In this Light

Kauneusblogi

Luku 667-Edullinen ja hyvä; NYX HD Studio Finishing PowderHyvä irtopuuteri on asia, jota lähes jokainen meikkaava ihminen osaa arvostaa. Minähän tosin olin se kummajainen, joka löysi irtopuuterin salat vasta lähes 30-vuotiaana. Itseasiassa, taisin ostaa juuri silloin elämäni ensimmäisen irtopuuterin! Sitä ennen olin luottanut puuterittomaan elämään, halusin pitää meikkipohjani mahdollisimman heleänä. Jos puuteria kaipasin, tartuin kivipuuteriin. Käytin myös paljon mineraalimeikkipohjaa, joka ei vaatinut erillistä puuterointia. Siksi irtopuuterit jäivätkin vähän vieraaksi konseptiksi.

Irtopuuterien maailma tuli silloin tutuksi, kun huomasin ihoni muuttuneen ja pelkkä meikkivoide ei enää näyttänyt kovin edustavalta iholla. Huomasin irtopuuterin edut, se häivyttää aavistuksen ihohuokosia ja ennen kaikkea, kiinnittää meikin. Irtopuuteroidulle iholle on helpompi levittää poskipuna ja varjostukset-siis jos nekin ovat koostumukseltaan puuterimaiset. Aloitin alkusyksystä postaussarjan "Edullinen ja hyvä" ja sen puitteissa tutustutaankin nyt erääseen irtopuuteriin, NYXin Studio Finishing Powderiin. Irtopuutereitakin löytyy hintahaitarin molemmista ääripäistä ja pääsääntöisesti ne kalliimmat vaan toimivat paremmin. Edullinen ja hyvä irtopuuteri onkin siis todellinen löytö!

Alkusyksystä tulin pyörineeksi kesälomani aikana Kuopion Sokoksella, ja jotain halusin ostaa. Tovin pähkäilyn jälkeen päädyin hankkimaan NYXin HD-irtopuuterin, sillä muistin bloggaajakollegoiden tästä tykänneen. NYX on minulle merkkinä sellainen, että NYX-pisteelle päästyäni en oikein tiedä, mitä haluaisin ostaa. Toisaalta tällainen päättämättömys vaivaa parissa muussakin kaupassa, se runsaudenpula on vakava asia!Irtopuuteri on pakattu pyöreään, perinteiseen rasiaan. Mukana ei tule vippaa, eikä kierrettävää sisäkantta, joka lukitsisi puuterin matkan ajaksi. Olen kevyesti repinyt annostelureikien teipin osittain irti, joten mitään totaalista puuterin laukkuun leviämistä ei ole tapahtunut. Tosin, puuteri ei ole mukani juurikaan reissannut. Tai, kesäloman reissaamisen jälkeen se on nököttänut kotitukipisteessä aika vakaassa asennossa. Puuterin hinta on n. 10 euroa, joka on tällaisesta tuotteesta naurettavan halpa!Puuteri on väriltään valkoista, ja se levittyy hyvin, eikä omalla ihollani korosta kuivuutta. Tällä on hankalaa saada övereitä aikaan, vaikka teoriassa sekin on mahdollista! Ja HD-puuterien kanssa övereitä kannattaa nimenomaan välttää, koska muuten lopputulos voi näyttää punaisella matolla, salamavalojen loisteessa siltä, että on nauttinut jotain nenän kautta vedettävää valkoista jauhetta. Eli, HD-puuterin yliannostus saa ihon näyttämään laikukkaalta ja epätasaisesti jauhotetulta valokuvissa jotka on kuvattu salamaa käyttäen. Puuteria kannattaakin annostella huomattavasti vähemmän kuin mihin on aiemmin tottunut. HD-puuteri pohjautuu muuten ainoastaan yhteen ainesosaan, silikaan.

Puuteri myös tasoittaa ihoa sekä kevyesti häivyttää ihohuokosia. Puuteroidulle iholle on helppo levittää poskipuna sekä varjostukset. Mikään voimakkaasti mattaava puuteri ei ole kyseessä, kiertäisinkin sellaiset kyllä kaukaa! Tämän seikan ansiosta tämä ei pidä meikkipohjaa koko päivänä täydellisen freesinä. Jossain vaiheessa, varsinkin otsalla, kiiltely puskee läpi. Toisaalta, mitään vakavaa meikkipohjan liejuuntumista ei kuitenkaan tapahdu. NYXin HD-puuteri on oiva valinta heille, jotka rakastavat kevyttä, ei kovin puuterimaista lopputulosta eivätkä halua maksaa puuteristaan maltaita.

Onko HD-puuterit tuttuja? Mistä tuotteesta haluaisitte lukea tässä postaussarjassa-onko siis teillä omia "edullinen ja hyvä"-suosikkeja, joihin haluaisitte minun tutustuvan?

10 Kommentit

 1. Oli kiva lukea tästä lisää! Olen monesti pyöritellyt tuotetta käsissäni mutta en ole tullut ostaneeksi. Irtopuuteria olen kyllä käyttänyt niin kauan kuin olen meikannut, mutta HD-puuterit ovat mulle vieraita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on irtopuuteriksi mukava koostumus :) Mä olen aikoinaan vältellyt puutereita kun olen pelännyt sitä "kallimaista" lopputulosta, minkä aikaan sai teininä :D

   Poista
 2. Mulla on mufen HD-puuteri kiinteänä, tykkään siitä tosi paljon. Jos löydät edullisen ja hyvän virkistävän sy-voiteen kerro! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mufehan taisikin tän trendin laittaa alulle :) Hmm, mulla onkin mielessä yksi tuote johon voisin tutustua toivomuksesi puitteissa-katsotaan tuleeko se toimimaan :D

   Poista
 3. Irtopuutereita olen käyttänyt, mutta HD on jotenkin vieras maaperä. En edes tiedä mitä se varsinaisesti tarkoittaa ja miksi sitä pitäisi käyttää;)
  Mulla on kans Nyxin pisteellä aina sellanen ini mini miny moe -fiilis. En pysty päättämään mitä ostaisin, niin ei tule sitten ostettua mitään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä välttelin tosi, tosi kauan puutereita, koin että ne sammuttivat ihon hehkun :P Onneksi nykyään puutereissa on ohuita koostumuksia, sellainen raskas koostumus on aika iso no-no mulle! Mutta HD-tuotteet on suunniteltu TV-maailmaan, mun mielestä tavan kuluttajat hyötyvät lähinnä niistä silloin, kun haluavat niitä ohuempia koostumuksia :)

   Helpottavaa kuulla, etten ole ainoa entten tentten -fiiliksillä oleva NYXin pisteellä :'D

   Poista
 4. Mun on pitkään tehnyt mieli testata tätä puuteria, sillä tätä on kehuttu ihan valtavasti. Tämä sun postaus viimeistään vahvisti sen, että puuteri lähtee testiin, kunhan saan nykyisen irtopuuterin käytettyä loppuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä jossain vaiheessa :) Tää on hyvä silloin, kun ei halua rankasti puuteroitua lopputulosta vaan enemmän kevyttä jälkeä :) Mitä muistelen sun ihotyyppiä, niin tää voisi toimia sulla hyvin :) Irtopuutereissa onkin se vika, että ne ovat aika riittoisia ja jos haluaisi kokeilla uutta vasta kun on saanut vanha kulutettua loppuun, niin saa kyllä odottaa :D

   Poista
 5. Puutereita monenlaisia minullakin, mutta ei vielä tätä. Jokohan pitäisi hankkia :-). Terkut ja hyvää vkl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä, luulen että tämä toimisi sinullakin upeasti :) Jos päätät kokeilla, kuuntelen ilomielin sun ajatuksia tuotteesta! Ihanaa viikonlopun jatkoa sinnekin suunnalle ^_^

   Poista

Lähetä kommentti

Follow