In this Light

Kauneusblogi

Luku 687-Edullinen ja hyvä; ihana luonnonkosmetiikan korostuspuuteri

luonnonkosmetiikka


Edullinen ja hyvä -postaussarja jatkuu tänään, kun esittelyvuorossa on ihana keijukaispölypuuteri, eli korostuspuuteri näin suomeksi sanoen! Minulla oli pitkään ollut ostoslistalla luonnonkosmetiikkamerkki Benecosin highlighter, eli korostuspuuteri, mutta se tuntui olevan aina loppu, kun kävin tilannetta kurkkaamassa Ruohonjuuressa. Mutta nyt alkutalvesta minua vihdoin ja viimein lykästi! Omistamani korostustuoteet kun tuntuivat kaikki olevan joko kuulamaisissa tai jauhemaisissa muodoissa, minulla ei ollut yhtäkään pressattua korotustuotetta. Pressattu, puuterimainen tuote kun on vaan matkustaessa kaikista kätevin!

luonnonkosmetiikka puuteri


Benecosin higlighterissa parasta on se, että se loihtii luonnollisen lopputuloksen. Siinä on maltillista hohdetta, joka ei erotu kuin oikein tarkkaan tiiraamalla. Yritin ottaa swatch-kuvaa tuotteesta, aika huonolla menestyksellä. Vasta silloin kun hieroin puuteria oikein paksun kerroksen käsivarrelle, tuli se näkyviin ( kuva löytyy postauksen lopusta, samoin meikkikuva jossa tuotetta on käytetty ). Käytän puuteria poskipäillä, vaikka teoriassa tällä varmaan voisi sutia kasvot kevyesti läpi käyttäen todella löysää sivellintä.Highlighter näyttää pannussa yllättävän tummalta ja roosaiselta, mutta iholle se asettuu shampanjan roosaisena. Joissain korostustuotteissa on yllättävän tumma vivahde, mutta tämä istuu kauniisti omalle, suhteellisen vaalealle hipiälle. Puuteri on talkkipohjainen, mutta huomaan incistä löytyvän myös savea sekä muutamia kasviöljyjäkin!

luonnonkosmetiikka


Mahtavaa tuotteessa on myös hinta, se on n. kymmenen euron tietämillä! Omasta mielestäni pakkauskin on kaunis, toki hinnassa huomaa ettei se ole kovin tukevan oloinen. Tuotteen koostumus tuntuu yllättävän nopeasti kuluvalta, omassa käytössäni tuo pannun keskellä oleva kohokuvio katosi alta aikayksikön.

Benecosin korostuspuuteri on kuin hyvät alusvaatteet, niiden olemassa oloa ei huomaa mutta ilman niitä jotain oleellista puuttuu. Rakastan tällaisia korostuspuutereita, joilla ei tule liian jyrkkä ja näkyvä lopputulos, koska niiden kanssa ei saa suurta vahinkoa aikaan.

Benecoshigh1.1
Benecoshigh2
 

11 Kommentit

 1. Nätti, maltillinen korostus, sellaisista minä tykkään<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin ^_^ ( vaikka on niille överimmillekin tuotteilla paikkansa :D )

   Poista
 2. Tykkään tästä! Mulla tää on aina käsilaukussa mukana, jos vaikka tulee tarve saada päivän mittaan kasvoille lisää valoa. Korostuspuutereiden kuvaaminen on kyllä ihan mahdotonta, ja etenkin meikkikuvissa ne ei erotu ollenkaan:) Tää sävy varmasti sopii useimmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tuotteelle löytyy muitakin tykkääjiä :D Tätä oli tosi hankala vangita kuviin, vaikka livenä meikatessa huomaan suurimman eron :) Mun täytyy tunnustaa, että itse en jaksa kantaa poskipunaa tai korostuspuuteria mukana päivän mittaan, en vaan muistaisi niitä lisäillä ^_^ Sävynsä puolesta tämä käy varmasti tosi monelle :)

   Poista
 3. Tosi kaunis ja maltillinen korostus, itse tykkään kuitenkin enemmän lämpimän sävyisistä highlightereista nykyisin, enpä olisi uskonut tätä sanovani, koska olin niin pitkään high beamin kannattaja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ehkä kallistun kylmempiin korostustuotteisiin, en tiedä, omalla ihollani liian lämpimät sävyt näyttävät helposti liian tukkoisilta :P Mutta hukuttaisi kyllä hankkia joku nestemäinen korostustuote, ehkä ne Lumenen uudet tipat voisivat olla ihanat :)

   Poista
 4. En ole tätä kokeillut, vaikka muuten omistankin paljon Benecosin meikkejä. Ehkä oma ihoni kiiltää tarpeeksi ilman meikin hohdetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaan uskallat ostaa, niin voin lämpimästi suositella! Varsinkin poskipäillä tämä on ihana, en mä tätä oikeastaan muualle sutaisekaan :)

   Poista
 5. Mä olen muuten tykännyt Benecosin meikkien laadusta, mutta jostain syystä tää Highlighter oli mulla tosi huonopigmenttinen ja sai hangata kunnolla. Siksi jäi itsellä käyttämättä, kun pari vuotta sitten kokeilin. Mutta tosiaan muuten Benecosilla on kyllä hinta-laatusuhde kohdallaan. Ehkä mulle sattui tuosta highlighterista joku maanantaikappale :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kuulostaapa jännältä! Mulla kyllä irtoaa tuotetta, käytän kärjestä aavistuksen terävää poskipunasivellintä tuotteen levittämiseen. Se jotenkin "kairautuu" hyvin puuterin pintaan, en tiedä jos sivellin on löysempi, nappaako se sitten niin hyvin tuotetta mukaan? Mä en ihan hirveästi ole vielä Benecosia kokeillut, huulipunat ja ihonhoitotuotteet kyllä houkuttaisivat seuraavaksi :D

   Poista
 6. Minulla on ollut muutama Benecosin tuote ja osasta tykkään ja osasta en. Tätä pitäisi kyllä päästä testaamaan, koska juuri tuollaista luonnollista korostuspuuteria kaipailisin :) Ihana sävy muuten sulla huulilla myös tuossa kuvassa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow