In this Light

Kauneusblogi

Luku 732 - Suosikkituotteeni just nyt

kevätsuosikit

Postaus sisältää saatuja tuotteita

Siitä onkin jo tovi, kun olen viimeksi vilauttanut sen hetken suosikkituotteitani! Ajattelinkin ihan näin talven kevään kunniaksi esitellä tämän hetken suosikkini kosmetiikan suhteen. Itseasiassa, postaukseen tuli aika hyvin edustetuksi eri kosmetiikan osa-alueet!

  kevätsuosikit3


Elie Saabin Le Parfum L'eau Couture on tuoksu vuoden 2014 keväältä. Tämän tuoksun tarina on hauska, alunperin tuoksun nimittäin osti äitini, mutta aina vanhemmillani käydessäni päädyin tuoksuttamaan Saabia ja kun rohkenin ehdottaa äidilleni tuoksuvaihtareita, sain oman surua huokuvan tuoksun tilalle jotain, mistä tulen hyvälle tuulelle. Ja tuoksun, jota rakastan. Tälle tuoksulle olenkin ehtinyt luoda ihania tuoksumuistoja, joiden ansiosta tulen muistamaan kevään 2017 keväänä, jolloin ostin ensimmäisen oman kodin mieheni kanssa. Tuoksussa on vaniljaa, mantelia sekä appelsiininkukkaa. Se on makea, pehmeä, todella lempeä ja rauhoittava. Hyvin lohduttavakin. Juuri sellainen, jonka syliin on ihana kietoutua.


Acorellen sävytetystä aurinkovoiteesta postasinkin tovi sitten. Hyvä sävy, luonnonkosmetiikkaa, ihoa kaunistava ominaisuus ja kunnon suojakerroin, voiko sitä enempää toivoa? Olen iloinen, että olen vihdoin löytänyt mahtavia, omalla ihollani toimivia aurinkovoiteita. Aurinkovoiteissa kehitys on ottanut huimia loikkia eteenpäin, ihomiellyttävyyden suhteen!
  kevätsuosikit5

Tänä keväänä olen kunnolla ihastunut luonnonkosmetiikkaan, taas vaihteeksi! Minun ja luonnonkosmetiikan suhde ei ole ollut se ongelmattomin, mutta ilokseni olen löytänyt huippuja, omalle iholleni sopivia tuotteita ihan jo pariltakin sarjalta. Ollessani blogin kautta TwistBe:n järjestämässä ihonhoitovalmennuksessa, päädyin ostamaan muutamia tuotteita kurssin innoittamana, joista yksi oli tämä Balm Balm -merkin Frankincense kasvovesi. Olen tällä hetkellä ihastunut tiettyyn minimalismiin ihonhoidossa, mutta se ei siis tarkoita sitä, että ihonhoidosta tingittäisiin. Mutta simppelit, luonnosta peräisin olevat raaka-aineet kiehtovat juuri nyt! Ja sitä muuten tämä kasvovesi onkin, sillä se on ns. kukkaisvesi. Incistä löytyy vain yksi ainesosa, jonka on Frankincense hydrosol. Ajatuksissani olisi postata tuotteesta vielä tarkemmin, joten en vielä avaa ajatuksia syvemmin. Ja kuherruskuukautemme on vasta alussa!


  kevätsuosikit6

Kun ensimmäisen kerran aikoinaan kokeilin suolasuihketta, koukutuin. Suolasuihkeissa on todella isoja eroja, ja osa toimii tietyllä hiuslaadulla paremmin, kuin joku toinen suihke. Esim. jos suihke on liian jytyä, se ei välttämättä toimi omassa, kuivan karkeahkossa hiuslaadussani. Mutta tämä Aussien suolasuihke on todella mahtava tuote! Sillä saa upeasti voluumia, joka ei kuitenkaan ole mikään tasoa peruukki. Hiuksista ei tule koppurat. Olen lähes koko tämän vuoden vältellyt fööniä, joten en ole kokeillut, miten muhkeat hiukset suolasuihke loihtisi föönin kanssa. Tuotteen tuoksu on jännä, sellainen yrttinen, joka ei välttämättä ole kaikkien mieleen. Minun mieleeni se kuitenkin on, mutta tuoksumakuni taitaakin olla vähän vinksahtanut. Joka tapauksessa, tätä tulen varmasti ostamaan lisää!

  kevätsuosikit8

Jos pitäisi valita yksi kevään suloisimmista poskipunista, se titteli menee ehdottomasti Clarinsin Skin Illusion Blushille, joka tuli minulle Bernerin bloggaajapäivien kautta. Tuote on pakattu sööttiin pakkaukseen, jossa on mm. minikoinen peili! Itse poskipuna töpsötellään paikoilleen tuotteeseen kuuluvalla töpsöttimellä, mutta olen ottanut siveltimen kehiin, ja sutinut punan sitä kautta paikoilleen. Minut on hurmannut pakkauksen ohella tuotteen sävy, mutta tästäkin ajattelin kertoa vielä erikseen tarkemmin.

Millaisia suosikkituotteita sinulla on juuri nyt?

Acorelle ja Clarins saatu blogin kautta

8 Kommentit

  1. Toi Saab on ihana! Clarinsin poskipuna on tosi näppärä. No mä kylvän siinä glykolihapossa, mutta olen löytänyt uudestaan Guerlainin huulipunat ja musta tuli viimein Chanel 5 -tyttö, kun ostin itselleni L`Eau -version, jota rakastan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saab on kyllä niin ihana! Mä olin muuten kuvitellut, että toi olisi lopetettu tuoksu? Mutta ilmeisesti ei kuitenkaan. Mahtavaa, että löysit itsellesi sopivan Chanelin <3! Mä muuten kaivoin sun inoittamana sen Diegon glykolihapon esille :D

      Poista
  2. Mä hoksasin vasta jokin aika sitten miten mainio tuote suolasuihke on. Mulla kestää yleensä aika kauan päästä sinuiksi uusien hiustuotteiden kanssa, niinpä suhtauduin aika skeptisesti suolasuihkeisiinkin. Jälleen kerran aivan turhaa. Suolasuihkeella saa kätevästi kuohkeutta ja nostetta tukkaan ja mikäs sen kivempi tällaiselle laiskalle hiusten laittajalle:) Ihanaa iltaa, Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis suolasuihke on laiskan hiuslaittajan pelastaja, mulle tosiaankin käänteentekevä tuttavuus :) Eron kyllä huomaa, jos jättää suihkeet välistä :D Ihanaa iltaa myös sinne <3!

      Poista
  3. Tuo Clarinsin poskipuna on uusi suosikkini. Olen myös ihastunut erilaisiin peiteväreihin ja niitä innokkaasti testailen. Tällä hetkellä olisi haussa hyvä ja suht edukas vedenkestävä ripsari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihastuttava tuote, en tiedä voiko siihen olla ihastumatta?! :D Oi, mä jään odottamaan jos peitevärit näkyisivät blogipostauksessa :) Ihanaa iltaa <3!

      Poista
  4. Olisipa ollut kiva päästä Bernerin tapahtumaan, mutta satuin varaamaan lennot jo kuukautta aiemmin vappureissun takia ja tulin Helsinkiin perjantaina, ja tapahtuma oli muistaakseni torstaina. Poskipuna vaikuttaa suloiselta :). Mulla onkin neljä Balm Balmin tuotetta, joita pitäisi alkaa testailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi ei mikä ajoitus :O Olisi ollut hauska törmätä Bernerillä :) Poskipuna on todella suloinen, tuon jättää kyllä ihan ilomielin meikkipöydälle esille! Jään odottamaan sun testiraportteja Balm Balmeista :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow