In this Light

Kauneusblogi

Luku 749 - Clarins ja ihana silmänympärysvoide kesään!

Clarins1

Tuote on saatu blogin kautta goodiebagista

Suojakertoimelliset silmänympärysvoiteet on tuote, joita ei ole markkinoilla pilvin pimein. Minulla on muistaakseni vuosia, vuosia sitten ollut tällainen tuote Cliniquelta, mutta aurinkosuoja ja silmänympärysvoide harvoin löytyvät samasta pullosta. Olenkin aina levittänyt kasvoille tarkoitetun aurinkovoiteen myös silmänympärysiholle. Siksi ilahduinkin kun Clarins on tuonut tänä keväänä markkinoille uuden silmänympärysvoiteen Mission Perfection Yeux SPF 15 ( 44,50 € / 15 ml ).

  Clarins3Clarins14

Silmänympärysvoide kirkastaa ja heleyttää tummia silmänalusia ja se onkin myös tästä syystä oiva tuote päiväkäyttöön. Silmänympärysvoiteessa arvostan sitä, että aurinkosuojafiltteri on fysikaalinen. Herkkä silmänympärysiho kiittää! Mukana on myös Anti-Pollution Complex, joka suojaa ihoa ilmansaasteilta, ja se löytyykin useasta Clarinsin ihonhoitotuotteesta. Silmänympärysvoiteen tehoaineina ovat akerolauute sekä hevoskastanja, jotka taistelevat tummia silmänympäryksiä vastaan.

Itselläni silmänympärysihon tummuus ei ole mikään kovin suuri ongelma. Mutta jossain vaiheessa pari vuotta sitten huomasin silmänympärysihoni tummuneen. Koin, ettei siihen kyllä oikein mikään kosmetiikkatuote auttanut ja parhaimman avun sain, kun tein ruokavaliooni hienosäätöä. Sittemmin silmänympärysihon tummuus onkin helpottanut! Mutta tämä tuote tuo ainakin väliaikaista helpotusta sekä kirkastusta silmänympärysiholle, koska tuote on sävytetty. Sävy on aika tumma, mutta ymmärrän sen idean, oranssi sävy taittaa silmänympärysihon tummuutta.


Clarinsyyvoide


Tuote on pakattu näppärään tuubiin ja annostelu tapahtuu tuotteen applikaattorin avulla, joka on sivellinmäinen. Itse tosin teen niin, että hyvin suurpiirteisesti sudin siveltimellä voidetta silmänympärysiholle ja levitän tuotteen loppuun sormella kevyesti taputellen. Silmänympärysvoiteen koostumus on kevyttä ja se levittyy hyvin. Voide on kevyesti kosteuttava. Oikein kuivalla silmänympärysiholla tämä ei ehkä sellaisenaan riitä, vaan vaatii alle lisäkosteutusta. Itse hölvään yöksi paksumpia ja kosteuttavampia koostumuksia, mutta päiväkäytössä kevyempi kosteusteho on ok. Tuote jäisi sellaisenaan liian tummaksi muuhun osaan kasvojani verrattuna, mutta levitänkin tämän ylle peiteaineen. Sen alle silmänympärysvoide häivyttyy hyvin!

Kuten sanoin, tykkään todella paljon tuotteen suojakertoimellisesta ominaisuudesta! Omasta mielestäni tuote myös tuo pientä esitasoitusta silmänympärysihon tummuuteen, monta kertaa onkin parempi lähteä rakentamaan peittävyyttä loihtimalla useampi ohut kerros, kuin yksi paksu. Tällöin lopputulos on raikkaampi ja luonnollisempi sekä kestävämpi.

Kenelle erityisesti? Tummista silmänympäryksistä kärsiville. Silmänympärysihoa UV-säteilyltä vaaliville.
               

Onko kukaan kokeillut tätä voidetta? Mikä on sinun paras vinkki tummia silmänalusia vastaan?

12 Kommentit

 1. Nätti tuubi<3 Muistuttaa huulivoidetta värinsäkin puolesta:) En ole kokeillut tätä tuotetta, mutta pisti kyllä miettimään suojakertoimellisen sy-voiteen hankkimista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkkikin on ihana! Tää voisi mennä helposti sekaisin huulivoiteen kanssa 😄 Sy-ihokin on hyvä suojata, eipä näitä suojakertoimellisia voiteita pilvin pimein ole, Cliniquelka ja Dermalogicalla ainakin löytyy. Ja pitää varmaan seuraavaksi testata It-cosmeticsin suojakertoimellinen peitevoide 😊

   Poista
 2. Tää on tosi kiva sy-voide, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä kiva tuote, kiva että säkin tykkäät 😊

   Poista
 3. Täällä käytössä tämä tuote ja toimii. Nyt kesäisin ei ole liian tumma minulle ollenkaan, mutta keväällä näytti kyllä minunkin ihollani liian tummalta. Toimii kyllä tosin ja helpottaa tummien silmänalusten peittämisessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mö oon sen verran kalmo, että sellaisenaan on liian tumma mulle 🤔 Mutta varmaan enemmistössä onkin he, joilla on tummempi ihonsävy kuin tällaisella lakanalla 😄 Tuote on kyllä muuten tosi ihastuttava ❤

   Poista
 4. Kiinnostus heräsi! Itse en voi käyttää aurinkosuojavoiteita lähelläkään silmiä, koska ne alkavat siitä vuotamaan ja kirvelemään ihan julmetusti! ainakin voiteet joissa on kemiallinen suoja. Minulla oli joskus jonkun merkin vastaava sy-voide, mutta siinäkin taisi olla kemiallinen suoja koska sekin tuppasi laittamaan silmät vuotamaan jos yhtään suurpiirteisesti levitti ja kyllästyin sitten sen kanssa nyhväämiseen kokonaan. Taisi olla Clinique'n voide. Tämä kiinnostaa tuon sävynkin puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ja siitä Cliniquesta ei myöskään tullut kavereita 🤔Oli jotenkin epäsopiva lopulta mullekin? Ja tiedän tunteen, kun silmät ärtyvät kosmetiikasta, se ei todellakaan tunnu mukavalta! Mulla on silmät karaistuneet sopivan lääketasapainon jälkeen. Tai eivät enää oireile niin pahasti, oon voinut olla ilman silmätippojakin.

   Poista
 5. Kiinnostava tuote! Panostan ihan liian vähän sy-voiteisiin. Tässä saisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla :) Kiitos esittelystä.
  Mukavaa juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihastuttava tuote, mä taas oon sy-voidefriikki 😄 Ja suojakertoimet on aika pop. Kannattaa käydä tätä tutkailemassa! Ihanaa juhannusta myös sinne,suunnalle 😊

   Poista
 6. Hitto kun nää sävytetyt tuotteet on yleensä oikeesti vaaleille aivan liian tummia! Tummia silmänalusia lepyttelen yleensä samalla tavalla kun turvotustaki eli siis sormenpäillä taputtelemalla ja hieromalla kevyesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos on tosi vaalea tää voi olla kinkkinen 🤔 Mulla onneksi häivyttyy peiteaineen alle hyvin. Kevyt taputtelu toimii turvotukseenkin hyvin, sitä oon harrastanut 😊

   Poista

Lähetä kommentti

Follow