämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistankin, että sä tykkäsit siitä stickistä enemmän :) On se jännä juttu, kuinka tämä nestemäinen meikkivoide ei sovi niin monelle :O

   Poista
 2. Kuvailet meikkivoidetta just sillä tavalla, että kuulostaa ihan mulle sopivalta! Nimenomaan kevyet, mutta sopivasti peittävät, valoa heijastavat ja kuulaan lopputuloksen jättävät ovat mun mieleen - ja ne on harvassa! Mä en muuten ole aikoihin käyttänyt mitään MUFE:n tuotteita, pitäisiköhän korjata asia... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tän jättämästä pinnasta tosi paljon ja tällä sekä mun iholla kemiat natsaa :) Kandee kipaista vaikka eka testeri, niin ei tuu ikäviä yllätyksiä-esim. kolmella muulla tänne kommentoineella tää nestemäinen ei vaan ole pelittänyt :( Mutta MUFE:lla on kyllä hyviä tuotteita! :)

   Poista
 3. On se hitto hyvä, että tääkin toimii jollain! :D Mä olen suorastaan katkera, koska tää on yksi niistä tuotteista joita haluaisin rakastaa, mutta mun iho on päättänyt toisin. Mun erittäin pienistä ihohuokosista tulee tän kanssa jättimäiset, kuivat läiskät kasvoissa ja juu ei. Ei ole elämä reilua ei. Ehkä nyt kesällä taas kokeilen, kun oma iho on normaalimpi, kun en halua luovuttaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kyllä nyt hämmentää tämä meikkivoide kun tuntuu, että joka toisella toimii ja joka toisella taas ei :D Ihme kamaa ^_^ Mutta juu, tiedän tuon tunteen kun haluaisi tykätä mutta sitten ei vaan kemiat natsaa :( Kerro sitten, jos vielä kokeilet, saitko toimimaan ^_^

   Poista
 4. Komppaan Jonnaa, sama katkeruus täällä, sillä tuolla voisi saada unelmajälkeä, jollei olisi kraateri ihohuokosia ja ne kaikki korostuu tuolla. Harmitus, mutta ihanaa, että sulla toimii ja hei Maijulle pelitti myös ja Maiju lovestaa tuota ylikaiken. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, mä olen kyllä ihan ymmärkäisenä, miten voikin olla näin salakavala meikkivoide :D Mutta kemiaahan se vaan on, ei kaikki sovi kaikille :(

   Poista

Lähetä kommentti

Follow