In this Light

Kauneusblogi

Luku 635-Asuntonäyttömeikki

Sunnuntaimeikki3
Sunnuntaimeikki7


Kesäloman viimeisenä vapaapäivänä päätin iloitella kaupunkiin palaamisen vuoksi uusilla meikeillä. Ohjelmassa ei ollut muuta kuin asuntonäyttöön meneminen ja sitten loppupäivä kotoilua. Sellaista haikeaa kesäloman hyvästelyä ja jännityksellä töihin palaamisen odottelua.

Meikkipohjaksi päädyin kokeilemaan Lumenen Matt Control mattameikkivoidetta ensimmäisen kerran! Yllätyksekseni meikkivoide olikin todella vaalea-niin vaalea että jouduin sutimaan aurinkopuuteria ihan koko kasvoille, kevyesti tottakai.

Silmiin levitin NYXin Golden Peach persikkakultaa. Luomivakoon taisin muistaakseni levittää Guerlainin Joli Teint aurinkopuuteria. Tuo Golden peach kyllä vaatii äkkiseltään totuttelua, lopputuloksen luomilla näkeminen ei nimittäin sujunut nikottelematta! Omasta mielestä tällä saa sen trendikkään krapulameikin, hahhaa! Sudin persikkakultaa myös alaluomelle, ripsiin levitin ripsivärin ja siinä se oli. Kulmat tein NYXin kulmakarvapomadalla, tarkoitus olisi ainakin siitä tarinoida jossain vaiheessa enemmän. Tuote nimittäin vaatii pientä kikkailua omilla kulmillani.

Sunnuntaimeikki4
Sunnuntaimeikki5


Huulimeikin suhteen ämpyilin. Olin jo tekemässä viime aikaista kaksoispunausta, mutta se ei tällä kertaa sopinut yleisilmeeseen. Päädyinkin klassiseen, ei voi mennä pieleen valintaan, eli punaisiin huuliin. Punaksi valikoutui Chanelin kaunis Rouge Allure, sävyssä 99 Pirate. On se vaan upea! Poskipunan pidin minimissään, pannuprojektiposkipunaksi ottamani Zuiin Mango on ollut todella ahkerassa käytössä ja se päätyi nytkin poskille.

Sellainen meikki tällä kertaa! Seuraavaksi onkin luvassa astetta erilaisempaa meikkiä, jos vain kykenen julkaisemaan kuvat :'D

8 Kommentit

 1. Huulimeikki on todella tyylikäs ja sensuelli. Sävy on mitä mainioin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Ja täytyy sanoa, että Chanel osaa tehdä huulipunat :D

   Poista
 2. Upea meikki, toi huulipuna sopii sulle ihan tajuttoman hyvin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Tällaiset punaiset onkin mun suosikkeja :) Ja punan laatu on tosi laadukas, ei karkaa mulla huulten juonteisiin!

   Poista
 3. Upea meikki, erityisesti huulet! Toi huulipunan sävy on todella kaunis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! Tykkään tällaisista vahvoista, naisellisista sävyistä :)

   Poista
 4. Onpa upean väriset huulet. Vau.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju :) Punaiset on mun suosikkihuulipunasävyjä ^_^

   Poista

Lähetä kommentti

Follow