In this Light

Kauneusblogi

Luku 698-Too Facedia silmämeikissä

Sunday1


Kauniisti hehkuvat, mutta samalla samettiset meikkipohjat ovat kyllä ehdottomia suosikkejani! Tein eräänä sunnuntaina meikin, jossa onnistuin yhdistämään kahdesta BB-voiteesta yhden, aivan tajuttoman upean superhehkun kasvoille loihtivan meikkipohjan! Hohtococktaili muodostui luonnonkosmetiikkamerkki Absolutionin La Crème du Teint -meikkipohjasta sekä Jane Iredalen BB-voiteesta. Olen jossain mielenhäiriössä ostanut Absolutionin meikkipohjasta sen tummemman sävyn ja se on aivan liian tumma hipiälleni! Ostohetkellä sävy tuntui sopivalta, mutta en ole juuri sen jälkeen päivettynyt, saati sitten halunnut päivettyä joten meikkipohja on jäänyt vähän hudiksi sävyn takia. Siinä on kyllä upea hohto! Mutta vielä hohtavampi on Jane Iredalen BB-voide, jonka sävy on minulle sopiva. Jos haluaa oikein hohtavan, mutta ihohuokosia korostamattoman ja samalla aavistuksen samettisen ja peittävän BB-voiteen, suosittelen kääntymään Janen voiteen puoleen.

Sunday10


Meikkipohjan puuteroin tottakai By Terryn hyaluronipuuterilla, poskipunana minulla taisi olla Bobbi Brownin pinkki Peony, jota tupsautin aika kasvojen eteen ns. poskiomenan kohdalle. Muuten tein poskipunalle pohjat Lily Lolon Burst Your Bubble -poskipunalla. Kevyet varjostukset sudin paikoilleen Guerlainin Joli Teint -aurinkopuuterilla. Huulet meikkasin Zuiin Sugar Plum -huulipunalla ja rajasin komeuden nudella kajalila, jotta puna erottuisi selkeämmin ja samalla sain siistittyä mahdolliset ohiväritykset!

Sunday15


Silmissä onkin nyt Too Facedin Natural Eyes -luomiväripaletin ensiesiintyminen! Minun pitää ottaa vielä swatch-kuvat uusiksi, en ole nyt kuvaamiini tyytyväinen mutta kunhan saan sen tehtyä, lupaan vilauttaa itse palettia paremmin blogissa! Meikissä käytin paletista kolmea sävyä, asetellen värit ns. liukuvärimäisesti niin, että tummin on luomivaossa ylimpänä, heti sen alla keskitumma ja itse liikkuvalla luomella vaalea sävy. Luomivaon paikan olen nostanut oikeaa luomivakoa ylemmäs, koska muuten tummat sävyt jäisivät luomivaon poimuun piiloon. Rajasin yläluomen vielä Cliniquen ruskealla silmämeikkikynällä. Silmämeikistä tuli hyvin samanlainen, mitä Brunkulla-paletilla tekemästäni mutta minkäs sille vaan voi, tämä meikkityyli kiehtoo ja inspiroi minua juuri nyt todella, todella paljon! Vitsit kun joku olisi ihan oikeasti ohjeistanut meikkkaamaan silmät näin kun olin nuori, se etu blogeissa on että täältä saa ihan konkreettisia ohjeita verrattuna lehtien kirjallisiin selostuksiin, joissa monta kertaa sanotaan ylimalkaisesti "sudi luomiväriä luomelle" mutta ei anneta sen kummempia vinkkejä miten luomivärit kannattaa asetella tai pieniä niksejä, joilla esimerkiksi saa luomivaon paikan määriteltyä. Tai sitten olen vaan lukenut vääriä lehtiä, haha! Parhaat silmämeikkiohjeet löytyvät MaittaLy-blogista, olen oppinut paljon uutta lukemalla Maitan ohjeita. Eli kiitos vaan, Maitta ^_^

ps. Arvonta on suoritettu ja voittajaan on otettu yhteyttä, ja paketti on jo matkalla hänelle :) Arvonnan voitti Annika, onneksi olkoon vielä kerran ^_^

9 Kommentit

 1. Absolutionista se sävy Lightkin on aina tumma, en voi itse käyttää sitä kuin kesällä, silloin se onkin mun lemppari. <3 Hyvältä näyttää meikkipohja näissä kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, varmaan sama juttu mullakin sen lightin kanssa 🙄 Harmi kun on tosi vähän tosi vaaleita BB-voiteita, no Jane Iredalelta onneksi sitten löytyy 😊 Ja kiitos! Tykkäsin siitä itsekin!

   Poista
 2. Aivan ihanalta näyttää koko meikki, todella fressin näköinen.

  VastaaPoista
 3. Kaunis meikki. :) Mä olen kuolannut Natural Eyes-palettia pitkään. Mä jotenkin kuvittelen että se on SE täydellinen paletti. Olisi kiva kuulla lisää sun mietteitä siitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin. Maitan blogille täältäkin peukut pystyyn. :)

   Poista
  2. Kiitos Sanna 😊 Jahka saan swatch-kuvat uusiksi, voin siitä blogiin kirjoittaa 😀

   Poista
 4. Onpa kaunis iho! :) Kivan raikas meikki muutenkin!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mia 😊 Janen ja Absolutionin meikkipohjissa on ihanaa hohtoa ja hehkua, niillä saa tosi wow!-efektin aikaan 😊

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow