In this Light

Kauneusblogi

Luku 731 - The best of skincare -haaste

Osa postauksessa käsitellyistä tuotteista saatu blogin kautta

Sain  Huulipunamania-blogin Idsulta mahtavan, ja sydäntä lähelläni olevan haasteen, The best of skincare. Rakastan meikkejä, mutta vielä enemmän rakastan ihonhoitoa ja erilaisia ihonhoitotuotteita! Pidemmittä puheitta, mennäänpä kysymysten ja vastauksieni pariin,

1. Millainen ihotyyppi sinulla on?

Oma ihotyyppini on mielenkiintoinen. Se on pintakuiva sekaiho, jossa on kuivarasvaisen ihon piirteitä. Tällä hetkellä iho tuntuu todella normaalilta, pintakuivuus ja kuivarasvaisuus taitaakin kiusata minua eniten kylmänä vuodenaikana. Mielenkiinnolla odotan, muuttuuko ihoni tänä kesänä rasvoittuvaksi, vai olenko saanut ihon rasvoittuvuuden tasapainoon ahkeralla öljyjen käytöllä. Ihoni on myös taipuvainen tukkeutumiin, ja saankin tasapainotella ihonhoidon kanssa.


2. Kuinka säilytät ihonhoitotuotteitasi?

Makuuhuoneessa, osa on yöpöydällä, osa pyörällisessä vaunussa, osa pienen tikashyllyn hyllyllä ( ja pahvilaatikon sisällä ), osa taas Malm-lipaston uumenissa sekä lipaston päällä. Olemme tosiaankin muuttamassa loppuvuodesta, ja tulevassa kodissa saan oman työhuoneen, joten voin miettiä kosmetiikan säilytyksen ihan viimeisen päälle! Haaveilen isosta kaapista, ja meikeille sitten sellaisesta vetolaatikosta, jonka laatikot ovat matalia. Harmittelen vähän sitä, että pesuhuoneen peilikaappi on todella upea, mutta kun minä en säilytä kasvoille jätettäviä tuotteita ( enkä osaa kasvoputsareista ja naamioistakaan ) lämpimässä pesutilassa :P Mitähän sinne sitten säilöisi?


Paula3

3. Mikä on lempi-ainesosasi ihonhoitotuotteissa?

Uuu, niitä on monia! Hyaluronihappo, C-vitamiini, A-vitamiini. Rakastan tällä hetkellä eniten luonnonkosmetiikkaa, ja esim. ruusunmarjaöljy, sekä uusimpana ihastuksena frankincense-öljy saavat sydämeni väpättämään. Myös erilaiset hapot kuuluvat rutiineihini aina silloin tällöin.


4. Mikä on tuotteistasi se korkealaatuisin ja "luksukselta tuntuva"?

Pinks Boutiquen puhdistusbalmi. Se tekee kasvojen pesusta luksushetken <3 Rakastan myös sarjan Anti-Ageing seerumia.


5. Missä tuotteessa on paras hinta-laatusuhde?

Yleisesti ottaen Olivia Klein -sarjassa. Sarjan tuotteissa on mieletön hinta-laatusuhde!


6. Käytätkö mitään välineitä ihonhoidossa?

Clarisonic-kasvoharjaa aina silloin tällöin.


Vie32


7. Nimeä parhaat naamiot!

Sosarin turvenaamio, Olivia Kleinin Detox-naamio ja Vie Collectionin hyaluronihapponaamio. Tykkään myös Colosen savinaamiosta!


8. Paras monitoimituote?

Minulla on todella vähän kokemuksia monitoimituotteista, esim. Elizabeth Ardenin 8 hour voide on ostoslistallani, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi sitä hankkia. Mutta minulla on nyt blogin kautta kokeilussa Egyptian Magic -monitoimivoide, ja se vaikuttaa todella lupaavalta!


Egypti1

9. Suosikkimerkkisi ihonhoidossa?

Olivia Klein, Elizabeth Arden. Mutta en ole merkkiuskollinen, monilta sarjoilta löytyy yksittäisiä ihania tuotteita!


10. Paras tuote näppylöiden hoitoon?

Salisyylihappo sekä retinoli, yksittäistä näppyjen nististystuotetta minulla ei tällä hetkellä ole! Mutta erään merkin sinkkipasta on ollut mielessäni, joskin minua ei nykyään hetkauta kasvoille pamahtava näppy niin, että se pitäisi saada jotenkin ennen aikaisesti toimitettua pois päiväjärjestyksestä? Tosin, sorrun lähes aina kyllä räjäyttämään ne yksittäiset finnit, paha tapa, tiedän!


11. Mikä on suosikkivaiheesi ihonhoitorutiinissasi?

No siis ihan yleisesti ottaen iltarutiinit! Se, kun saa pestyä meikin ja päivän pölyt pois ja miettiä, laittaako kasvoille naamion vai meneekö sen perusrutiinin mukaan, vai tekeekö tosi simppelin iltarutiinin. Yleensä kasvoja pestessä mietin, mitä kasvoni juuri sinä iltana kaipaavat, tehokkaampaa, kuorivaa seerumia, puhdistavaa naamiota, kosteuttavaa naamiota vai jotain todella, todella simppeliä?


Ellu5

12. Mitä tuotteita on ihonhoidollisella toivelistallasi?

Baremineralsin ihonhoitotuotteet, Mia Höydön tuotteet, sekä luksusluonnonkosmetiikka. Tata Harper kiehtoo! Kiehl's on myös tutustumislistallani. Ja Sunday Riley..Olen Instan kautta kiinnostunut myös IT Cosmeticsin ihonhoitotuotteista! Voi kunpa ko. merkki saataisiin pian Suomeen myyntiin!


13. Mikä on ollut ihonhoitotuotteissa suurin pettymyksesi?

Kaikki ne kasvovoiteet ja seerumit, jotka eivät ole toimineet itselläni :D Ja niitä onkin aika..paljon. Eniten minua harmittaa se, että Korresin ihonhoitotuotteet eivät toimi itselläni, eikä Lumenen tuotteet. Molemmat merkit nimittäin kiinnostavat minua! Myös moni selketiivinen tuote on ollut minulle pettymys alkoholin takia, ja esim. eräs selepuolen herkälle iholle tarkoitettu kasvovoide sai ihoni kuivumaan karrelle :( 

Heitän haasteen eteenpäin:

12 Kommentit

  1. Parasta on juurikin se, että saa pestyä illalla päivän meikit pois. Silloin myös parhaiten muistan kaikki muutkin kasvojen ihonhoitoon liittyvät jutut :)
    Mukavaa tiistai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä hetkessä on jotain tosi rentouttavaa ja vapauttavaa :) Ihanaa torstai-iltaa ^_^

      Poista
  2. Siis toimimattomat ihonhoitotuotteet ovat aina yhtä turhauttavia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä :D En tiedä, onko vuosien saatossa mun iho muuttunut, tai lain säätämisen ansiosta raaka-aineisiin on tullut tiukennuksia pitoisuuksiin tms., mutta mun iho ei enää niin reagoi tuotteisiin, mitä aiemmin :P Mutta harmittaa aina, jos ostaa jonkun, ja jos se on ollut vielä kalliskin, ja se ei vaan toimi omalla iholla :'D

      Poista
  3. Jes ihanaa taas haaste Salkalta <3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^_^ ^_^ Sä olit heti mielessä kun mietin, kenelle haasteen lähetän :)

      Poista
  4. Kiitos kivasta haasteesta! <3 Pistän toteutukseen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä, mä jään odottamaan sun vastauksia :)

      Poista
  5. Tuosta kuvasta tuli mieleen, että Paulas Choice on mulle sellainen merkki, jota haluaisin kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maailma on niin täynnä ihania merkkejä, ja kuinka paljon sitten onkin niitä, mistä ei ole vielä kuullutkaan? :D Olen nyt surffaillut Cult Beautyn sivuilla ja se ei kyllä tee hyvää lompakolle :'D

      Poista
  6. Nää on aina niin kiinnostavia lukea, etenkin just ihonhoidosta kun ne tuotteet ja tavat vaihtelee ihmisillä niin paljon :) Mulla on tämä myös tekeillä, pitäisi vaan saada aikaa napata kuvat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, on hauska päästä kurkistamaan muiden tapohin ja rutiineihin :) Mä käytin vanhoja kuvia, haha :D

      Poista

Lähetä kommentti

Follow