In this Light

Kauneusblogi

Luku 767 - Skinmiso ja aasialainen kuorintageeli


Skinmiso3

Te lukijat saatattekin muistaa, että olen aika herkkähipiäinen. Siis mitä tulee ihonhoitoon! Ihoni ei kestä kovin rajuja otteita, ja mekaaniset kuorinta-aineet ovatkin joutuneet takaisin hyllylle. Oma ihoni nopeasti ärtyy liiallisesta hankaamisesta. Olenkin suosinut kasvojen kuorinnassa erilaisia happoja, jotka kuorivat kemiallisesti. Toinen hyvä tuote on ollut Clarisonic, yhdessä happojen kanssa nämä kaksi tuotetta ovat pitäneet kuorintatarpeen minimissään. Silti toisinaan on ihanaa antaa kuolleille ihosoluille kunnolla kyytiä. Kiinnostuinkin kun luin Virven blogin kommenteissa hehkutusta korealaisen Skinmiso-kosmetiikkamerkin kuorintageelistä. Skinmiso Real Clean Peeling Gel -kuorintageelissä ( n. 22-29 € / 200 ml ) on samanlainen idea, kuin japanilaisessa V 10 plus -sarjan kuorintageelissä ( ja voi apua miten nostalginen postaus, kääk! Oikein kahta en vaihda.. ). Se ei siis sisällä kuorivia rakeita, vaan kuorinta on verrattavissa enemmän kemialliseen kuorintaan.

Koska Skinmisoa ei myydä Suomessa, päädyin Ebayn ihmeellisen maailman pariin. Voitte olla varmoja, että minua jännitti tilauksen tekeminen! Varsinkin, kun suhtaudun tietyllä tavalla skeptisesti Ebayssa myynnissä olevaan kosmetiikkaan. Pelkään tuoteväärennöksiä, jos Aasiassa laitetaan äidinmaidonvastikkeeseen muovia, voi kosmetiikastakin löytyä ties mitä. Toisekseen ämpyilin huijatuksi tulemisen suhteen, onneksi Ebaylla on hyvä reklamaatiokäytäntö ja olenkin saanut yhdestä, koskaan perille löytäneestä, tilauksesta rahat takaisin vain kuvaketta klikkaamalla. Joka tapauksessa tilailin kuorintageelin sekä toisenkin tuotteen ja oikeasti yllätyin kuinka nopeasti ne saapuivatkaan! Muistikuvieni mukaan tilauksesta meni noin pari viikkoa, ja paketti oli noudettavissa. Sain soviteltua vielä niin, että myyjä lähetti tuotteet eri paketeissa välttääkseni tullimaksut. Hän tosin uhitteli, etten saa siinä tapauksessa seurantakoodia. No, mitäs menivät lupaaman ilmaisen toimituksen jokaiselle tuotteelle!
  Skinmiso5

Kuorintageelin koostumus on paljon nestemäisempää, kuin V 10 plus -sarjan kuorintageeli. Skinmison kuorintageeli sisältää 5a-PAHY -yhdisteen, joka koostuu erilaisista kasviuutteista. Ja juuri tämä uute on oivallinen kuolleiden ihosolujen poistamiseen, mutta myös suojelee ihoa kuorinnan jälkeen ja lupailee se myös pienentää ihohuokosia. En ole tuollaisesta yhdistelmästä aiemmin kuullutkaan, mutta incistä löydän mm. papaijauutteen, jolla on kemiallisesti kuorivia ominaisuuksia. Kuorintageeli soveltuu kaikille, mutta erityisesti se vaikuttaisi pätevältä rasvoittuvammalle sekä tukkeutumista kärsivälle iholle, mutta myös herkällekin iholle.

 Inci: Water, Glycerin, Ethanol, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Dicocodimonium Chloride, Steartrimonium Bromide, Isopropyl Alcohol, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citrus Junos Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Saxifraga Sarmentosa Extract , Butylene Glycol, Fragrance, Butyl Avocadate, Ecklonia Cava Extract, Codium Tomentosum Extract, Gelidium Cartilagineum Extract, Hizikia Fusiforme Extract, Propyl Gallate

Kun otin ensimmäisen kerran kuorintageelin käyttöön nyrpistelin aika nohevasti tuoksahtavaa alkoholia. Jaahans, toivon mukaan en saanut kuorintageelin sijaan akkuhappoa..Tuote on tarkoitus levittää kuiville kasvoille, antaa vaikuttaa minuutti ja sitten tuotetta hierotaan kasvoilla 1-2 minuuttia. Tuote huuhdotaan lämpimällä vedellä pois. Huomasin kuorintageelin murusten helposti tarkertuvan ihokarvoihin, paakkuuntuen. Mutta huuhtelun jälkeen huomaa kuorinnan taian tapahtuneen ja kasvot ovat todella sileät! Ja luojan kiitos, en saanut kuorintageelistä ei toivottuja reaktioita. Alkoholi on tässä tuotteessa voimakkaassa osassa, mutta koska tuote on vain hetken kasvoilla ja se pestään pois, se ei ole aiheuttanut minulla oireita.

Iho jää kuorinnan jälkeen sileäksi ja heleäksi. Omassa ihossani epäpuhtaudet, eli ns. valkopäät ovat sen verran tiukassa, kiitos ihotyyppini, että vain harva kuorinta niihin pystyy ja parhaimman avun saankin melkeinpä salisyylihappoa sisältävistä tuotteista. Ne pystyvät tunkeutumaan ihohuokosen sisään, sitä putsaten. Ihoa ei myöskään kannata kuoria liikaa, koska silloin sen tasapaino voi järkkyä, ja suojavaippa tuhoutua. Se johtaa uusiin ongelmiin.

Mutta jos V 10 plus -sarjan kuorinta on suosikkisi, ja haluat sille vaihtelua, kannattaa tutustua tuotteeseen! Tämä on myös budjettivaihtoehto V 10 plus -kuorinnalle, siinä missä 1 dl Skinmisoa maksaa n. 11-15 euroa, on 1 dl V 10 plus -kuorinnan hinta n. 70 euroa. Toki koostumuksessa on eroavaisuus, ja luultavasti Skinmison tuote kuluu nopeammin ( mutta hyvin nopeasti kului aikoinaan se V 10 plus -kuorintakin ). Olen siinä käsityksessä, että vastaavanlaisia tuotteita löytyy muiltakin aasialaisilta merkeiltä.

Oletko sinä kokeillut tämän tyylisiä kuorintatuotteita?

15 Kommentit

  1. Nyt tuli ihan uutta oppia, en ole tällaisesta kuullutkaan. Aasialaisia innovaatioita on niin paljon, että silmissä vilisee;) . Kiva oli lukea tämä postaus:) . Mä olen aika laiska kuorija. Teen sen, jos ja kun muistan. Toisaalta tällaisella vanhalla käppänällä ei mun mielestä ihan kauheesti ole tarvettakaan kuorimiselle, koska ei mulla ole enää suurempia iho-ongelmia muuta kuin iän tuoma yleinen rupsahtaminen, heh;) Tai no, kyllähän kuorintaa tarvitaan ilman iho-ongelmiakin. Nykyisin suosin rakeettomia kuorintoja, sen verran olen edistynyt.
    Tällaista Skinmiso-juttua voisin kokeilla, jos tuotteita ei tarvitsisi tilata eBaystä. Siihen askeleeseen en ole vielä valmis:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aasialaiset onkin kovia keksimään kaikkia kosmetiikkajuttuja 😃 Joku tän tyylinen kuorintageeli voisi olla muuten sullekin passeli, jos kuorit harvoin ja suosit hellävaraisia tuotteita? Mullakin on vähän iso kynnys tilailla Ebaysta, mutta tällä kertaa uteliaisuus voitti 😄

      Ja kiva kuulla, että tykkäsit postauksesta. Aurinkoa keskiviikkoosi 😊

      Poista
  2. Mä tilailin aikoinaan tosi paljon eBaysta, mutta se oli vielä sitä aikaa, kun alvit tuli maksettavaksi vasta yli 50 euron tilauksista. Mulla taitaa mun eBay-nimimerkilläkin olla joku parisataa pistettä, tilasin siis oikeasti melkein ihan viikottain kaikenlaista :D Enemmän kylläkin laukkuja, koruja ja vaatteita. Nykyään alv-raja on niin alhainen, etten ole viitsinyt lähteä tilailemaan oikein mitään. Toki niitä halpojakin juttuja sieltä löytäisi mutta kuitenkin :) Muutamaa tuotetta olen kyllä käynyt joskus blogisuosituksista katselemassa, mutta toistaiseksi tilaaminen on jäänyt harkinnan asteelle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja tällaiset rakeettomat kuorinnat kyllä kiinnostaa, mutta sen varmaan jo arvasitkin ;)

      Poista
    2. Joo, se alvien muuttaminen muutti mun ostotottumuksia! Sitä ennen tilailin tosi paljon mansikkalastakin kosmea ja vähän sapetti, kun pari pakettia jäi johonkin infernaaliseen pakettiruuhkaan, ja se alvien muutos ehti tulla voimaan! Sain kuitenkin haettua ne takaisin mansikkalasta, jos oikein muistan? Tätä ennen tilasin aikoinaan bikinit Thaimaan matkaa varten 😄 Mutta joo, sama juttu kuin sulla, vähän ämpyilen Ebayn kanssa nykyisin.

      Ja tiesin, että rakeettomat kuorinnat kiinnostaa sua 😊

      Poista
  3. Tosowoong-nimisellä korealaismerkillä on todella hyvä, entsymaattinen Premium Crystal Peeling Gel, 150 ml:n iso tuubi on eBayssa vain noin 13 taalaa (n 11 euroa postikuluineen), suosittelen, eikä se haise alkoholille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jestas, kiitos vinkistä, pistän korvan taa 😊

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  4. Just tänään kaivoin ton V10Plussan kuorinnan esiin, sitten käytän sitä niin aina mietin, että miksi laitoin sen "jäähylle". Luulen että osasyy voi olla se, että toisinaan itse kaipaan "tiukempaa" kuorintaa ja silloin tällöin on pakko jynssätä mekaanisella kuorinnallakin (siis about 6 kertaa vuodessa :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 😄 Mulle taas nää lällymmät on tosi jee 😊 En muista, koska olisin raekuorintaa kokeillut? Oon miehelleni dumpannut yhden raekuorinnan, sitä taisin kokeilla viime talvena kerran..ja Essen kuorintaa oon kokeillut kans. Mutta koen, että omalla ihollani saan hapoilla ja jopa savinasmioilla tosi hyvin sileää jälkeä aikaan, plus Clarisonic, niin viralliset kuorinnat ovat jääneet paitsioon.

      Poista
  5. Mulla on seuraavaksi ostoslistalla jokin V10 Plussaa vastaava, ehkä TBS:n valikomista löytyvä C-vitamiinikuorinta tai sitten jotain K-Beauty-osastolta. Tämä voisi olla potentiaalinen vaihtoehto:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin joo kun TBS:lla taisi olla kans vastaava valikoimissaan 😊 C-vitamiinikuorinta kuulostaa ihanan kirkastavalta 😊

      Poista
    2. Juu, TBS:lla on tuollainen kuorinta, sellainen tuli minun ekassa Glamlin-paketissani, ja kohta käytetty loppuunkin. Hyvin pelittää, mutta taidan pitäytyä tuossa Tosowoongissa jo ihan hinnankin takia. Tosin T. taitaa kuoriakin paremmin.

      Poista
    3. Siis tuo Tosowoong, tajusin vasta että molemmathan nuo alkavat samalla kirjaimella :D

      Poista
    4. :D Olikos muuten siinä TBS:n kuorinassa alkoholia? Mulla olisi sellainen muistikuva, että olen tuotetta käsissäni pyöritellyt, ja jättänyt mietintään sen alkoholin takia. Vaikka toisaalta, ei se tällaisessa kuorinnassa niin isoa haittaa tee, kuin isolle jätettävissä tuotteissa ( joissa alko kuivattaa mun ihoa liiaksi ).

      Poista

Lähetä kommentti

Follow