In this Light

Kauneusblogi

Luku 730 - Here comes the sun, ihana Acorellen sävytetty aurinkovoide kasvoille!

Acorelle aurinkovoide

Tuote on saatu maahantuojalta

On tullut aurinkoviikon auringonlaskun aika, eli käsillä on viimeinen postaus teemaviikon tiimoilta. Olen ihastellut todella upeaa aurinkovoidetta kasvoille, sekä intoillut toisenlaisista aurinkovoiteista vartalolle. Viimeisessä postauksessa syvennytään ihanan luonnonkosmetiikan pariin, ja eetteriin pääsee Acorellen sävytetty aurinkovoide, Tinted sunscreen SPF 50 ( 50 ml/31,90 € ).

  luonnonkosmetiikka

Acorellen sävytetty aurinkovoide on tämän kevään uutuus, ja sitä pitäisi löytyä jo nyt kaupoista. Kiinnostuin aurinkovoiteen korkeasta suojakertoimesta sekä BB-voiteen kaltaisuudesta. Tämähän olisi oiva tuote niihin päiviin, jolloin haluan pärjätä yhdellä tuotteella ja saada samalla sekä meikkipohjan, että aurinkosuojan!

  Acorelle11

Tuotteen inci on todella hyvä ja mielenkiintoinen, vesikin on vasta loppupuolella! Tämäkin tuote lupaa antioksidanttien avulla taistella vapaita radikaaleja vastaan. Voiteessa onkin patentoitu aktiiviaine Api OléoActif™, joka koostuu propoliksesta sekä mehiläisen siitepölystä. Mukana on myös Damaskusruusun uutetta, arganöljyä sekä karanjaöljyä. Karanjaöljyllä on ilmeisesti myös jonkisortinen UV-suojavaikutus, mutta tässä tuotteessa, kun kyseessä on luonnonkosmetiikka, suojafiltteri on fysikaalinen ja se tulee titaanioksidista. Tuotteessa on sekö UVA- että UVB-suoja. Tuotteeseen ei ole lisätty hajusteita, ja sen ominaistuoksu on sangen neutraali, omasta mielestäni siinä on aavistus propoliksen tuoksua. Tuotteen luvataankin soveltuvan herkälle iholle!

  Acorelle12Acorelle4

Etukäteen mietin, kuinkahan vaalea sävy light on. Acorellelta tuli markkinoille myös suojakertoimen 30 aurinkovoide sävyssä Gold, ja kun kyseessä on ranskalainen merkki, voi sävyt olla helposti suunnattu enemmän etelä-eurooppalaiseen sävymakuun. Sain kuitenkin huokaista helpotuksesta, sävy on suhteellisen vaalea! Se toki erottuu kalman vaalealta käsivarren sisäpuolelta, mutta kasvoille se asettuu todella nätisti. Sävyssä on aavistus persikkaista beigeä, ja juuri tämän tyyliset sävyt istuvat kasvoilleni useimmiten tosi hyvin.

  Acorelle7Acorelle13

Voiteen koostumus on paksuhkoa, mutta se levittyy kasvoille todella hyvin. Omasta mielestäni voide antaa kasvoille kauniin hohdon, mutta tuotteessa onkin hohtoa antavia mineraaleja, mm. micaa. Esimerkiksi Elizabethin voiteen verrattuna tämä on paljon meikkimäisempää, paksumpaa ja jättää hohtavamman lopputuloksen. Voide asettuu kasvoille ilman lähmää, mutta useimmiten puuteroin vielä kasvot voiteen levityksen jälkeen, ainoastaan vapaapäivinä saatan jättää puuterin välistä. Voide pysyy kasvoilla hyvin, omat kasvoni eivät nykyään enää edes oikeastaan rasvoitu ( kiitos oikeanlaisen ihonhoidon! ). Illalla tottakai huomaan otsan kiiltävän muita kasvoja enemmän, mutta voide ei kuitenkaan ole lähtenut kasvoilla muussaantumaan tai liejuuntumaan,

Jos rakastat kunnon hohtoa ja haluat kunnon suojakertoimen, sekä tuotteen olevan luonnonkosmetiikkaa, kannattaa ehdottomasti tsekata tämä tuote! Itse rakastuin tuotteeseen, ja yllättäen juurikin tuohon hehkuun, vaikka olenkin kuvitellut olevani enemmän mattatyttöjä. Minulle voide riittää sellaisenaan, enkä tarvitse tämän päälle enää lisäpeittoa tuovaa meikkituotetta. Olen käyttänyt koko kevään vuorotellen tätä sekä Elizabethin tuotetta, ja kasvojeni sävy on säilynyt vaaleana. En siis ole saanut päivetystä, eivätkä kasvoni ole kärähtäneet. Tosin tämä kevät on ollut todella hektinen, ja ulkoilu on jäänyt hävettävän vähälle. Ja ei se aurinkokaan ole välttämättä ollut kaverinamme niin monena päivänä..

Aurinkoviikko onkin nyt ohi, mutta voi olla, että palaan ( mutta toivon mukaan en pala, haha! ) aurinkotuotteiden pariin vielä jatkossakin. Ja yritän tosiaankin loppukesästä tai alkusyksystä tehdä koontipostausta, miten tuotteet toimivat kunnon aurinkokäytössä.

12 Kommentit

  1. Vaikuttaa kiinnostavalta, sääli että omaan budjettiin turhan hintava.

    Btw, ihanan raikas kukkatoppi(?) kuvassa ♡🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kukkatoppi onkin mun suosikki, vaikka onkin jäänyt vähän pieneksi :D Mutta vapaapäivien hengailuun just sopiva ^_^

      Poista
  2. Ihanan raikkaan näköinen iho sulla! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tällä tuotteella saa kyllä ihanan raikkaan ihon, ja hehkun <3 Iholla ei siis ole mitään muuta tuotetta kuvissa, alimmassa sipauspuuteria ja poskipunaa :)

      Poista
  3. Tekee tosi hyvännäköisen kuulaan lopputuloksen. Sopii sulle täydellisesti:) SPF50 on ihan ehdoton:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on mulle ihan nappituote :) SPF 50 faniklubi kuittaa ^_^

      Poista
  4. Näyttää kyllä tosi kauniillta sulla. Mäkin tykkäsin hehkuvasta lopputuloksesta, vaikka oma ihoni kiiltää helposti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä lopputulos on mun mielestä sellainen ei rasvainen kiilto, vaan upea hehku :) Mäkin olen vähän vierastanut hohtavia tuotteita, mutta tämä toimii :)

      Poista
  5. Kuulostaa ja näyttää kyllä sen verran hyvältä, että voisin tätä testatakin :) Luonnonkosmetiikalla on muutenkin aina erityinen tie mun sydämeen, varsinkin jos tuote on oikeasti hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei testaa ihmeessä tämä! Mäkin olen nyt taas ihastunut luonnonkosmetiikkaan, kun olen löytänyt itselläni toimivia tuotteita <3

      Poista
  6. Ihanalta näyttää iho ja wau mikä kerroin!

    Aurinkoa uuteen viikkoon Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! Nyt viikonloppuna tulikin todettua, että kunnon suojakertoimet on pop, ja niistä huolimattakin kasvoille kyllä tulee päivetystä, jaiks :O

      Ihanaa ja aurinkoista, sekä toivon mukaan paljon kesäisempää tätä viikkoa Tiialleni! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Follow