In this Light

Kauneusblogi

Luku 704-Arjen kauneusmeikki

arkimeikki10


Te taidattekin tietää, etten ole oikeasti arkisin se tyyppi, joka tekee sen seitsemän sortin silmämeikin. Ei, yleensä menen sieltä mistä aita on matalin en sentään enää sieltä, mistä aita on jo kaatunut! Useimmiten silmistäni löytyy vain ripsiväri ja silmämeikinpohjustaja, aiemmin en laittanut edes pohjustajaakaan. Useimmiten aamuisin minulla onkin niin kiire, että teen vaan pakolliset ehostustoimenpiteet. Mutta nykyään huomaan, jos vain aikaa jää enemmän, kaivavani luomiväripaletit esille ja pistäen pensselit sutimaan.


arkimeikki5
 

Tässä meikissä sain fiilisteltyä uusinta meikkipohjaostostani, eli By Terryn Sheer Expert -meikkivoidetta! Olin alunperin huolissani sävyn suhteen, mutta onneksi valitsemani sävy on itselleni täydellinen. Tämä meikkivoide aiheuttaa sydämentykytyksiä, myönteisessä mielessä siis! Ensikokeilun jälkeen olenkin hyvillä fiiliksillä. Puuteroin meikkipohjan tottakai saman sarjan hyaluronipuuterilla. Poskipunaksi valikoitui Cliniquen poskipuna ajalta ennen..siis vuosien takaa. En ole varma, onko kyseistä punaa enää edes myynnissä, sillä se on ollut ilmainen, ostosten yhteydessä saatu näyte. Mutta hyvin kestävä sellainen, veikkaan etten tule saamaan sitä loppuun. Sävy on kaunis pinkkinen persikka, jossa on mukana ripaus kultaista shimmeriä. Sudin kasvoille kevyet varjostuksen Guerlainin Joli Teint -aurinkopuuterilla. Sen tulen saamaan loppuun, sillä pannu loistaa aika komeasti! Poskille sipaisin hohtoa Guerlainin meteoriiteilla, koska hohto kuuluu päivään jokaiseen.


arkimeikki12
 

Huulet punasin L'orealin LE-huulipunalla, joka on Jennifer Lopezin nimikkopuna. Sävy on upea fuksia, tätä pitäisi käyttää useammin! Silmiin sudin Too FAcedin Natural Eyes -paletin sävyjä, siitä onkin tullut minun luottoarkipalettini. Nostin luomivakoa tummemmalla sävyllä, sudin ulkonurkkaan hohtavampaa tummaa ja sisänurkkaan taasen vaaleaa. Alaluomelle sudin kevyesti myös hohtavalla tummalla sävyllä. En tehnyt rajauksia, sillä halusin pitää ilmeen freesinä.

On sanomattakin selvää, että viihdyn tämän tyylisessä ns. kauneusmeikissä todella, todella hyvin! Tämä ei ole vielä omaan makuuni liian laitettu arjen rientoihin, mutta kuitenkin meikki nostaa silmiä kivasti esille. Huulipunalla saa sitten räväkämpää ja persoonallista puolta tuotua esille.

16 Kommentit

 1. Hyvännäköinen silmämeikki ja pirtsakka ouba. Hyvältä näyttää ❤️

  VastaaPoista
 2. Kaunis, just sellainen meikki minkä itsekin teen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna :) Tällaisessa meikissä onkin helppo viihtyä ^_^

   Poista
 3. Todella kaunis meikki, just niinkuin sanoit, eli ihan täydellinen arjen menoihin :) Tähän tyyliin itsekin tykkään arkisin laittautua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia :) Tämä on arkeen sopivan kevyt, mutta silti astetta laitetumpi^_^

   Poista
 4. Ihanan kuulas ja tyylikäs meikki<3 Ja sun huulet on kyllä upeimmat mitä olen kellään nähnyt naismuistiin:) Huulipunan sävykin aivan fantastinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sari ihanasta kommentista ^_^ Mä en ole aina huulistani tykännyt, teininä olisin halunnut kapeat huulet, inhosin näitä "pusuhuulia" :D

   Poista
 5. Todella kaunis ja raikas meikki <3

  VastaaPoista
 6. Tämä voisi olla minun arkimeikkini. Huuliin väriä ja silmät jää vähemmälle huomiolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taitaakin olla aika samanhenkiset meikkimieltymykset :)

   Poista
 7. Aivan ihana huulipuna! :) Mä en arkena meikkaa juuri koskaan, ainakaan aamuisin. Töihin laitan korkeintaan pelkän huulipunan, joka mun mielestä piristää kivasti ilmettä jo ihan yksinään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, käytän sitä harvoin mutta aina käyttäessä muistan, kuinka ihana puna tuo onkaan ^_^ Mulle tuli yllätyksenä, kun blogissasi kerroit, ettet meikkaa töihin :D Mutta ei kaikkiin töihin kannatakaan meikata, oma työni on nyt sellainen, missä koen itse huolitellun ulkoasun olevan vaan plussaa-jos olisin tosi fyysisessä työssä esim. raksalla, en varmaan meikkaisi töihin ^_^

   Poista

Lähetä kommentti

Follow