In this Light

Kauneusblogi

Luku 712-Revlon Ultra HD Matte Lip Color

Revlon Love Amour

Te tiedätte, olen punaisten huulituotteiden perään! Kun huomasin Revlonin valikoimiin ilmestyneen Ultra HD Matte Lip Color -huulipunan ( 12,80 €/5.9 ml ), kiinnostuin. Kiinnostuin entisestään kun Virve esitteli sävyn Love Amour, sillä se vaikutti oikein oivalta vaihtoehdolta Guerlainin iki-ihanan huulilakan seuraajaksi! Eihän siinä auttanut muu kuin eleven-tilauksen yhteydessä siirtää tuote ostoskoriin! Suomessahan ei Revlonia myydä, mutta onneksi merkkiä myydään elevenillä.
    Revlon

Ultra HD Matte Lip Color on pakattu litteään purtiloon ja levitysväline on applikaattori. Applikaattoreissa on ehkä se huono puoli, että omasta mielestäni tällaiset tuotteet kuluvat tosi nopeasti, sillä tuotetta tuntuu aina jäävän pakkauksen reunoille eikä sieltä ole helppo kaapia jämiä pois. Toisaalta levitys on ihanan helppoa, aplikaattorilla on helppo seurata huulten rajoja. Ehkä tällainen huulipunakonsepti on hyvä heille, jotka vierastavat tavallisia puikkohuulipunia?

Revlonin huulipunassa koostumus ei ole mielestäni aivan täysin peittävä, tai sanotaan, tällä ei saa paksua lopputulosta aikaan. Omasta mielestäni tästä syystä tuote ei ole täysin peittävä. Kuvissa ehkä parhaiten huomaa, mitä ajan takaa sillä rajasin huulet huultenrajauskynällä ja väri on huomattavasti peittävämpi huulten reunoilla, joissa on siis rajauskynää. Koostumus onkin ihanan kevyt ja vaahtomainen, ja se on kuitenkin helppo sutia huulille. Omasta mielestäni tuotteessa on aluksi aika voimakas tuoksu, mutta onneksi se haihtuu kotvan kuluttua.
 

Mutta tuo sävy. Aa että, kuinka ihana ja minun värinen se onkaan! Yllätyin myös siitä, ettei lopputulos ole huulilla kovinkaan matta. Se on omasta mielestäni enemmän sellainen samettimainen, jossa on aavistus satiinin himmeää hohtoa. Varmaankin tästä johtuen puna ei ole omasta mielestäni huulia kuivattava, eikä se rapistu epämääräiseksi kökkökasaksi. Huulet tuntuvat joustavilta ja kiitos ohuen koostumuksen, hyvin luonnollisilta. Puna kestää pientä syömistä ja juomista, itse korjaan huulimeikin nykyisin lähes aina syömisen jälkeen. Mutta sävy on kyllä niin upea, todellakin Love Amour!

  Revlon1.5

18 Kommentit

 1. Kerrassaan upean sävyinen puna! <3

  VastaaPoista
 2. Ai että tää sopii sulle tosi hyvin! Tää on kyllä ihana sävy (:

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. No sitä mieltä olen minäkin :D Täytyy tutustua noihin muihinkin sävyihin joskus ^_^

   Poista
 4. Sulle sopii täydellisesti tällaiset rohkeat, leiskuvat sävyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sissi 😊 Niissä koenkin oloni kotoisaksi!

   Poista
 5. Ihana sävy ja voi vitsi Revlonin meikkejä sain joskus jenkeistä tuliaisiksi ja oli kova sana silloin. :) Ihanaa päivää Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, voin kuvitella että niitä tuliaisia odotettiin kieli pitkällä 😊 Ihanaa perjantaita!❤

   Poista
 6. Tälläisen punan kanssa ei tarvitsekaan juuri muuta meikkiä :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana puna! Jännä, ettei Revlonia enää myydä Suomessa - en tiennytkään. Mun yks lemppari tumma puna on Revlonilta, Black Cherry. :)

  x Charlotta / http://charlottaeve.com/fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihana! En tarkalleen ottaen tiedä, koska merkki poistui markkinoiltamme. Itselleni tämä taisikin olla ensimmäinen Revlon 😊

   Poista
 8. Aika täydellinen punaisen sävy :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow