In this Light

Kauneusblogi

Luku 729 - Here comes the sun, toisenlaiset aurinkotuotteet vartalolle

Aurinkovoiteet


postauksen tuotteet saatuja

Aurinkoviikko jatkuu tänään vartalolle suunnattujen tuotteiden kanssa. Sain lopputalvesta mahdollisuuden päästä testaamaan aivan uudenlaista aurinkosuojavoidetta Be3-sarjalta ja tottahan toki kiinnostuin! Testipaketissa tuli myös after sun -voide. Ihan ensi alkuun sanottakoon, en ole vielä näitä ehtinyt testata tositoimissa, eli kunnon kesäisessä, aurinkoisessa paahteessa, jossa siis kuljetaan vähän ohuemmissa vaatteissa, kuin nyt toukokuun alussa. Halusin kuitenkin vinkata tuotteista jo nyt, sillä nämä ovat ehdottomasti vinkkauksen arvoisia! Minun ilmeisesti täytyy kesän jälkeen pitää jonkinlainen yhteenveto näistä tuotteista, eli siitä, miten nämä aurinkoviikon tuotteet ovat toimineet kesällä ^_^

 


Sain siis testiin Be3 Sun Protection Progressive Spray 20/30/50:n sekä Be3 After Sun Sprayn. Yritys on italialainen, ja heillä on aurinkosuojan suhteen patentti. Tuotteet on pakattu pirteisiin ja hyllyltä erottuviin spraypulloihin, ja tuotteita suihkutetaan vartalolle. Jos tuotetta haluaa käyttää kasvoille, se kannattaa annostella kämmenen kautta, eli ensiksi suihkuttaa tuotetta kämmenelle ja siitä sitten annostella sormin kasvoille. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja ne eivät sisällä nikkeliä, eikä parabeeneja.

  Aurinkovoidespray


Be3 Sun Protection Progressive Spray 20/30/50 voide on siitä mielenkiintoinen, että sama purkki tarjoaa kolme eri suojakerrointa, eli 20, 30 ja 50. Suojakertointa saa kasvatettua kerrostamalla tuotetta levityshetkellä. Yksi kerros tuo suojakertoimen 20, toinen kerros suojakertoimen 30 ja kolmas kerros suojakertoimen 50. Todella näppärää! Esimerkiksi aurinkoloman aikana, tai ylipäänsä alkukesästä on suotavaa käyttää korkeampaa suojakerrointa ja loppukesästä riittää matalampi suojakerroin. Tai jos kokee, että eri osat vartalosta kaipaavat eri vahvuisia suojakertoimia, niin silloinhan tuote on mitä näppärin!

Aurinkovoide on vedenkestävä, ja se tarjoaa sekä UVA- että UVB-suojat. Aurinkovoiteessa on kemiallinen filtteri. Itse tykkään enemmän fysikaalisista filttereistä, mutta vartalolla en ole niin ronkeli. Aurinkovoiteen koostumus on kuivaöljymäinen, ja se tuntuu ihoa hellivältä sekä kosteuttavalta. Aurinkovoiteessa onkin käytetty jojoba- ja avokadoöljyjä, lisäksi siinä on mukana E-vitamiinia. Voide loihtii iholle kevyen hohdon, mutta se ei jää lähmäiseksi. Jos välttelet alkoholia myös vartalotuotteissa, kannattaa huomioida se, että tuotteen incissä ensimmäinen ainesosa on alkoholi, mutta ilmeisesti sen takia tuote on vikkelään imeytyvä. Toki jonkin verran täytyy odottaa, että tuote ehtii kuivua iholle. Tuotteen tuoksu on huumaavan ihanan vaniljaisen kookoksinen, mutta aika voimakas. Tuotteesta on kaksi kokoa, tämä isompi on 175 ml ja sen suositushinta on 19,90, pienempi matkakoko on 100 ml ja sen suositushinta 12,90 euroa. Merkkiä myy Sokos sekä apteekit.

  After sun -voide

Auringossa oleilun jälkeen on ihana helliä vartaloa after sun- voiteella. Itse en ole enää mikään mega-auringonottaja, enkä haaveile niinkään aurinkolomista. Mutta kun olimme Thaimaassa, tulin kantapään kautta kokeneeksi auringon voiman. Muistan onnistuneeni käräyttämään sääret, huomasin yllättäen iltapäivällä niiden muuttuneen todella punertaviksi. Olimme silloin jonottamassa pankkiin, valuutan vaihtoon ja ei siinä auttanut muu, kuin pankkireissun jälkeen suunnata viereiseen ostoskeskukseen aloe vera -ostoksille. Lotrasin aloeta ihan urakalla jalkoihin ja onneksi selvisi säikähdyksellä, eikä iho alkanut kuoriutumaan. After sun -tuoteille on todellakin paikkansa!

Be3 After Sun Spray luottaa myös aloen voimaan. Sprayssa on myös antioksidantteja, jotka siis taistelevat auringon aiheuttamia soluvaurioita vastaan ( eli pyrkivät neutralisoimaan vapaiden radikaalien toimintaa ) ja mentholia, joka tuo kuumottavalle iholle viilentävää ja raikastavaa vaikutusta. Tässä tuotteessa tuoksu onkin raikkaampi, kiitos mentholin! Koin, ettei mentholi ollut missään tapauksessa sitä luokkaa, mitä kylmävoiteissa on, joten mitään palelua ei tällä aikaan saa - toki jokainen meistä on yksilö, ja joku toinen mahdollisesti vilukissaisempi, mitä minä. After Sprayssa 200 ml pakkauksen suositushinta on 19,90 euroa ja matkakoon 100 ml suositushinta 12,90 euroa.

Käytätkö after sun -tuotteita? Millaisesta aurinkovoiteesta tykkäät?

19 Kommentit

  1. Iloisen väriset putelit, tykkään:)
    Minähän en siis ota aurinkoa, mutta verhoan itseni kyllä kunnon aurinkosuojilla, vaikka pitkähihaiset ja -lahkeiset vaatteet on visusti päällä kesälläkin;) Aurinkosuojavoiteita siis kuluu, mutta harvemmin käytän after sun -tuotteita. Olin unohtanut niiden olemassaolon melkein kokonaan, mutta pitää varmaan joku hommata varmuuden vuoksi, ettei jää homma puolitiehen;)
    Kivaa ilta, Salka:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kyllä löytyvät helposti rantakassin uumenista, kiitos iloisten väristen purkkien ^_^ En mäkään enää itseäni ulkona grillaa, mutta kesäisin tulee kyllä ulkona hengailtua, joten suojakertoimet on pop! Jos oikein on grillaantunut olo, niin after sun -voide virkistää kivasti. Kivaa iltaa myös sinne :)

      Poista
  2. Kivan pirtsakat putelit. Tuo after sun olisikin nyt hyvä hankkia. Aurinkoisilla ilmoilla ulkoilen lähes puolet työpäivästä ja myös auringot saannin jälkeen olisi hyvä saada iho rauhoittumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on ihanan prtsakat! Sulla kuluukin työn puolesta aurinkorasvaa ihan urakalla :) Suosittelen kyllä after sunia, kyllä niillä saa kivasti ihoa rauhoittumaan!

      Poista
  3. Nuo pullot on kyllä niin pirteitä, että ihan jo senkin takia voisin kokeilla :) Mä käytän yleensä aurinkosuojaa 15 tai 20. Suomessa riittää tuo 15 ja ulkomailla sitten turvaudun vähän korkeampaan suojaan, koska siellä oon joskus vähän palanutkin. After Sunit tottakai myös, kun muutenkin rasvailen joka ilta kropan. Kesällä on kiva tavallisten vartalovoiteiden sijasta tarttua After Suneihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on kyllä kaikki kohdallaan, pullot ja sisältö :) Sulla taitaakin iho sietää hyvin aurinkoa, ei se omanikaan mikään kovin herkkä palamaan ole, mutta tosiaankin, ulkomailla olen kyllä ne jalat onnistunut käräyttämään :P Meillä taisi Thaimaassa alkuun olla suojakerroin 30, sitten 20 ja lopuksi 15. Ja se olikin paikallinen voide, kun täältä roudatut purkit loppuivat - siellä ei kovin huimia suojakertoimia edes ollutkaan :D After sun kyllä korvaa kesällä kivasti vartalovoiteen :)

      Poista
  4. Siis nää nyt on vaan järkyttävän söpöjä! :D

    VastaaPoista
  5. Mä en ole vielä ehtinyt testaamaan näitä. Todellakin käytän after sun tuotteita, jos olen ollut auringossa, mutta en muuten. Niitä ei paljoa kulu, koska en oikeastaan ota montaakaan kertaa aurinkoa kesässä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin nää pääsee kunnon testiin kesällä, mutta ajattelin näiden sopivan ihanasti tähän teemaviikkoon ^_^ Tykkään, kun näistä ei jää tahaminen pinta, ja lopputulos on ihana glow-iho ^_^ Mulla on viimeksi tainnut after sun tuote olla tuolloin Thaimaan lomalla, haha :D

      Poista
  6. Kuulostaa kyllä hyvältä kaksikolta :) Varsinkin toi, että kerrostamalla saa nostettua suojakerrointa, on superkätevää! Mulle jäi viime syksyn Miamin reissusta pienet traumat auringon suhteen, kun kärvähdin siellä siis niin pahasti, että esimerkiksi koko selkä oli lopulta isojen vesikellojen peitossa, eikä nukkumaan pystynyt, kun mitenkään päin ei ollut hyvä olla. Se ihon poiskuoriutuminenkaan ei näyttänyt mitenkään turhan kauniilta :'D Kesäksi täytyy hankkia ehdottomasti taas uudet aurinkosuojat ja noi voisin hankkia ihan jo pullojen ulkonäön takia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä se kerrostaminen onkin just mahtis juttu :) Ja aijaijai, muistankin sun traumaattisen kokemuksen :( Me muistaakseni aloitettiin ennen reissua syömään aurinkotabletteja, jotka sisältävän karoteenia, jonka ansiosta ihon ei sitten pitäisi palaa niin herkästi ja rusketuksen pitäisi muodostua kauniiksi :P Mutta enää en kyllä ottamalla ota aurinkoa, mielummin hengaan varjossa! Ja kerro ihmeessä, jos päädyit nämä hankkimaan, mitä tykkäsit :)

      Poista
  7. Mä luulen, että näiden käyttämisen ansiosta alan suosimaan useamminkin suihkemuodossa olevia aurinkovoiteita. Ei tule tahmaista oloa, vaan kevyen raikas suihkaus iholle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä koostumus onkin just mahtava, ei lähmää eikä tahmaa :)

      Poista
  8. Olisi kyllä kiva kuulla myöhemmin miten nämä on tositoimissa pelittänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy yrittää loppukesästä kertoa fiiliksiä tarkemmin :)

      Poista
  9. Onpas tosi mielenkiintoinen tuote! Pitääpä katsoa näitä seuraavan kerran kun pyörähdän Sokoksessa! Ihanat noi purkitkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on tosi näppärä tuote ^_^ Tsekkaa ihmeessä, sopisiko nää sulle, muistan että olet allerginen. Purkit on kyllä tosi söpöliinit ^_^

      Poista
  10. Onpa ihanan näköisiä pakkauksia!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow