In this Light

Kauneusblogi

Luku 644-Hullujen Päivien mielenkiintoisimmat kosmetiikkatuotteet

Oijoi, kohta ne ovat täällä, ostoskarkelot jotka saavat ihmiset sekaisin, eli Stockmannin Hullut Päivät! En ole pitkiin aikoihin tehnyt erillisiä ostovinkkauspostauksia, koska olen havahtunut tapahtumaan oikeastaan vasta silloin, kun se on jo käynnissä. Nyt kuitenkin kuvastossa oli sen verran kutkuttavia tarjouksia, että päätin nakutella blogiin tärppipostauksen tuotteista, jotka ovat mielestäni mielenkiintoisimmat tuotteet. Hullut Päiväthän alkavat siis keskiviikkona 12.10.2016 ja kestävät sunnuntaihin 16.10.2016 saakka. Hullarit13

Sensain irtopuuteri on kuulemma erittäin hyvä irtopuuteri. Moni vannoo sen nimeen, sanoen sen olevan paras. Tällä saa kuulemma kauniin, luonnollisen lopputuloksen, puuteri ei tuo meikkiin lisäpeittävyyttä. Irtopuuterit ovat käytännössä katsoen todella riittoisia, tässäkin on tuotetta 20 grammaa. Esim. juuri ostamassani NYXin HD-puuterissa on 6 grammaa puuteria, By Terryn puuterissa taas 10 grammaa. Normaalisti Sensain irtopuuterin hinta on n. 45 euroa, joten tämän ostamalla säästät 15 euroa.
Hullarit10

Elizabeth Ardenin sävyttävä, suojakertoimellinen huulivoide on ollut todella ihastuttava tuote, joten luotan vakaasti tämän huulille varta vasten räätälöidyn Eight Hour-voiteen olevan ihanan! Voide voisi toimia kuivilla kynsinauhoillakin? Kaikki kokeilemani tuotteet Elizabeth Ardenilta ovat olleet ihastuttavia ja toimivia, merkki on minulle nostalginen mutta lupaus tehokkaasta ihonhoidosta. Monia avoin purkkimuoto kammoksuttaa huulituotteissa, mutta mietin tätä lähinnä yökäyttöön joten tulen sörkkimään tuotetta puhtain sormin. Omasta mielestäni pyöreä rasia on huulirasvoissa kaunis pakkaustapa, vaikka tosiaankin ei se bakteerikammoisten vaihtoehto. Tämän tuotteen normaalihintaa en valitettavasti tiedä!



Hullarit15




Redken on tullut tutuksi muotoilutuotteiden saralta ja olen oikeastaan tykännyt kaikista tuotteista, mitä olen kokeillut. Olisiko aika antaa ensimmäinen mahdollisuus Redkenin pesutuotteille? Tulen varmaan vielä ämpyilemään eri tuotelinjojen kanssa, mutta ainakin nämä Frizz Dismiss-sarjan tuotteet vaikuttavat siltä, mitä hiukseni tulevat talvella kaipaamaan. Näiden normaali yksittäishinta on n. 25 euroa, joten ostamalla säästät 17 euroa! Hullarit8

Torstaina myyntiin tulevista tuotteista mielenkiintoni kohdistuu Clarinsin kulttimainetta nauttivaan pikakaunistajaan. Tämä on tosin jakanut ihmisiä, osalla tuote toimii, osalla ei. Tätähän voi siis käyttää meikin alla, osalla tämä toimii siis pohjustajana. Tuotehan lupaa kunnon tuhkimo-efektiä, ja sehän minulle sopisi! Monena aamuna saatan nimittäin näyttää enemmän resuiselta piialta, kuin itse Tuhkimolta, haha! Tuotteen normaalihinta on n. 45 euroa, joten aika hyvä diili tässäkin on.
Hullarit7

Olen aikoinaan käyttänyt pienen pullollisen islantilaisen Bioeffectin kulttimainetta nauttivaa EGF-seerumia. Seerumi pohjautuu ohraan, ja siinä on iholle luonnollisia kasvusoluja. Tässäkin on kovat lupaukset, seerumi lupaa mm. kosteutusta, kiinteytystä, vahvistaa ihon rakenteita, supistaa ihohuokosia..sekä yleisesti ottaen tasapainottaa ihoa. Minulla kävi aikoinaan se Murphyn laki, että onnistuin tiputtamaan pullon ja puolet sisällöstä valui lattialle. Ja kyllä, minä laappasin epätoivoisesti tuotetta lattialta kasvoille, buahahhaa! Onneksi pullo oli se pienempi kokeilukoko, niin vit...siis harmitus ei ollut niin suuri. Vaikka kyllä se oikeasti harmitti ja lujaa. Mutta siis, muistan kyllä tykänneeni tuotteesta, yllättävää kyllä pelkkä seerumi riitti kosteuttamaan kasvot. Tuolloin kärsin poikkeuksellisen runsaista epäpuhtauksista, tämä saattoi aavistuksen rauhoittaa niitä. Tiedän, etten nytkään raaski tähän sijoittaa, mutta tarjous on poikkeuksellisen kiva, joten ajattelin siitä vinkata. Normaalistihan tuotteen hinta on n. 135 euroa.

Hullarit5

Glamglow on hyvin hypetetty naamiomerkki. En ole vielä kokeillut kuin yhden testerin verran merkin naamioita ja rehellisesti sanottuna naamioiden varastoarvoni ovat poikkeuksellisen huonot. Siis sillä tavalla, etten saisi ostaa yhtäkään uutta naamiota! Mutta ilahdun aina, kun huomaan mahdollisuuden matkakokoihin. Ne nimittäin ilahduttavat siinä vaiheessa, kun kaapit tursuavat vastaavia tuotteita, mutta jotain uutta olisi kiva kokeilla. Ja matkakoolla saa kokeiltua, miten iho reagoi. Kyllähän se ketuttaa, jos ostaa monella rahalla tuotteen joka ei toimi! Glamglow'lta on parikin eri matkakokoista naamiota tarjouksessa, kyllä minulle kalpaisi tämä Youthmudkin oikein mainiosti! Glamglow'n isot naamiot maksavat n. 55 euroa, ja niissä on tavaraa 50 g. Pikaisesti laskettuna täysikokoinen maksaisi tarjouksen kilohinnalla 45 euroa.

Hullarit4

Moroccanoil on tunnettu hiustuotteistaan, mutta merkille on tullut myyntiin myös vartalonhoitotuotteita. Tuotteet huokuvat luksusta, jo hintansakin puolesta. Käsivoiteesta voisi olla helppo aloittaa merkin vartalonhoitotuotteisiin tutustuminen. Omasta mielestäni käsivoiteissa yleisesti ottaen huomaa selvästi hyvän ja huonon tuotteen eron! Löysin Stockmannin verkkokaupasta käsivoiteesta isomman koon, 125 ml. Se maksaa 35 euroa. Tarjouksen litrahinnalla laskettuna täysikokoinen tuote maksaisi n. 29 euroa. Voisin veikata, että tämä tuote saattaisi olla aika riittoisakin tapaus-tai ainakin niin toivoisin!
Hullarit1


Hulluilla Päivillä on tottakai tarjouksessa useita tuoksuja. Päätin valita omiin tärppeihini sen, mitä olen tuoksuttanut ja joka löytyy ostoslistaltani, eli Dolce & Gabbanan Light Bluen! Tähän en iki kuuna päivänä tarttuisi pelkän pullon perusteella, mielestäni se on vähän vanhanaikainen tavalla, joka ei iske pirtaani. Mutta itse tuoksu! Se oli ihanan raikas, kesäinen. Tämän enempää en muista, haha, koska tuoksuttelusta on jo aikaa.

Sellaiset tärpit tällä kertaa. Aiotteko mennä Hulluille Päiville? Minä luultavasti aion hankkia tuon Clarinsin pikakaunistajan ( tosin harkitsen testerin hakemista..) sekä ehdottomasti tuon Elizabeth Ardenin huulivoiteen. Pahoittelut muuten, joihinkin kuviin pääsi livahtamaan kuvankaappausta tehdessä OneDriven ilmoitus kuvankaappauksesta ^_^ Olin ilmeisesti liian..nopea?!

8 Kommentit

  1. Kiva, että viitsit kerätä tärppejä:) Olen itse hirveän huono tutkimaan katalogeja, kun niiden(kin) läpikäyminen aiheuttaa suorituspaineita;) Kivoja tuotteita olet listannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkästä aikaa ajattelin ryhdistäytyä näiden vinkkaamisen suhteen :) Saa nähdä, jaksanko lähteä Hullareille, tänään ja huomenna sellaiset 11 tunnin työpäivät niin voi vähän olla kaapu auki jollain muullakin, kuin Hullujen Päivien haamulla :'D ( Se uusi sloganhan oli siis kaapu auki )

      Poista
  2. Moroccan oilin käsivoiteet on ihania, onhan ne vähän tyyriitä, mutta niin huippuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä nekin vielä tsekata, tänään kävin hakemassa vain tuon Ellun huulivoiteen :D

      Poista
  3. Mä aioin hakea hullareilta Maybellinen ripsivärin (se oli kympin tarjouksessa), mutta sitten löysin Essenceltä niin hyvän maskaran, että jää sekin ostamatta. Saa nähdä hankinko mitään tänä vuonna, mutta käyn pyörähtämässä Stockalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D:D Joskus käy noinkin :) Tavarataloissahan on vaikka ja mitä muutakin, itse tein tänään pikaisen täsmäiskun ja ostin tuo Ellun huulivoiteen. Huomenna käyn sitten kuikuilemassa Clarinsin perään ^_^

      Poista
  4. Sensain irtopuuteri lähti tänään mukaan, äsken kun sitä kokeilin niin vaikutti kyllä hyvältä! Ainoa vika on vähän epäkäytännöllinen pakkaus, kun sitä puuteria pölisee isoista rei'istä joka paikkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jej! Jään odottamaan, jos teet puuterista postausta :) Ja joo, irtopuutereissakin voisi olla sellainen kierrettävä sisäkansi, mulla on Nyxin HD-puuteri ja sekin on vähän sellainen pöllyävä tapaus :( Mä kävin tänään ostamassa tuon huulivoiteen, huomenna ehkä sitten se Clarins :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow