In this Light

Kauneusblogi

Luku 786 - Avonin meikkihaasteen viimeinen osa, täydellinen meikki joka on kuin taideteos

Avon41 Avon46 Avon53 Avon54 Avon70 Avon78

Tuotteet pr-näytteitä

Osallistuin blogin kautta Avonin meikkihaasteeseen, joka loppuikin nyt viime sunnuntaina. Edessä on vielä kuitenkin voittajien valinta, jotka valitsee kilpailuraati, mutta myös yleisö pääsee äänestämään oman suosikkinsa. Minulle kuitenkin tärkeintä on ollut osallistuminen ja oman itsensä haastaminen, ei koko kilpailun voittaminen. Se, että päätin uskaltaa osallistua oli jo voitto itsessään!

 Mutta viimeisen kilpailutehtävän aiheena oli tehdä täydellinen meikki, joka on kuin taideteos. Ja täytyy sanoa, tämä oli ehdottomasti visaisin haastetehtävistä! Minulla on onneksi käynyt niin hyvä tuuri, että olen kaksien viimeisten haastetehtävien aikana ollut kesälomalla. Tällöin sain kunnolla fundeeraamisaikaa sekä tietysti ajankäytön puolesta minulla oli hyvin aikaa meikata. Mutta tämä viimeinen tehtävä sai sormen suuhun. Mietin, tehdäkö hyvin taiteellinen meikki? Kun kysyin kollegoideni ajatuksia, osa koki tehtävänannon niin, että tekee mahdollisimman täydellisen meikin. Päätin lähestyä meikkiä niin, että halusin mukaan tiettyä taideaspektia mutta myös tehdä omasta mielestäni kauniin ja täten täydellisen meikin.

Päätin ottaa inspiraatiokseni Andy Warholin, Factoryn ja Debbie Harryn. Andy on eräs suosikkitaiteilijoistani, rakastan aikakausia jolloin Andy eli ja vaikutti. Meikistäni tuli hyvin klassinen. Tein yläluomelle näyttävän rajauksen, alaluomen halusin pitää kevyempänä. Yläluomella käytin Avonin Mark Big Colour Shadow Stickiä, sävy vanilja ja luomivakoon tein varjostuksen Mark 18H Artist Ink -voidemaisella luomvärillä, sävy Totally Taupe. Rajauksiin käytin mustia Mark Intense Kohl Longwear Eyelineria sekä Skinny Precision Longwear Eyeliner -rajauskynää. Ripsiin käytin sekä Big & Style Volume Mascaraa että Big & Daring Volume Mascaraa. Tällä kertaa ripsivärit toimivat upeasti, näemmä joidenkin ripsivärien on syytä olla jokunen aika avattuna, jolloin niiden massa tekeytyy ja muuttuu toimivammaksi.

Huuliin sudin kunnolla ihanaa, punaista punaa. Avon taitaa huulipunat! Huuliltani löytyy upea, klassisen punainen sävy Rebel Red. Huulten keskelle tupsautin aavistuksen verran Berry Cuts -huulipunasävyä ( huulipuna tuli ensimmäisessä haastetehtävässä ). Pohjameikissä minulla oli Misshan M Perfect Cover BB-voide. Poskille levitin Mark-sarjan poskipunia, joiden sävy ovat Candy Flush ( pinkimpi ) sekä Cheeky Melba ( oranssisempi ). Poskipunista tulikin heti suosikkini, rakastuin molempiin sävyihin!

Tämä meikki on minulle täydellinen, se on klassinen, mutta siinä on tiettyä särmää. Tällaisessa meikissä viihdyn hyvin ja tunnen oloni kotoisaksi.

Tuotteet pr-näytteitä. Linkit eivät ole kaupallisia linkkejä.

18 Kommentit

 1. No tästä tuli kyllä todella kaunis!

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan ihana meikki, oot niin kaunis! <3

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis ja hehkuva meikki. Upea olet kyllä <3

  VastaaPoista
 4. Näytät tosi raikkaalta ja upealta :) Toi huulipuna on ihan nappi! Kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3_<3 Huulipunan sävy on just se sävy, mistä tykkään kaikista eniten :) Klassinen punainen toimii aina!

   Poista
 5. Tää on just sun meikkisi: upea, eteerinen, tyylikäs, hillitty <3 <3
  Huulipunan sävy on täydellinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3_<3 Tällaisessa meikissä viihdynkin tosi hyvin :)

   Poista
 6. Siis apua! Tuo Rebel Red huulipuna on järjettömän upea! Ja sinäkin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on upea, siinä on muuten ripaus pinkkiä, tajusin kun parina oli perus tiilenpunaisempaan taittava huultenrajauskynä :D Avon kyllä taitaa huulipunat :)

   Poista
 7. Ihana meikki onkin ja näytät niin kauniilta. Nämä meikkihaasteet on omalla kohdalla kyllä viheliäisiä, aina näytän samalta, laitan mitä tahansa nassuun itse. Nuo poskipunat ovat kokoelman suosikit. <3

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Parasta mun mielestä on ollut osallistuminen ja oman itsenä ylittäminen. Poskipunat on muuten myös aivan ihanat! Voi olla, että postaan vielä niistä ja huulipunista erikseen, ne kun ansaitsevat mun mielestä enemmänkin huomiota ^_^

   Ihanaa alkavaa viikkoa! <3

   Poista
 8. Tämmönen on kyllä ehdottomasti täydellinen meikki :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana puna, sopii sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tästä punasta tykkään todella paljon :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow