In this Light

Kauneusblogi

Luku 664-Ihonhoidon suosikkituotteeni juuri nyt!

Suosikit


Enpä ole pitkään aikoihin valottanut tämän hetkisiä iltaisia ihonhoitorutiinejani tai listannut ihonhoidon suosikkejani yhteen postaukseen niin ajattelin, että tehdäänpä nyt pieni katsaus molempiin! Nämä ovat sellaisia tuotteita, joista varmaan kerron omissa postauksissa vielä enemmän, joten ihan hirmuisesti en nyt niistä tee syvääluotavaa katsausta. Kysynkin, mistä näistä haluaisitte kuulla ensimmäiseksi enemmän?

Olen tullut siihen lopputulokseen, että ihonhoitorutiinien muuttaminen on sallittua, jopa suotavaa! Vuodenaikojen vaihtelu, ikääntyminen, muut ihoon vaikuttavat seikat..omalla kohdallani rutiinien muuttumiseen on eniten vaikuttanut se, millä mitalla ihoni on kärsinyt epäpuhtauksista ja mikä on vallitseva vuodenaika. Kuten kirjoitin aiemmin, olen saanut lievään akneen suurta helpotusta ja sen takia olenkin opetellut uusia ihonhoitorutiineja. Ihonhoitorutiinini kokevat tottakai muutoksia silloin, kun innostun jostain uudesta asiasta tai ihonhoitofilosofiasta. Kesää kohti yleensä kosteusvoide vaihtuu kevyemmäksi ja saatan suosia puhdistavampia tuotteita. Talvea kohti mentäessä tuotteet vaihtuvat hoitavimpiin ja suosin entistä hellävaraisempia tuotteita.

Tällä hetkellä fiilistelen, jos löydän pH-tasapainotettuja ihonhoitotuotteita, ja kun syksyllä tein paluun kaksoispuhdistajaksi ja pohdin pH-asiaa, se jäi sen verran mieleen kummittelemaan että seuraavalla apteekkireissulla suuntasin varhaisaikuisuudesta tutun hyllyn äärelle. Sebamed, siihen sain aikoinaan ensikosketuksen kun otin napalävistyksen ja lävistäjä suositteli kyseistä ainetta lävistyksen puhdistamiseen. Silloin 20-vuotiaana ihastuin tuotteeseen myös kasvojen pesemisessäkin, mutta yhteinen taipale taisikin jäädä vain pullollisen mittaiseksi. Olen kuitenkin viime vuosina kuullut tästä paljon hyvää myös kanssabloggaajilta, joten tuotteen ostaminen kaksoispuhdistuksen jälkimmäiseksi tuotteeksi ei epäilyttänyt. Enkä joutunut pettymään, tässä on koukuttava tuoksu ja iho jää pesun jäljiltä ihanan pehmoiseksi. En voi sietää puhdistustuotteita, joiden jälkeen iho on narskuva vaan arvostan pehmoista lopputulosta. Teen siis iltapuhdistuksen niin, että ensiksi käytän puhdistusöljyä ja viimeistelen sen tällä ( tai jollain toisella tuotteella, mutta tätä fiilistelen juuri nyt eniten ^_^). Ja tottakai viimeistelen kokonaisuuden kasvovedellä.

Pain ruusunmarjaöljyn ostin kuin ostinkin I love me-messuilta. Huomasin jo heti muutaman päivän jälkeen, että tätä tuotetta ihoni yksinkertaisesti rakastaa! Veikkaan syyksi ruusunmarjaöljyn suurta A-vitamiinipitoisuutta sekä riisuttua raaka-ainelistaa. Tätä en voi olla levittämättä suoraan kasvovedellä pyyhittyjen kasvojen päälle, vaikka joku tovi sitten mietinkin, levitetäänkö öljy voiteen ylle vai alle? Niin, tätä en yksinkertaisesti raaski jättää voiteen ylle, koen ettei se silloin pääsisi vaikuttamaan niin tehokkaasti.  Tällä hetkellä en käytä mitään muuta tehotuotetta kuin tätä öljyä ja se on riittänyt vallan mainiosti ihoni tarpeisiin. Voisin ehkä pärjätä ilman kasvovoidettakin, mutta ihan niin minimalistiseksi en rehellisesti sanottuna halua heittäytyä ihonhoitorutiinieni suhteen ^_^

Yövoiteena minulla on nyt ollut Elizabeth Ardenin Visible Difference Creme Complexe Hydratante. Tämän ostin heräteostoksena Hulluilta Päiviltä ja en ole tämänkään kanssa joutunut pettymään. Alkuun pelkäsin, onko koostumus ihoa tukkiva mutta pelko osoittautui aiheettomaksi. Voide toimii omalla ihollani hyvin ja kun otin rutiineihin Pain öljyn lisäksi, voiteen tehokin tuntui kasvavan. Tässäkin voiteessa on A-vitamiinia, ja mietinkin miten kaksi erilaista A-vitamiinia sisältävää tuotetta tulee toimeen keskenään. Onnekseni nämä kaksi toimivat yhdessä erittäin hyvin. Ihoni on siis ollut viime aikoina yllättävän tasainen, pintakuivuutta ei juuri ole ilmeentynyt ja se on pehmeä, sellainen persikkaiho ^_^ Olen nyt jättänyt kuorinnat ja Clarisonicin jäähylle, keskittyen edellisessä postauksessa esiintyneen turvenaamion käyttöön. Eli tavallaan olen pitäytynyt hyvin minimalistisessa ihonhoitorutiinissa, ja yllätyksekseni se on toiminut enemmän kuin hyvin!

Millaisia suosikkituotteita teillä on juuri nyt?

16 Kommentit

 1. Pain ruusunmarjaöljy löytyy täältäkin ja ai että miten riittoisaa se on! Yleensä oon miksannut sitä kasvorasvan kanssa yhteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin lukeneeni sulta siitä :) Se vaikuttaa kyllä ihanan riittoisalta!

   Poista
 2. Pai on ihana. Itse en pysty Sebamedia käyttämään jo yhdestä pesusta iho on niin pintakireä korppu ettei mitään rajaa, montaa kertaa olen koittanut mutta ei, en tiedä, mikä siinä on ettei käy, kun järjen mukaan pitäisi käydä, ehkä se on kuitenkin liian pesevä?

  Itsellä on just nyt käytössä tosi paljon erilaisia öljyjä, essencejä ja seerumeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pai on kyllä ihana, mun iho vaan rakastaa sitä ^_^ Jännä juttu tuon Sebamedin kanssa, mutta ilmeisesti se on sitten liian pesevä? :( Mutta tiedän senkin, ettei kaikki siitä tykkääkään :)

   Poista
 3. Minullakin on menossa nyt kasvoöljyvaihe. Käytän tällä hetkellä vaihdellen Born to Bion Monoi-öljyä ja Dermosilin ihan randomina ostettua kasvoöljyä, joka on ollut ihan ookoo sekin. Öljyt tuntuvat todella hyviltä iholla näin talviaikaan (tai no, jonkinlainen talvi ainakin)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä talvella vaan huomaa, että öljyillä saa vaan enemmän tehoa ihonhoitoon :) Tuo Pai voisi muuten toimia anti-age tuotteenakin, kun siinä on A-vitamiinia ^_^ Mutta Born to Biolla on myös hyviä öljyjä, olen tykännyt Sacha Inchi-öljystä tosi paljon :)

   Poista
 4. Pain öljy, ääni sille. :) <3

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Paita tekisi mieli testata enemmänkin, luulen että herkälle iholle suunnattu luonnonkosmetiikka olisi mulle just omiaan :D

   Poista
 6. Pain ruusunmarjatuotteille iso peukku myös täältä ;) Sebamedia mun on pitänyt jo monet kerrat käydä hakemassa juurikin tuon pH:n takia. Sehän on itse asiassa hyvin harvinaista, että kosmetiikkatuotteissa (edes pesuaineissa) kerrotaan mitään pH:sta. Korkeintaan on jokin ylimalkainen maininta siitä että se on "tasapainotettu" tms. Olen käyttänyt joskus vuosia sitten Sebamedia mutta vain vartalolle. Tykkäsin mutta en tullut kokeilleeksi kasvoille. Tuoksua en muista yhtään. Mielikuva on, mutta ehkä se on kokonaan mielikuvituksen tuotetta. Muistikuva tuoksusta vastaa Sebamedin ulkomuotoa, josta koukuttavuus on kaukana :D Pakko saada pian selville miltä se tuoksuu, kun tämä jäi nyt pahasti vaivaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusunmarjassa on vaan sitä jotain! Tietty lajike muuten toimii nivelillekin vetreyttäjänä, söin kerran paketillisen Movo-jauhetta ja se toimi :D

   Mä taisin silloin vuosia sitten hetken mielijohteesta kokeilla Sebamedia kasvoille ja tykkäsin jo silloinkin ^_^ Täytyy toki tarkkailla, kuinka tämä toimii kun oikeasti kylmät ilmat saapuvat. Mutta olet oikeassa, pH-arvoja on kyllä tosi nihkeästi ilmoitettu niin yhtään missään! Se vähän harmittaa, voisin ajatella sen olevan hyvän myyntivaltinkin! Tuoksua sanoisin lääkemäiseksi, mutta raikkaaksi. Vähän ehkä sellainen uimahallimainenkin fiilis? :D Mutta joo, paketti on kyllä hyvin epäesteettinen! Se kaipaisi pientä päivitystä :D Kerro sitten jos tätä ostit, mitä tykkäsit! Ja jos ei kasvoilla toimi, niin meneehän tämä sitten vartalolla ^_^

   Poista
 7. Pain öljy on sellainen tuote, jota aina kehutaan. Nyt sitä saisi matkakokoisen pullon joulupakkauksen mukana, joten ehkäpä hankin testiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä, se on ihana :) Tulen kertomaan siitä vielä erikseen enemmän :)

   Poista
 8. Shebamed on tuttu vuosien takaa, mutta Pain on itselleni aivan uusi tuttavuus. Tuota voisin kokeilla itsekin :)
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sebamedilla ja mulla oli vuosien tauko, mutta nyt innostuin pitkästä aikaa ^_^ Pai vaikuttaa tän öljyn perusteella ihanalta merkiltä, täytyy tutustua merkkiin ehdottomasti paremmin! Ihanaa viikonlopun jatkoa myös sinne suunnalle :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow