In this Light

Kauneusblogi

Luku 720 - Luksusta silmille, By Terryn tapaanRanskalainen kosmetiikkamerkki By Terry alkaa pikkuhiljaa olla meille suomalaisillekin tuttu; varsinkin nyt kun tuotteita on noin vuoden verran saanut ostettua eleveniltä! Oma kiinnostukseni merkkiin lähti oikeastaan tietystä mystisyydestä ja kauniista pakkauksista. Minulla ei ollut harmainta hajuakaan, kuka edes on ihminen tuotemerkin takaa ja kuvittelin kauan aikaa Terryn olevan mies. Kunnes valistuin ja sain tietää, että kyseessä on meikkialalla uraa uurtava upea nainen Terry de Gunzburg, joka vuonna 1998 lähtiessään YSL:lta päätti perustaa oman kosmetiikkamerkin. By Terryn.Olen pikkuhiljaa kasvattanut By Terry -kokoelmaani ja yritän hankkia siihen eri osa-alueiden tuotteita. Olin kuullut paljon hyvää merkin Ombre Blackstar -luomivärikynistä ja pitihän sellainen sitten ostaa. Päätin aloittaa yhdellä luomivärikynällä, sillä jos en tykkäisikään tuotteesta en joutuisi usean luomivärikynän loukkuun! Olen huomannut, että By Terryn tuotteista osa on aivan mahtavia ja jotkut eivät vaan toimi itselläni, kuten kokeilemani huulipuna.Pitkän ja hartaan pohdinnan jälkeen päädyin sävyyn 5-Misty Rock ( 29.80 €/1,64 g ). Se on hohtava ruskea lilalla vivahteella. Minulle sävy on malvainen myyrä, tavallaan vähän taupe. Luomivärikynän konsepti on näppärä, sen kun vaan sudit suoraan puikosta luomille ja tarvittaessa pyörität kynää lisää näkyville! Voidemaista luomiväriä voi yös kerrostaa, jos haluaa voimakkaamman lopputuloksen. Tuote onkin pakattu eleganttiin ja huoliteltuun pakkaukseen, minuun vetoaa tällainen minimalistinen luksus. Vaan miten tuote käyttäytyy meikissä?

luomiväri Byterry13

Ihan ensiksi, koen olevani todella huono silmien meikkaamisen suhteen. Siksi tällaiset voidemaiset luomivärit ovatkin mieleeni. Niitä on helppo käyttää. Sudin siis puikosta suoraan luomille ja sormilla kevyesti häivytän. Tällaiset sävyt ovat näyttäviä sellaisenaankin silmämeikissä, usein teenkin silmämeikin vain yhdellä luomivärisävyllä.  Luomivärikynän alle kannattaa ehdottomasti levittää pohjustaja!

Huomasin luomivärikynän kanssa sen, että omissa silmissäni luomivärit alkavat jossain vaiheessa kasaantumaan luomivakoon. Vaikka alla on silmämeikinpohjustaja. Tämä on jännä reaktio, sillä muut voidemaiset tuotteet eivät ole tätä tehneet. Esimerkiksi Armanin Eye Tint -luomivärit, jotka ovat myös voidemaisia, joskin enemmän geelimäisiä, pysyvät pohjustajan kanssa kuin tauti eivätkä kasaannu luomivakoon. Tosin, aina By Terry ei ole minua pettänyt.

Ostaisinko luomivärikynän uudelleen toisessa sävyssä? Hyvä kysymys. Mutta minä olen se hullu, joka haluaa antaa toisen mahdollisuuden. Tykkään muuten tuotteesta aivan hulluna, mutta tottakai luomivakoon kasaantuminen häiritsee. En tiedä, toimisiko jokin toinen sävy paremmin? Tai, jos tuotteen kemiat eivät käy yhteen käyttämäni pohjustajan kanssa? Kosmetiikan omalla kohdalla toimimattomuus kun ei ole aina se yksiselitteisin asia, se kun voi johtua niin monesta asiasta kuin siitä, että tuote olisi huono.

Byterry16 Byterry20 Byterry18

14 Kommentit

 1. No on kyllä tosi kaunis luomilla! (:

  VastaaPoista
 2. Ihan sun oloinen luomiväri:) Sopii mainiosti sun hillityn tyylikkääseen lookkin:) Just tuollaiset ruskehtava lila-malva-taupe -sävyiset on mun lemppareita. Mulla on kolme Artdecon luomivärikynää, jotka on vedenkestäviä (käytännössä vähän vain), ja ne kyllä pysyvät aika hyvin paikoillaan menemättä luomivakoon. Vaaleinta sävyä käytän usein pohjustajanakin, jonka päälle "liimaan" puuterimaiset luomivärit.
  En tunne tuota By Terryn kynää, mutta ehkä joku toinen sävy voisi toimia paremmin:) Joskushan eri sävyt toimivat eri tavalla puuterimaisissakin luomiväreissä.
  Kivaa iltaa sulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös olekin?!😄 Täytyypä pitää mielessä nuo Art Decon kynät 😊 Tykkään näistä kynistä eniten 😄 Ihanaa torstaita sulle ❤

   Poista
 3. Mä haluaisin näistä Nude Milky Wayn, joka on koko ajan loppu. Luomelle en laittaisi, mutta käyttäisin sitä vähän higlighterin tapaan kulmaluulle, silmien sisänurkkiin ja poskipäille. Se on tosi suosittu ja olisi hauska kokeilla miten toimisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hei jotkut sävyt toimii hienosti myös poskipäillä hohdetuotteena 😊 Sait kiinnostumaan tuosta sävystä, tää on vähän sellainen kerää koko sarja -tuote 😄

   Poista
 4. Tosi kiva sävy tossa luomivärissä.
  Mulla on oudon rasvaiset luomet ja tuntuu, että lähes kaikki luomivärit pakkaantuu luomivakoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihana 😍 ja joo, rasvoittuvat luomet aiheuttaa haasteita 😐 Ihanaa torstaita ❤

   Poista
 5. Harmi juttu tuo kasaantuminen luomivakoon. Toivottavasti saat sen toimimaan jollain tavalla. Mä en ole vielä ehtinyt testaamaan By Terryn tuotteita, mutta se hyaluronipuuteri on mun ostoslistalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luomivakoon kasaantuminen on vähän mystinen asia, aion kokeilla vielä olisiko joku toinen sävy käytökseltään erilainen! Se puuteri on aivan ihana, en tiedä haluanko enää kokeilla muita :D Tai, pelkään että jos kokeilen muita, tulen kuitenkin aina palaamaan sen pariin, haha :D

   Poista
 6. Näyttää kokonaisuudessaan aivan upealta js ylelliseltä. Ihana💓💓 mukavaa viikonloppua💚💚💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia :) Mulla näemmä unohtui kommentteihin vastaaminen, mutta ihanaa viikonloppua myös sinne suunnalle ^_^

   Poista
 7. Nämä on ihan loistavia! <3 Mulla on yksi ja suunnitelmissa on laajentaa kokoelmaa! ;) Ihana sävy tämäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä sävy sulta muuten löytyy? Mun täytyisi käydä tutkimassa tuota sävyvalikoimaa, joulun alla se kokoelmaboksi olisi ollut aika vekkuli veto ^_^ Vaikka tuote onkin vähän haastava, tykkään tästä tosi paljon ^_^

   Poista

Lähetä kommentti

Follow