In this Light

Kauneusblogi

Luku 642-Tupsauta poskipuna poskelle!

Tupsautus1

Tupsautus2


Minusta on kiehtovaa oppia joka päivä jotain uutta. No siis, totta puhuakseni tämä seikka ei välttämättä toteudu nyt aivan ihan joka päivä. Mutta olen sitä mieltä, että uuden oppiminen pitää elämässä mielenkiintoa yllä ja on kuulkaa myös aivan luvallista vaihtaa mielipidettä uusien tutkimustulosten tai oppimisen jälkeen! Se, että pitää kynsin ja hampain kiinni jostain tiedosta, mikä on osoittautunut vanhentuneeksi, kertoo jääräpäisyydestä ja kaavoihin kangistumisesta.

Siksi olinkin aivan what what what! kun hoksasin erään poskipunan myyntitilaisuudessa itselleni uuden tavan levittää poskipunan paikalleen. Sitä ei perinteisesti sivellä siveltimellä, vaan se tupsautetaan. Eli siis, töpötät sivellintä poskelle, et vedä perinteisiä siveleviä liikkeitä. Tups tups tups, ja avot, poskipuna asettuu kauniisti ja luonnollisesti paikalleen, itsestään häivyttyen! Voi olla että olen maailmankaikkeuden viimeisin ihminen joka on tämän asian tiennyt, mutta voi kuulkaas, kuinka iloinen olen tuon tekniikan hoksattuani. Nimittäin se toimii täydellisesti haastavien, todella pigmenttisten poskipunien kanssa! Oma ongelmanihan on toisinaan poskipunaöverit. Tai, ongelma ja ongelma. Rakastan överiäkin poskipunalookkia, mutta ihan aina sekään ei toimi. Haluaisin olla sellainen huolettoman boheemi chic, joka ei kuitenkaan näyttäisi liian homssuiselta. Ja ne poskipunaöverit eivät välttämättä istu tähän pirtaan. Kyllä, olen kovaa vauhtia kasvamassa aikuiseksi naiseksi. Siis sellaiseksi aikuiseksi naiseksi, joka ei välttämättä halua poskilleen poskipunaövereitä! ( joku toinen aikuinen nainenhan voi niin haluta, ja se on kuulkaas aivan yhtä oikein, kuin poskipunaöverittömyys ).


Tupsautus11
Tupsautus10


Tässä tekniikassa myös toimii löysempikin sivellin, tähän meikkiin innostuin käyttämään Cailapin puuterisivellintä, joka on joutunut puuterisiveltimenä eläkkeelle. Minullahan on nyt tavoitteena paukuttaa Zuiin Mango poskipuna loppuun, mutta välissä on hyvä käyttää kokoelman muitakin yksilöitä. Päätinkin tähän meikkiin töpötellä poskille Zuiin Peach-sävyä, joka on kaunis ja hyvin intensiivinen persikka. Sillä saa helposti överit, mutta tällä tekniikalla sekin oli vältettävissä. Innostuin myös töpöttämään aurinkopuuterinkin paikoilleen, Ecotoolsin viuhkamainen sivellin oli tähän mitä mainioin. Käytän sitä sivellintä myös todella paljon poskipunan ja aurinkopuuterin häivyttämiseen.

Olinko ainoa, jolle tämä tekniikka oli uusi juttu? Miten te levitätte poskipunan?


10 Kommentit

 1. Mä aika usein tupsuttelen. Koska laitan vain joskus vain poskipäihin ja noin saa helpommin tarkennettua kohdan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä joskus itsekin kokeilla tuota poskipunaa pelkästään poskipäällä :) Mietin, että sä varmaan tupsuttelet, kun sulla on kosketusherkkä iho.

   Poista
 2. Minäkin opin poskipunan tupsuttelun ja töpöttelyn vasta ehkä vuosi sitten. Aiemmin vetelin menemään pitkiä kaaria ja yleensä aika överisti. Käytän töpöttelyyn Real Techniquesin stippling brushia, mikä aivan loistava siihen. Suosittelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pidän tuon siveltimen mielessä! Jos vaikka messuilta ostaisin :D Mäkin oon aiemmin vaan vedellyt kaaria pitkin, tuo meikkitaiteilijan tekniikka oli kyllä silmiä avartava :)

   Poista
 3. Mäkin nimenomaan tupsautan, mutta jostain syystä poskipuna ei meinaa millään näkyä siinä kohtaa johon sen yritän keskittää! Sen sijaan se tarttuu loistavasti sen oikean kohdan alapuolelle sekä ohimoille, minne en sitä edes laita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, oisko toi siveltimestä kiinni? Siis se, että puna hajoaa ikään kuin siveltimen karvojen ulkoreunaa mukaillen? :) Mä en oo vielä kokeillut virallisella poskipunasiveltimellä tupsuttelua, mutta tuollaisella löysemmällä puuterisiveltimellä olen itse onnistunut kohtuullisesti :D Uusia poskipunasiveltimiä tarvitsisin, tuo kaimasi vinkkaama RT:n sivellin täytyy kyllä tsekata :)

   Poista
  2. Se muuten taitaa mennä juuri niin :-O Apua, miten mä en ole tajunnut. No, itse asiassa ongelma kärjistyi vasta kun siirryin punaan joka on tavallisesti käyttämiäni voimakkaamman sävyinen. Nyt todellakin puna keskittyy sinne mihin harjan ulkoreunat osuvat. En kyllä käsitä miksi! Sivellin kun on kuitenkin keskeltä pulleampi!?

   Poista
  3. Mulla on tuo RT:n stippling brush, ehkä kokeilen sitä :) Ollut mulla usein aurinkopuuterin levityskäytössä ja siihen sopii hyvin, joten miksipä ei sopisi poskipunallekin. Hyvä vinkki!

   Poista
 4. Mä usein viimeistelen poskipunan parilla tupsautuksella, mutta voisin kokeilla sitä ihan pelkästään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä :) Tällä tekniikalla saa pigmenttisempiä punia vähän paremmin haltuun :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow