In this Light

Kauneusblogi

Luku 683-Unelmieni meikkivoide, Stagecolor Liquid Foundation

Stagecolor meikkivoide


Mennään suoraan asiaan, vihdoinkin joku on keksinyt tehdä unelmieni meikkivoiteen! Sain viime vuoden puolella maahantuojalta testiin ammattilaissarja Stagecolorin uuden meikkivoiteen, Liquid Foundation 2nd Skin Serumin. Meikkivoide kuuluu ohuiden, nestemäisten meikkivoiteiden joukkoon, kuten Chanelin Vitalumiere Aqua, YSL:n Le Teint Encre De Peau tai Lancômen Miracle Air de Teint. Kahdesta jälkimmäisestä minulla onkin omakohtaisia kokemuksia ja sanottakoon, rakastan ideaa hyvin juoksevasta ja nestemäisestä, seerumimaisesta meikkivoiteesta! Valitettavasti YSL ja Lancôme eivät itselleni sopineet pitkässä juoksussa, sen sijaan ihoni ihastuin Stagecolorin meikkivoiteeseen. Mikä tästä sitten tekee ratkaisevasti erilaisen?


Stagecolor foundation


Stagecolorin meikkivoide on alkoholiton, öljytön sekä parabeeniton, sisältäen aurinkosuojakertoimen 15. Meikkivoiteen luvataan toimivan rasvoittuvammallakin iholla ja sen luvataan olevan juonteisiin kertymätön. Meikkivoide on koostumukseltaan geelimäistä nestettä. Meikkivoide levittyy iholle hyvin, se asettuu kasvoille ohuesti, kuin toinen iho. Kovin pintakuivalle iholle tämä ei ehkä ole se parhain valinta. Omalla ihollani meikkivoide käyttäytyy moitteettomasti! Teoriassa en välttämättä tarvitse meikkivoiteen kanssa puuteria, sillä lopputulos jää samettimaiseksi iholla. Se ei ole siis matta, mutta ei myöskään kiiltävä. Juuri sellainen lopputulos, mistä tykkään! Rakastan myös meikkivoiteen ohutta koostumusta, joka ei pakkeloi ihon omaa tekstuuria piiloon. Meikkivoide tottakai häivyttää ja blurraa ihohuokosia ja saa ihon näyttämään tasaisemmalta, mutta ei kuitenkaan kätke ihon omaa kaunista rakennetta. Luulen, että alkoholittomuus on avaintekijä oman ihoni hyvinvointiin meikkivoiteen kanssa. En ymmärrä, jos on mahdollista tehdä ohuen koostumuksen meikkivoide ilman alkoholia, miksi selektiiviset kosmetiikkamerkit eivät ole tarttuneet tähän täkyyn?


Stagecolor Liquid Foundation 2nd Skin Serum Cool Beige
Stagecolor swatch


Meikkivoiteen ainoa huono puoli onkin suppea ja skandinaaveille haastava sävyvalikoima. Sain testiin vaaleimman sävyn Cool Beige ja sekin on aika tumma. Tykkään kuitenkin meikkivoiteen sävystä, jossa on kaunis persikkainen ja ihoa kaunistava vivahde. Meikkivoide ei kuitenkaan kasvoilla näytä liian tummalta, ohut koostumus antaa paljon anteeksi. Mutta silti toivon, että meikkivoiteeseen saataisiin ainakin pari vaaleampaakin sävyä valikoimiin! Sävyvalikoima on aika pieni noin muutenkin, käsittäen neljä eri sävyä. Toinen vinkkihän on kokeilla meikkivoiteen vaalennustippoja, toisaalta en tiedä, muuttaako niiden koostumus itse meikkivoiteen toimivuutta oleellisesti?


Stagecol6
Stagecolor
Stagecolor meikkikuva
Stagecolor meikkikuva


Meikkivoide on yllättävän peittävää, omat pienet ihovirheeni kätkeytyvät yllättävän hyvin. Minusta meikkivoiteessa on ehdottomasti parasta tuo "kuin toinen iho"-fiilis, arvostan myös alkoholittomuutta! Jos välttelet alkoholia ihonhoitotuotteissa, suosittelen lämpimästi katsastamaan tämän meikkivoiteen. Meikkivoiteen kasvoilla kestävyyskin kuuluu kärkikastiin, kun laitan tätä meikkivoidetta kasvoille voin unohtaa koko meikkivoiteen olemassaolon kasvoillani eikä minun juuri tarvitse korjailla meikkiä päivän mittaan. Näistä syistä meikkivoide on unelmieni meikkivoide, vielä kun sävyvalikoimaan saataisiin vaaleampia sävyjä! Meikkivoiteen suositushinta on 43 euroa ja Stagecolorin jälleenmyyjät löydät täältä.

*tuote on saatu maahantuojalta*

Seuraa blogia Bloglovinissa, Facebookissa, Instassa

12 Kommentit

 1. On tosiaankin nätti ja luonnollinen lopputulos, enkä huomaa värisävyssäkään mitään huonoa:)
  Täällä ei kyllä monestakaan meikkivoiteesta myydä kuin muutama onneton sävyvaihtoehto. Markettipuolella yleensä ehkä huimat neljä vaihtoehtoa (riippuen ostopaikasta voi olla ehkä kuusi) :(
  Sele-puolelta en osaa sanoa, kun harvoin ostan sele-meikkivoiteita.

  YouTuben perusteella esim. Maybellinen ja L'Órealin meikkivoiteita saattaa oikeasti olla jopa 25 eri sävyä. Tänne pohjanperukoille ei tietysti kannata kaikkia rahdata, mutta kunpa olisi edes noin 10 vaihtoehtoa vai menisikö jo sekin ihan ylenpalttiseksi? ;)

  Kierrän kaukaa kaikki kosmetiikkatuotteet, joissa on inci-listassa alcohol, minkä takia jää moni luonnonkosmetiikkatuotekin hankkimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Sen sävyeron huomaan itse parhaiten, mulla vielä kun tuo kaulakin on todella vaalea niin oikeastaan se vaatii meikkivoiteelta vaaleaa sävyä! Varmaan meikkivoiteista eniten sävyjä löytyy ammattilaisbrändeiltä, MAC, MUFE jne. Selepuolelta varmaan Armanilta löytyy tosi vaaleita sävyjä. Mutta esim. selepuolen BB- ja CC-voiteissa on monesti aika suoraviivainen sävyvalikoima ( lue= liian tumma ). En tiedä, miksi meillä on markettimeikkivoiteissa niin suppea sävyvalikoima, varsinkin kun miettii mikä sävykavalkadi maailmalta löytyy! Ostaako meillä ihmiset sitten vaan niitä sävyjä, jotka eivät ihan optimaalisesti itselle istu, eli toisin sanoen joutuvat tekemään kompromisseja sävyn suhteen?

   Mä aina silloin tällöin yritän alkotuotteiden kanssa päästä kaveriksi, mutta kun ei, niin ei :( Mun iho ei vaan tykkää :( Mutta helpottavaa kuulla että joku muukin välttelee, koen välillä olevani vähän sellainen yksinäinen soturi tän asian suhteen :D

   Poista
 2. Tosi nätti ja luonnollinen lopputulos. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Fanitan lopputulosta tosi paljon ^_^

   Poista
 3. Mua kiinnostaisi kokeilla The Body Shopin vaalentavia meikkitippoja, koska sopivan sävyn löytäminen on aina se ikuisuusuongelma. Ja toinen ongelma on oman ihon ominaisuuksiin sopivan meikkivoiteen ostaminen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, samojen ongelmien kanssa siis painitaan :D Mua arveluttaa niiden vaalennustippojen kanssa se, muuttavatko ne meikkivoiteen koostumusta huonommaksi. Luin yhdestä blogista Model's Own -merkin tosi vaaleasta meikkivoiteesta, joka toimi myös vaalentajana. Ehkä pitäisi hakea niistä TBS-tipoista testipussukka niin näkee, muuttaako se koostumusta liiaksi.

   Poista
 4. Kuullostaa erittäin lupaavalta, harmi vain ettei meitä kalkkilaivan kapteeneita ole sävyvalikoimassa huomioitu :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se kyllä harmittaa, toivon että tähän tulisi lisää sävyvalikoimaa sillä muuten meikkivoide on ihan best!

   Poista
 5. Oih tulipa kuulas ja silkkisen kaunis iho. Vakuutuin ja itse brändi on minulle ihan uusi. Kiitos vinkistä Salka, jokainen unelmoi siitä täydellisestä meikkivoiteesta, jolla saa kuulaan ja hehkuvan ihon. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Stagecolor on merkkinä todellakin kiinnostava, täytyy jossain vaiheessa kokeilla merkiltä jotain muitakin tuotteita :)

   Poista
 6. Aivan ihanalta kuulostava ja näyttävä meikkivoide. Minulle tuo sävyn löytäminen tuskin olisi ongelma, kun on hieman tummempi iho.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihana! Ja totta, ihonsävyjä löytyy niin erilaisia, itse olen aika kalmo varsinkin kaulalta, jonka ansiosta moni meikkivoide näyttäytyy liian tummana. Ja kyllä mä tätä käytän, vaikka pientä sävyeroa löytyykin, lopputulos kun on luonnollinen ^_^

   Poista

Lähetä kommentti

Follow