In this Light

Kauneusblogi

Luku 710-Kaipaan Pariisiin!

Terrysilmät17 Ranska, ja tarkalleen ottaen Pariisi. Se on vienyt sydämeni, minulla on ikuinen kaipuu Pariisiin! Olen päässyt kaksi kertaa käymään kaupungissa, ensimmäisen kerran vuonna 2009 ja seuraavan kerran 2012. Ensimmäinen kerta oli hauska, olimme mieheni kanssa osa isompaa matkaseuruetta ja meistä hitsautui reissun aikana tiivis ja lämminhenkinen porukka. Toisen kerran matkustimme miehen vanhempieni kanssa, eikä kukaan meistä vielä silloin tiennyt, että se olisi ensimmäinen ja samalla viimeinen kerta appikokelaalleni Pariisissa. Toinen reissu oli ihana, mutta jälkikäteen ajateltuna vähän haikea. Onneksi kuitenkin teimme sen! Nykyään huomaan liikuttuvani, jos huomaan esimerkiksi televisiosta tulevan jotain Ranskaan liittyvää, ja erityisesti Pariisiin. Minun on yksinkertaisesti suuri ikävä Pariisiin! Haluan tuntea sen ihanan, kosmopoliittisen ilmapiirin, ranskalaisen auringon lämmön, kaikki ne upeat historialliset rakennukset, metron tympeän ilman, suurkaupungin sykkeen, lähes päättymättömät kadut, yllättävät upeat puistot, korkokenkien kopinan, autojen tööttäilyn, pariisilaisten ystävällisyyden, kaikki ne herkulliset ruoat, upean auringonlaskun ja dramaattisen pimeyden. Voi veljet, kuinka kaipaankaan Pariisiin!

Kun minulle iskee tarpeeksi suuri ikävä, huomaan inspiroituvani pariisilais-henkisestä meikistä. Koen ranskalaiseksi kaksi hyvin klassista meikkityyliä, voimakkaasti punatut huulet mutta myös rennot sumusilmät. Siis sellaiset, jotka eivät ole ihan viimeisen päälle vaan joissa on tiettyä huolettomuutta. Eräänä päivänä päätin pitkän punahuulikauden jälkeen sutia huulille nudea ja silmiin tummaa. Mikäpä olisi ranskalaisempaa, kuin tehdä silmämeikki ranskalaisen By Terry -kosmetiikkamerkin Ombre Blacstar Eye Shadow luomivärikynällä! Silmissä on ripsiväri ja levitin luomille kevyesti By Terryn luomivärikynää, oma sävyni on 5-Misty Rock. Tein vielä kevyen rajauksen yläluomelle ruskealla kajalilla ulkonurkkapainotteisesti, alaluomelle sudin varovaisesti By Terryn luomivärikynää.

Terrysilmät13 Meikkivoiteena taisin käyttää tällä kertaa Lumenen mattameikkivoidetta. Pohjustuksena olikin aiemmin vinkkaamani öljypohjustus sekä Clarinsin pikakaunistaja, mitä enemmän öljyä käytän pohjustukseen sitä vakuuttuneemmaksi tulen sen toimivuudesta oman ihoni meikinpohjustuksessa! Kokeilin nimittäin eräänä päivänä tehdä meikin ilman öljyä ja omasta mielestäni lopputulos ei ollut niin hehkuva ja meikkikin tuntui rapistuvan vähän nopeammin.

Terrysilmät8
Huulilla on se absoluuttisesti paras nudepunakombo, eli alle levitin Maybellinen korallista pinkkiä ja vasta sen ylle MACin mattapuna Honeyloven. Tällä kertaa rajasin huulet nuden rusehtavalla rajauskynällä sekä korostin vielä ulkorajoja nudevaalealla kajalilla. Huulteni rajat ovat haastavat nudepunien kanssa, sillä huulten muoto tuntuu monta kertaa vain katoavan, haalistuvan. Huulten rajaus perinteisellä huultenrajauskynällä ja ulkolinjan kirkastus nudella kajalilla terävöittää huulten muotoa, jolloin huulipunan sävy ei enää huku huulten reunoihin.

 Inspiroiko sinua meikkaamisessa mikään maa tai kaupunki?

14 Kommentit

  1. Todella kaunis meikki, ihanat huulet! Mulla on joku 20-luku inspiraatio aina kun lähden juhliin. Vahva silmämeikki ja kunnon punat huulissa, tykkään. Muutenhan mä olenkin aika perusmeikkaaja.
    Kivaa torstai-iltaa kaunotar <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! Sut mä voin niin helposti kuvitella 20-luvun lookkiin :) Mä varmaan juhliin haen 50-ja 60-luvuista inspiraatiota. Ihanaa maanantai-iltaa itsellesi, kaunis!

      Poista
  2. Kyllä, varmaan arvaat mikä. ^_^Karibia, itselläni on sinne samanlainen ikuinen kaipuu kuin sinulla Pariisiin. Rakastan sellaista hieman päivettynyttä ihoa, johon on vaan sipaistu vähän sitä ja tätä, iltalookissa vahvat huulet, mutta muuten todella neutraali ja auringonpaahtama look. Voisikin toteuttaa tuon tyylisen meikin blogiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti toteutat :) Ihanaa, että meiltä löytyy tällaisia matkakohteita, joita rakastaa koko sydämestään :)

      Poista
  3. :D Ihana meikki kuten aina:) Huulikombo on upea:)
    Ymmärrän hyvin tuon kaipuusi Pariisiin. Olen käynyt siellä kerran, ja pidin kyllä, mutten hullaantunut totaalisesti. Ehkä johtuu siitä, että pahimpaan turistiaikaan suht lyhyessä tuli kierrettyä isoimmat turistinähtävyydet hirveätä haipakkaa, että varmasti ehtii joka paikkaan, niin eihän siitä hirveästi nauttinut, vaan meni ryntäilyksi. Pitäisi varmaan mennä joskus ajan kanssa vaan oleilemaan ja katselemaan kaikessa rauhassa ilman duracelmaista nähtävyyksien ahmimista;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari :) Ja kääk, tuo kuulostaa mulle kauhistukselta, meillä on onneksi miehen kanssa sen verran leppoisa lomameininki, että päivässä ehkä pari nähtävyyttä ja sitten sellaista yleistä fiilistelyä, musta melkeinpä parasta on ihan vaan kävellä ympäriinsä ja ihmetellä mahdollisesti upeita rakennuksia! Mutta nyt voit ens kerralla mennä ihan rauhassa oleilemaan ja katselemaan, jos ne must see -nähtävyydet on jo nähty :)

      Poista
  4. Todella kaunis meikki. Samaa mieltä Sarin kanssa huulikombosta. Très chic! Olen käynyt Pariisissa 20 vuotta sitten ja se oli niin ihana reissu! Mun turvallisuudentunteeni Pariisia kohtaan on viime aikoina järkkynyt, mutta niin on käynyt monen muunkin kaupungin kanssa. Haluaisin käydä siellä vielä joskus uudestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna :) Ihana kuulla, että sulla on ihania Pariisi-muistoja! Viime aikojen tapahtumat ovat kyllä vähän tuoneet turvattomuutta, mutta yritän olla antamatta pelolle liikaa jalansijaa :/

      Poista
  5. Kiva meikki! Epäilisin kyllä öljymäisen pohjustuksen toimimista ainakin omalla, kiiltelevään taipuvaisella sekaihollani, mutta toisaalta esim. Smashboxilla on sellainen, eli jos sen matkakoossa saisi, niin voisin kokeilla (ja Marionnaudillahan on taas tänään -25% kaikesta, eli pahus, kun tuli sinnekin vilkaistua...).

    Minä tein joskus paljon töitä Ranskassa, siis eri puolilla Ranskaa, ja niiltä ajoilta jäi paljon ystäviä, joit atapaan siellä silloin tällöin. Se, mikä vaikutelma minulle tuli, on se, että sikäläiset naiset kulkevat aika paljon meikittä - tai sitten ehkä se meikki on vaan niin hyvin tehty, ettei sitä huomaa.

    Mukavaa viikonloppua kaikille! Yritän saada omaan blogiinikin taas jotakin järkevää näitten karnevaalihumupäivien jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos vaan uskallat, niin kokeile ihmeessä :) Toki en voi luvata sen toimivuutta, ja osa öljyistä pelittää aivan varmasti paremmin kuin toiset! Mähän monesti vielä laitan Clarinsin pikakaunistajan ja vielä kosteuttavan aurinkovoiteen öljyn ylle, ja vasta niiden päälle meikkivoiteen :D Smashboxin öljy kiinnostaa mua, mutta ainakin eräällä blogikollegalla se ei ilmeisesti toiminut optimaalisesti. Ehkä pitäisi kysyä testeri?

      Luulen, että omalla kohdallani myös populaarikulttuuri on tuonut sitä omaa mielikuvaa, millainen ranskalainen meikki on :) Olin kuvitellut, että kaikilla on siellä suurin piirtein korkkarit jalassa mutta muistikuvieni mukaan tosi moni pariisitar meni lenkkarit jalassa. Muutamat Loboutinit kuitenkin bongasin ;D

      Ja ihanaa alkavaa viikkoa myös sinnekin suunnalle maailmaa :)

      Poista
  6. Kauniit huulet! Juuri tuollainen pinkkipersikka on mun suosikki kevättä kohti mennessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija! Huulisat tulikin tosi kivat :) Vielä kun löytäisi tällaisen sävyn valmiina, eikä tarvitsisi aina sekoittaa kahdesta :D

      Poista

Lähetä kommentti

Follow