In this Light

Kauneusblogi

Luku 624-Urban Decay ja uudet huulipunatEn tiedä olenko aiemmin kirjoittanut vähän haastavasta suhteestani Urban Decayhin? Jotkut kosmetiikkamerkit vaan saavat minut ihastumaan, mutta jostain syystä UD on jäänyt itselläni vähän etäiseksi. Huulipunafriikkinä kuitenkin varovaisesti innostuin kun kuulin merkin lanseeravan uuden huulipunamalliston, joka tottelee nimeä VICE Lipstick.

UD3


VICE lipstick-huulipunamallistossa on 100 sävyä ja kuusi eri koostumusta. Ehdin nähdä Ilonan blogissa Megamatte koostumuksen omaavan Pandemonium sävyn ja ihastuin täysillä tuohon uniikkiin, violettiin sävyyn. Tuollaista sävyä minulta ei vielä löytynytkään, joten päätin lähteä kaupoille.

UD4


Megamatte on koostumukseltaan malliston kuivin ja mattaisin punalaatu. Se ei kuitenkaan huulilla tunnu rutikuivalta, koostumus sisältääkin patentoidun Pigment Infusion System ainesosan, joka lupaa punan tuntuvan voidemaisen pehmeältä ja levittyvän täydellisesti. Inciä katsoessani huomasin mukana olevan mm. savea sekä sheavoita. Omat huuleni ovat kestäneet punaa hyvin, eivätkä ole rohtuneet.

UDpandaa5


Pandemoniumin levityksessä saakin olla kieli keskellä suuta. Mielestäni puna ei anna armoa ja levittyvyys on toisinaan haastavaa. Huulten rajaus on must! Näihin kuviin tein ihan kunnon, klassisen huulimeikin töpöttämällä kirkastavalla peiteaineella huulten reunat, puuteroimalla huulten reunat kevyesti ja rajasin huulet huultenrajauskynällä. En ostanut saman sävyistä rajauskynää, näissä kuvissa käytin barbi-pinkkiä rajauskynää mutta levittäessäni huulipunan siveltimellä, sain barbi-pinkin piiloon.

Punan kestävyydestä yllätyin. UD Pandemonium kestää kevyttä syömistä ja juomista, mutta lounaan ja päivällisen jälkeen on syytä korjata huulimeikki! Toisaalta, tähän vaikuttaa oleellisesti se, miten punan levität. Jos sudit punaa suoraan puikosta, lopputulos on huulilla paksumpi ja kulumisefekti on paremmin havaittavissa. Siveltimellä punan saa levitettyä ohuemmin, jolloin se ei myöskään kulu niin silmin nähden havaittavasti. Siveltimellä levitettynä huulipuna kuluu jättäen ns. stain-efektin, eli se kuluu jättäen jälkeensä huulille sävyä.

Udpandaa10


Pandemonium on sävynä rohkea. Hyvin, hyvin rohkea. Se on joko tai. Kylmä katseenvangitsija. En ehkä ihan joka päivä tätä huulilleni sutisi, riippuen siis päivän ohjelmasta. Toisaalta, intensiivisyyttä voi helposti muokata, näihin kuviin yritin levittää niin ohuen kerroksen kuin vaan osasin. Pandemonium vaatii myös kärsivällisyyttä, jos et jaksa korjailla huulimeikkiä päivän mittaan tai haluat vain sutaista punan huulille, suosittelen kääntymään neutraalimman sävyn puoleen.

Vaikka en ehkä ole täysin vakuuttunut punan kestävyydestä, olen silti siihen hurmaantunut. Sävy on ihana, uniikki ja räväkkä sekä se tuntuu huulilla mukavalta. Pandemonium on myös puna, josta minulle tulee eri toten mieleen violettia rakastava ystäväni. Ehkä nimeänkin punan Miffe-punaksi ^_^

16 Kommentit

 1. Just tätä sävyä oon kattellut sillä silmällä. On se vaan upea ja toimii sulla hyvin <3 Koostumuksista juuri tuo Mega Matte on koostumuksista mun lemppari juurikin pysyvyyden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Tää toimisi myös sullakin niin hyvin, tiedän sen :) Ehdottomasti aion katsastaa muitakin sävyjä :D

   Poista
 2. On se vaan upea sävy, haastavuudestaan huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tän kanssa ehdottomasti jaksaa nähdä vaivaa :)

   Poista
 3. En omista yhtäkään UD:n meikkiä ja etäiseksi jäänyt siten minullekin. Tuon huulipunan hylsy on kyllä wau ja hintakaan näillä ei ole kovi suolainen <3 Kivaa päivää Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli aiemmin se meikinkiinnityssuihke mutta me ei tultu toimeen :P Huulipunan hylsy on kyllä upea! Unohdin näemmä tekstistä hinnan, mutta n. 20 euroa ei ole kovin paha rasti :) Ihanaa loppuviikkoa, Tiia! <3

   Poista
 4. Tosi jännä sävy! Vice-kokoelmassa on vielä monta sellaista, jotka mielelläni ottaisin valikoimiini :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä jännä ja uniikki sävy :) Mallisto vaikutti kyllä siltä, että siitä kelpaisi useampikin puna myös mullekin :D

   Poista
 5. Oi miten upea sävy! ♥ Täytyykin katsoa josko bongaisin ton jostain, multa ei ton sävyistä huulipunaa löydykään vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä <3! Sokoksethan myy, myös verkkokauppakin jos et muuten asu UD-pisteen läheisyydessä :D

   Poista
 6. Aivan ihana sävy! Mulla pitäisi olla jemmoissa yksi violetti puna, joten pitääpä se etsiä jostain syksyn kunniaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihana! Vilauta ihmeessä violettia huulipunaa blogissa, näkisin mielelläni :)

   Poista
 7. Just sun huulillasi yksinkertaisesti hurmaava <3 Ihanan pirteä kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos ^_^ Tää on kyllä sävynä jalat alta vievä :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow