In this Light

Kauneusblogi

Luku 637-Colosé ja hehkutettu LiposomigeeliPääsin keväällä tutustumaan blogin kautta hoitolasarja Coloséen ja tykästyin muutamiin tuotteisiin siinä määrin, että päätin tilata maahantuojalta vielä muutaman tuotteen. Yhdeksi suosikikseni nousi blogitilaisuudesta saatu Alppiyrttitiiviste ja halusinkin vielä kokeilla paljon hehkutettua Liposomigeeliä. Tähän taisi ihastua moni muukin kanssabloggaaja!

Mutta mikä ihme on liposomi? Se on kosmetiikassa kuljettaja-aine, jonka avulla ihoon saadaan imeytettyä tehoaineita. Colosén liposomigeeli sisältää mm. neidonhiuspuu-uutetta, jolla on anti-age vaikutuksia; se parantaa ihon kollageeni- ja hyaluronihappopitoisuutta ja jossain lähteissä sen on sanottu olevan oivallisen raaka-aineen couperosaiholle. Neidonhiuspuu-uute sisältää liudan erilaisia vitamiineja, A-, B- ja C ovat edustettuina. Lisäksi turvotuksen laskeminen ja ihon vastustuskyvyn parantaminen kuuluvat myöskin neidonhiuspuu-uutteen lupauksiin.Liposomigeeli on nimensä mukainen, koostumus on geelimäinen. Tästä syystä tuote on kiva levittää meikin alle ja se sopii oivasti myös silmänympärysiholle. Tuote on omaan nenääni lähes tuoksuton, mutta siihen on lisätty laventelia peittämään raaka-aineiden tuoksua. Itse en laventelia kyllä haista, joten uskon tämän toimivan myös heillä, jotka eivät laventelista piittaa. Liposomigeelin hinta on 43 euroa.

Olen käyttänyt tuotetta lähinnä iltaisin, toisinaan aamuisin meikin alla. Tuote on ihanan kosteuttava, iho on voinut liposomigeelijaksolla todella hyvin! Tämä toimii ihanasti sekä retinolin että BHA-kuorinnankin kanssa, tämän niksin otin Hennan vinkkauksesta omaan käyttöön. Tällöin siis levitän liposomigeelin retinolin tai BHAn ylle ( niidenhän on hyvä vaikuttaa iholla sellaisenaan puolesta tunnista tuntiin ). Luulen, että Colosélta omaan kosmetiikan ensiapukaappiini tulevat päätymään nämä molemmat tehotuotteet, eli Alppiyrttitiiviste sekä Liposomigeelikin.

6 Kommentit

 1. Mä en nyt muista, että olisko mulla ollut just tää Liposomigeeli, Mia varmaan muistaa. :D Mulla edelleen odottaa nää Coloset kaapissa, mutta aion tarttua, heti kun tulee oikea sauma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tää sekä se Alppiyrttitiiviste on kyllä hyviä, toivon mukaan säkin tykkäät sun seerumista :)

   Poista
 2. Tämä on yksi mun kaikkien aikojen seerumisuosikeista! <3 Ja Jonna, joo sulla on tämä Liposomigeeli ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tuli kyllä yks munkin suosikeista :) Tykkään!

   Poista
 3. Liposomigeeli vaikuttaa aika houkuttelevalta. En juurikaan käytä mitään geelituotteita, mutta voisin varmaan laajentaa käyttötottumuksiani. Colose merkkinä on kans aika vieras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos haluat kosteuttavan seerumin, niin silloin tämä on kyllä oikein oiva tapaus :) Koin sen toimivan retinolin ja BHAn kanssa myös tosi oivasti! Mä vanhana geelifanina olin fiiliksissäni koostumuksesta ^_^ Colosé ei varmaan monelle välttämättä olekaan se tutuin sarja, jälleenmyynti tapahtuu hoitoloissa tai sitten Avon/Oriflame-tyylisesti.

   Poista

Lähetä kommentti

Follow