In this Light

Kauneusblogi

Luku 714-Ihonhoitovalmennus on kohta täällä!

Novexpert4

 Kohta tapahtuu jännittäviä ja erittäin kiinnostavia asioita, sillä Suomen ensimmäinen ihonhoidon verkkovalmennus on täällä 27.3.! Pääsen osallistumaan kurssille blogin kautta kutsuttuna ja odotankin innolla, mitä kaikkea uutta saan ammennettua omiin ihonhoitorutiineihini tai ylipäänsä ihosta ja sen hoitamisesta. Valmennus kestää neljä viikkoa ja sen aikana saadaan vastauksia mm. siihen, miten ihoa oikeasti kannattaa hoitaa, ja saadaan eväät joilla voi nauttia hyvinvoivasta ihosta, koko loppuelämän. Valmennuksen aikana opitaan myös tunnistamaan, mistä ihonhoitotuotteissa kannattaa maksaa.

Valmennus onkin oivallinen heille, joilla on iho-ongelmia mutta se sopii kaikille-olipa sitten luonnonkosmetiikan tai synteettisen kosmetiikan käyttäjä! Ei siis tarvitse pelätä tai kainostella omia kosmetiikkasuuntauksiaan, vaikka ihonhoitovalmennuksen takana on luonnonkosmetiikkaa myyvä taho, lupaa valmennus on puolueeton. Tuotesuosituksia on ilmeisesti luvassa, ne ovat vain suosituksia-eivät sellaisia, mitä osallistujien pitää ehdottomasti ostaa!

Valmennuksen perustajat, TwistBe Oy:n takana olevat naiset ovat opiskelleet ihon biologiaa, raaka-ainetuntemusta sekä kosmetiikan valmistamista Briteissä. He haluavat omien sanojensa mukaan pölyttää ihonhoitouskomuksia, antaa satikutia valheellisille markkinointipuheille sekä tarjota aidosti ihon hyvinvointiin vaikuttavia ohjeita ja näkökulmia.

Philo1

Valmennus on myös siitä mielenkiintoinen, että sen aikana katsotaan tilannetta kokonaisuutena-opastusta saadaan myös uni-, ravinto-, liikunta- ja stressiasioissa. Tiedän omasta kokemuksesta, että näillä on paljon vaikutusta, ja odotankin mielenkiinnolla millaiset eväät saan erityisesti ruokaosiossa! Myös suoliston hyvinvointiin liittyvä osio on kiinnostava ja tulee sekin tarpeeseen. Suolisto-ongelmat ovat 2010-lukua ja valitettavasti veikkaan, että yleisesti ongelma jatkuu paisumistaan myös 2020-luvulle ( ja toivon, että voisin jättää omat ongelmani tälle 2010-luvulle! ).

Valmennus alkaa tosiaankin jo 27.3. ja sen saa nyt hintaan 87 euroa ( edit// tarjoushinta on voimassa 22.3. saakka, sen jälkeen hinta muuttuu normaalihinnaksi ). Normaalihinta valmennukselle tulee olemaan jatkossa 127 euroa. Valmennuksesta löytyy lisää tietoa omilta nettisivuilta, sitä kautta voi myös ostaa valmennuksen. Valmennusta voi käydä läpi omaa tahtia, se sopii myös vuorotyötä tekeville tai muuten kiireisille ihmisille ( kunhan ei ole niin kiireinen, että polttaa itsensä loppuun haalimalla liikaa toteutettavia asioita! ). Se ei siis ole sidottu aikaan ja paikkaan.

Lähtisitkö sinä valmennukseen?

Valmennus on saatu blogin kautta. En hyödy linkin klikkaamisesta.

10 Kommentit

 1. Kiva tuollainen valmennus, joka ei ole sidottu mihinkään määrättyyn aikaan ja paikkaan.
  Mukavaa sunnuntaita ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, ehdin minäkin osallistua kaikkien kevätmegakiireiden keskellä ^_^ Ihanaa alkanutta viikkoa, Outi <3

   Poista
 2. Lähtisin mielelläni, mutta kuulostelen ensin muiden kokemuksia ja peilaan sitten niitä omiin tarpeisiini:) Kerrohan sitten mitä tykkäsit:)
  Ihanaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lupaan kertoa jossain vaihessa ainakin jotain :D Ihanaa alkanutta viikkoa myös sinne suunnalle <3

   Poista
 3. Mä mietin mukaan lähtemistä, tiedän kyllä, että ihonhoito on kokonaisvaltainen juttu, mutta en oikein tekisi ruokaohjeilla mitään, koska en niihin kuitenkaan pystyisi sitoutumaan, hyvinvointiosio ei muutenkaan itseäni henk.koht kiinnosta ollenkaan. Stressi sun muita juttuja on tullut käytyä terapiassa läpi viimeisen 10 vuoden ajan ihan tarpeeksi melkein kyllästymiseen asti ja viime aikoina olen huomannut, etten enää kovastikaan jaksa pohtia noita asioita, koska olen löytänyt itselleni toimivan rytmin ja elämän tavan. Mutta tää on konseptina tosi mielenkiintoinen ja jään odottamaan sun kokemuksia ja itseäni kiinnostaa ehkä eniten sekakäyttäjänä se, että tuleeko tästä niin puolueeton kuva kuin luvataan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oikeastaan ainoa este oli se, että ehdinkö osallistua :D Siksi koen, että noista hyvinvointiosion vinkeistä voisi saada hyvin apua tai ainakin uusia näkökulmia ^_^ Toivon todellakin, että puolueettomuus toteutuu :D Tosin sitten se, että miten se "rajataan", kokeeko joku esim. mahdolliset tuotesuositukset sellaisena, etteivät ne tue puolueettomuutta? Ja joku toinen voi olla vain ja ainoastaan iloinen niistä. No mutta, sen sitten tulee huomaamaan valmennuksen aikana, kyllä varmaan jossain vaiheessa tulen avaamaan kokemuksiani ^_^

   Poista
 4. Oon mukana samassa valmennuksessa ja odottelen todella innolla, mitä se tuo tullessaan :) Sisältö kuulosta hurjan mielenkiintoiselta ja oon varma, että tosta on hyötyä ainakin itselleni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin odotan tätä jo innolla, aivan varmasti saa uusia vinkkejä ja näkökulmia asioihin ^_^

   Poista
 5. On mielenkiintoista kuulla tuleeko valmennuksesta oivalluksia ja selvää apua erilaisiin ongelmiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lupaan jossain vaiheessa raportoida kokemuksia :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow