In this Light

Kauneusblogi

Luku 692-Meikki Brunkullalla

Idunmeikki3


Olen monta kertaa kirjoittanut olevani huulipunanaisia, mutta kyllä minä luomiväreistäkin tykkään! Idun Mineralsin Brunkulla luomiväripaletin arvontapostauksessa lupailinkin meikkikuvia oman postauksen verran ja nyt ne olisivat eetterissä ^_^

Idunmeikki5


Meikkipohjana minulla on Iroisien BB-voide, jonka puuteroin by Terryn Hyaluronipuuterilla. Iroisien BB-voide vaikutti näytepussin perusteella ihan hyvältä, mutta omiin tarpeisiini liian "väärällä tavalla rasvaiselta". Se ei mielestäni asettunut omalle iholleni kaikista kauneiten. Posket punasin Bobbi Brownin Peonylla, joka on ihanan raikas pinkki! Toin kuitenkin syvyyttä Lily Lolon jännällä, melonisen rusehtavalla sävyllä. Varjostuksiin käytin Bobbi Brownin aurinkopuuteria.

Idunmeikki18


Silmämeikissä käytin luonnollisesti Idun Mineralsin Brunkulla palettia, ja tarkemmin ottaen hohtavahkoa vaaleanpunaista sekä tummempaa, malvaan taittavaa ruskeaa. Levitin ensiksi tummempaa sävyä reilusti oman luomivakoni yläpuolelle, tehden siis "uuden luomivaon". Oma silmänmuotoni on sellainen, että jos levitän tummaa sävyä oikeaan luomivakoon, ei se sieltä juurikaan näy. Lisäksi luomivaosta kulmakarvoihin jää todella iso kaistale ihoa, väärentämällä kulmavaon kohdan ylemmäs saa illuusion isommista silmistä. Ihastuttava Charlotta on tehnyt aiheesta tutoriaalin, kannattaa käydä lukemassa! Vaaleanpunaisen sävyn levitin sitten "uuden luomivaon" alapuolelle, aina ripsirajaan saakka. Tein yläluomelle rajauksen tumman ruskealla kajalilla sekä sudin vielä Brunkulla paletin tummanruskeaa rajauksen päälle. Alaluomelle levitin kevyesti paletin tumman malvaista sävyä.

Huulipunaksi valikoitui Guerlainin ihana huulilakka. Tätä ei nykyään taida Suomesta saada, mikä on suuri harmi, sen verran kivan vaahtomainen koostumus tuotteessa on! Sävykin on kaunis, yksi lempisävyistäni. En tiedä, mitä teen kun tämä aikoinaan loppuu. Ehkä täytyy tehdä tutkivaa journalismia, ehkä jollain toisellakin merkiltä löytyisi moussemainen huulilakka yhtä kauniissa sävyssä.

Niin ja hei, vielä ehtii hyvin osallistua arvontaan! ^_^

9 Kommentit

 1. Tätä palettia tulisi varmasti käytettyä, koska sävyt ovat niin luonnollisen käyttökelpoiset. Otin tänään pari meikkikuvaa, ja voi että en oikein osaa sitä tehdä :D. No eiköhän muutama kuva päädy blogiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kyllä hyvin käyttökelpoiset sävyt :) Toivon mukaan näemme sun meikkikuvia! Sitä on aina itselleen se kriittisin arvostelija ^_^

   Poista
 2. Ihana:) Varsinkin tuo yläluomen rajaus tekee kivan viimeistellyn säväyksen. Tykkään itse juuri tuollaisesta tyylistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Rajaus kyllä toi sen pienen, viimeistellyn särmän ^_^ Tähän se sopikin, kun luomella oli aika vaaleaa sävyä. Ehkä nyt alan innostua luomiväreistäkin enemmän :D

   Poista
 3. Oi, kiitos viittauksesta! <3 Ihana meikki. :)


  x Charlotta
  http://charlottaeve.com/fi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow