In this Light

Kauneusblogi

Luku 736 - Mitä on tullut ostettua?

Ostoksettouko

Pitkästä aikaa ostospostausta! Olen tottakai sitten viime kertaisen käynyt shoppailemassa, mutta ostokset eivät ole blogiin asti päätyneet. Ehkä siksi, että olen tehnyt pieniä ostoksia. Mutta nyt tein kerralla isomman kosmetiikkahaalinnan, niin se on jotenkin loogisempaa ruotia läpi. Ostokseni olivat nyt aika arkisia, eivät mitään hypersomeseksikkäitä. Mutta arkiset tuotteet ovat niitä arjen kivijalkoja, ilman ripsaria tai puhdistusainetta elo kävisi aika nopeasti..omalla kohdallani mahdottomaksi?

Ostosreissun luksustuote on ehdottomasti Diego Dalla Palman kosteusvoide,
24 hour moisturizing cream ( 36,50 € /50 ml ). Olin toukokuussa viikonloppukylässä mieheni kanssa ystävämme luona Kotkassa ja pakkasin mukaan erilaisia testeripussukoita ( ja pakaten toki mukaan ne takuuvarmat rasvat, mikään ei olisi niin inhottavaa, kuin huomata reissussa pussinäytteiden toimimattomuuden! On siis pakko pelata varman päälle ). Eräs niistä olikin Diegon rasvan näyte, ja sen pussinäytteen tuhoaminen tulikin sitten kalliiksi..tai no, ei tämä rasva edes ole kovin kallis, minun mittapuullani. Mutta teoriassa en tarvitsisi yhtään kosteusvoidetta, toisaalta näin testipussukkaa käyttäessäni sen raon, mihin tämä rutiineissani sopii. Käytän siis kosteusvoiteita ihan fiiliksen mukaan, siis sen, mitä ihoni milloinkin kaipaa. Ajattelin tätä sellaiseksi tietynlaiseksi perusvoiteeksi, jota sivelen onnellisena kasvoilleni silloin, kun haluan rauhoittaa rutiinia. Tämä tuntui toimivan myös todella kivasti meikinkin alla! Mutta lisää sitten, jos koen tuotteen testauksen jälkeen postauksen arvoiseksi.

Aussien suolasuihkeen nappasin mukaan, koska se olikin sopivasti Stockkalla kantisalessa. Nyt sainkin tarkistettua hinnan, se on normaalisti n. 13,90 euroa, mutta tarjoushinta oli n.10 euroa. Tuote toimii omassa pehkossani hyvin, ja nyt halusin jonkun tutun ja turvallisen tuotteen, joka ei aiheuta pettymystä. Myös Isadoran ripsiväri Grand Volume Lash ( 21,90 € /9 ml ) osui tähän tuttu ja turvallinen pirtaan. Olisin toki voinut ostaa jonkun toisenkin ripsarin, mutta minulla on risiiniöljyn jatkoraportointi jäänyt tekemättä suurimmaksi osaksi siitä syystä, että testiripsarini pääsi loppumaan! Päätin siis tehdä jatkoraportin käyttäen ripsissä samaa ripsiväriä, mitä aiemmassa postauksessa, jotta mahdollinen kasvuero olisi paremmin havaittavissa ja jotta testiolosuhteet pysyisivät mahdollisimman samanlaisina.

L'orealin uusien puhdistustuotteiden ostamista olen miettinyt jo pitkän tovin. Näissä uusissa putsareissa on mielenkiintoinen idea, sillä ne pohjautuvat saveen. Savi on ilmiselvästi tällä hetkellä kuumaa kamaa, sillä savipohjaisia puhdistustuotteita löytyy mm. bareMineralsiltakin, sekä erilaisia savinaamioitahan on myös nyt markkinoilla pilvin pimein. Valitsin puhdistustuotteista sen, joka kuulosti herkälle iholle sopivimmalta eli Pure Clay Illuminating Cleansing Gel -puhdistusgeelin ( 6 €/150 ml ). Tämän pitäisi myös heleyttää ihoa. Tuote oli myös saanut Anna-lehdeltä erityismaininnan! Kovat on odotukset, vaan saa nähdä, mitä tulen tykkäämään. Varsinkin, kun olen tämän vuoden käyttänyt lähestulkoon pelkästään luonnonkosmetiikan putsareita, tuntuu tämä Lorkku vähän..jengipetturuudelta? Kun pyörin Stockalla tutkien eri puhdistustuotteita, huomasin esim. Korresilta tulleen liudan todella mielenkiintoisia putsareita, ja samoin pyörittelin bareMineralsejakin käsissäni. Nyt kuitenkin piheys voitti! Olen huomannut myös sen, että minulla pitää löytyä puhdistustuotteistakin repertuaaria. Minun kauhukuva olisi se, että se yksi ja ainoa putsari loppuisi, kävisin ostamassa loppumisen jälkeen uuden ja se osoittautuisikin huonoksi. Silloin, kun on useampi putsari avattuna, ne jyvät seuloutuu akanoista ja ehtii tarvittaessa tehdä peliliikkeitä puhdistustuotteen ostamisen suhteen ^_^ Eli, minulla pitää koko ajan olla käytössä vähintäänkin yksi ihan huippu ja takuuvarma tuote, muuten ei mistään tule mitään! Ne ei niin huiput ja mahdollisesti heikommin toimivat putsarit tulee sitten käytettyä pikkuhiljaa, silloin tällöin ( tai köh, sitten ne päätyvät mieheni käyttöön ).

Sama juttu jatkuu misellivesien suhteen. Kauhulla katsoin, kun käytössä olevat miselliveteni melkein loppuivat ja pakko oli ostaa kiireen vilkkaa uusi misellivesi, ettei varastosaldo pääse vallan nollille. Stockkalle olikin tullut myyntiin uusi, mielenkiintoinen luonnonkosmetiikkamerkki Centifolia ja huomioni kiinnittyi jättikokoiseen misellivesipulloon ( 10 €/500 ml ), jonka hintakin oli todella edullinen! Todellakin toivon miselliveden osoittautuvan toimivaksi, puolen litran pullo kestää pitkään ja kun hintakin on jo halpaa kuin saippua. Ensitestailujen jälkeen olen positiivisilla mielin, mutta katsotaan, miten tuote toimii pitkässä aikajuoksussa.

Mitä sinä olet ostanut viimeksi?

14 Kommentit

 1. Musta toi diegodallapalman voide on jopa edullinen, se on varmaan halpaversio RVB:n skinlabista, pakkaus ja kaikki aika saman tyyliset. Pitäis muuten verrata huvikseen incejä. :p Toki sitten raaka-aineiden laatu voi olla eri joka perustelee toisen kalliimman hinnan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko sitä voidetta, jossa on se 72 vaikuttavaa ainesosaa ja josta me molemmat tykätään? 😄 Siihen verrattuna tän INCI on tosi pelkistetty, oliskohan tässä n.20 ainesosaa? Tsekkaan asian kun pääsen reissusta kotiin 😊

   Poista
 2. Mä oon ostanut tässä kuussa ylpeän vähän kosmetiikkaa. Ehkä ensi kuussa kompensoin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 😄 Mulla on muuten kans aika pieni ostossaldo, tosin on tässä vielä aikaa jäljellä 😄

   Poista
 3. Viime aikoina olen ostanut etupäässä aurinkosuojavoiteita (lisää entisten jatkoksi) sattuneesta syystä;) Olen suojavoiteiden suhteen ihan fanaattinen, vaikka paljasta ihoa näkyy vain kämmenten ja kasvojen verran;)

  Savipohjaiset tuotteet olen sivuuttanut täysin, koska ne ei mulle sovi, onneksi, muuten olisin joutunut niitäkin hommamaan, tietysti;)

  Aurinkoista sunnuntaita, S <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkotuotteiden sesonki onkin alkanut jo 😊 Mun pitäisi ostaa Ellun voidetta lisää tai kokeilla aivan kotain uutta sen tilalle, elevenille oli tullut kivoja uutuuksia 😊

   Ja haha, hyvä logiikka 😄 Ihanaa tiistaita sinulle ❤

   Poista
 4. Viimeksi olen ostanut Essencen silmämeikin pohjustusaineen (onko tuo yhdyssana?). Olen ollut nyt ostolakossa, mutta siihen ei kuitenkaan lasketa kierrätyskeskuksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että voi kirjoittaa noin tai yhteen 😊 Osalla yhdyssanoista on hauskoja muotoja 😄 Hih, ihan hyvä ostolakko, itselleen kandeekin olla armollinen 😊

   Poista
 5. Mä olisin halunnut kokeilla Centifolian misellivettä, mutta viimeksi oli hyllyt tyhjänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, eli tämä onkin jo saanut suosiota! Mutta en yhtään ihmettele, miksi. Vaikuttaa hyvältä tuotteita 😊

   Poista
 6. Mielenkiintoinen tuo Centifolia - täytyypä tutustua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kandee tutustua, misellivesi on tosi edullinen, mutta tehokas! Taisi kurvata näistä syistä Top 3-miselleihin 😊

   Poista
 7. Tuo Centifolia misellivesi on lapsilla käytössä, joskus käytän silmämeikin poistoon. Itselläni on sarjan puhdistusmaito, myös kasvovesi on hyvä ja koko perheelle sopiva kosteusvoide joka on saanut jonkun luonnonkosmetiikka palkinnonkin viime vuonna. Kaikissa näissä on ginko biloba uutetta joka on aika vähän käytetty ainesosa vaikka hyvä onkin. Näillä hinnoilla suosittelen kokeilemaan Centifolian tuotteita, niistä löytyy myös shampoita ja miehille omat tuotteet. Hyväksi todetut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, ehdottomasti aion tutustua sarjaan jatkossa paremminkin :) Huokeat hinnat eivät ainakaan ole esteenä :D Innostuinkin kommenttisi jälkeen kirjoittamaan misellivedestä oman postauksen, joka siis tulee ihan lähipäivinä blogista ulos :) Neidonhiuspuu-uute onkin muuten hämmentävän vähän käytetty ainesosa, harmi sillä siinä on kyllä potentiaalia!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow