In this Light

Kauneusblogi

Luku 633-Edullinen ja hyvä; NeutrogenaOlen kosmetiikan iloinen sekakäyttäjä, mutta huomaan makuni suosivan vähän kalliimpia tuotteita, varsinkin mitä tulee ihonhoidon suhteen. Syy tähän on siinä, että olen monien edullisten merkkien kanssa hakannut päätä seinään, esim. Lumenen ihonhoitotuotteista vain muutamat ovat minulle sopineet. Haluaisin tykätä ja käyttää enemmän Lumenen ihonhoitoa, mutta ihoni on toista mieltä. Sitten taas moni hoitola- ja luonnonkosmetiikkamerkki on ollut iholleni mitä mainioin, joten olenkin vähän jäänyt jumittamaan kalliimmissa ja keskihintaa korkeammissa merkeissä. Päätinkin aloittaa blogissa erikseen postaussarjan, edullinen ja hyvä. Se tulee päivittymään säännöllisen epäsäännöllisesti ( enkä ole vielä päättänyt, miten oikeasti rajaan tämän kategorian, haha! ), mutta ajattelin nostaa jalustalle mainioita budjettituotteita, sillä uskon monia varmaan kiinnostavan myös edullisenkin kosmetiikan. Luksus on luksusta, mutta edullisemmille merkeille on aikansa ja paikkansa.

Tässä postauksessa syvennytään Neutrogenan Visibly Clear 2-in-1 Wash & Mask tuotteeseen.
Minullahan on ollut aikamoiset ennakkoluulot merkkiä kohtaan, olen luullut sarjan olevan vain ja ainoastaan teineille soveltuvan. Yllätyin kuitenkin iloisesti merkin kuorinnasta ( aiempi postaus ), joten päätin antaa mahdollisuuden myös merkin puhdistustuotteelle. Neutrogenallahan on valikoimissaan useampikin puhdistustuote, mutta juuri tämä vaikutti kaikista mielenkiintoisimmalta-ihan jo incinkin perusteella! Oma ihoni on tällä hetkellä yllättävän normaali, kallellaan sekaihoon ja satunnaiset epäpuhtaudet saattavat aina silloin tällöin vaivata.

Visibly Clear 2-in-1 Wash & Mask lupaa poistaa finnejä ja epäpuhtaksia. Kuten nimestä voi päätellä, tuotteella on kaksi tehtävää, se toimii niin puhdistusaineena kuin naamiona. Tuotteen koostumus on valkoista, paksuhkoa voidetta ja se on savipohjainen. Juuri tuo savi sai kiinnostukseni heräämään. Incistä huomaan kaksikin eri savea, kaolinin sekä bentoiniitin. Savihan on oiva tuote epäpuhtaalle iholle, koska se imee itseensä likaa ja rasvaa. Incistä löydän myös salisyylihapon, joka on myös oiva tuote epäpuhtaalle iholle. Salisyylihappo pääsee nimittäin tunkeutumaan ihohuokosen sisään, puhdistaen huokosta. Tuotteessa on myös mentholia, jonka tarkoitus on mitä ilmeisesti viilentää ihoa ja täten tuoda "ihoa rauhoittavaa fiilistä". Itse olisin kyllä jättänyt mentholin vallan pois, en ole viilentävien efektien ylin ystävä!

Olen käyttänyt tuotetta niin puhdistustuotteena kuin naamionakin. Teen niin, että aluksi pesen meikin pois puhdistusöljyllä. Sen jälkeen levitän Wash & Mask aineen aavistuksen kosteille kasvoille ja erityisesti työstän sitä iholla hieroen niissä kohdin, missä näpyt yleensä vaivaavat. Tuote ei oikeastaan vaahtoudu, eikä se lähde valumaan, koostumus on sen verran tuhtia. Joskus huuhtelen kasvot pian puhdistusvoiteen levityksen jälkeen, toisinaan jätän aineen kasvoille vaikuttamaan muutamaksi minuutiksi ( Neutrogenan ohjeistus naamion vaikutusajalle on 5 minuuttia ). Tuotteessa on jännä, raikas, ehkä vähän kukkais-hedelmäinen tuoksu?

Alkuun mietin, että onkohan tuote liian tymäkkää kasvoilleni? Varsinkin mentholin viileys iski "ilmat pihalle". Lisäksi minua myös vähän arvelutti, mitenkähän salisyylihappo toimii puhdistustuotteessa, koska salisyylihappo ei jää iholle vaikuttamaan kovin pitkäksi aikaa, vaan se huuhdellaan pois. Kuitenkin jonkin ajan kuluttua huomasin, ettei tämä ole ainakaan mitään vahinkoa saanut aikaan ja ihokin on tuntunut kivalta. Luulen, että kaksoispuhdistus sekä tämä tuote ovat osaltaan auttaneet minua saavuttamaan ei-niin-tukkoisen ihon. Kesälomalla ihoni vähän äksyili ( ilmeisesti kroppa on reagoinut uusiin ruoka-aineisiin ) ja tilanne olisi saattanut olla jopa pahempikin ilman tätä. Mutta mikään sellainen ihmetuote, jonka ansiosta kasvoille ilmestynyt finni katoaisi yhdessä yössä, tämä ei sentään ole. En usko, että sellaista puhdistustuotetta on oikeasti olemassakaan!

Minut puhdistusvoide voitti puolellensa ja tulen varmasti käyttämään tätä jatkossakin. Puhdistusvoiteen hinta pyörii jossain 6-9 euron paikkeilla, eli aika mukavan edullinen tuote on kyseessä!

6 Kommentit

 1. Mulle valitettavasti kaikki Suomessa myytävät Neutrogenat on liian tymäköitä. Toivottavasti alkaisivat tuomaa maahan jossain vaiheessa muitakin kuin rasvoittuvalle ja sekaiholle tarkoitettuja tuotteita, koska hinta/laatusuhde on näissä enemmän kuin kohdillaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä harmi, että täällä on myynnissä vain näitä epäpuhtaan ihon tuotteita :( :(

   Poista
 2. Olen kokeillut Neutrogenaa vain yhden näytteen verran (jotain kosteusvoidetta muistaakseni), mutta ei sovi minun iholle, joka kuivanpuoleinen.
  Minäkin toivon, että myynnissä olisi muutakin kuin epäpuhtaan ihon tuotteita. Mitä olen ulkomaalaisia tubettajia seurannut, Neutrogenalla paljon muutakin, mm. meikkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos iho on kuiva, voi koko sarja olla too much! Tai silloin esim. juuri tämä putsari voisi toimia vaikka kerran viikossa naamiokäytössä? Mä en niihin rasvoihin uskalla koskea, koska ne ovat varmasti liian kevyitä mun iholle :( Putsari sen sijaan toimii!

   Ja vitsiläinen! Täytynee ottaa selvää, kuka tätä oikein maahantuo ja heittää toivomusta, että saataisiin tänne laajemminkin merkin tuotteita :P

   Poista
 3. Tätä voisin ehkä suositella pojalleni.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow