In this Light

Kauneusblogi

Luku 788 - Mitä ostin Tukholman reissusta?

Tukholmaostos1

Viime viikolla kerroin, että lähdimme Tukholmaan reissuun ja jaoin blogissani haaveiluostoslistan Sephoraan ja reissuun noin yleisesti ottaen. Ja kuten kuvasta huomaatte, ostoslistani jäi vähän haaveeksi, sillä tulinkin ostaneeksi vähän kaikkea muuta! Mutta lähdetään katsomaan tarkemmin, mitä kaikkea ihanaa löysin itselleni.

  Tukholmaostos2


Clinique City Block Purifying Charcoal Clay Mask + Scrub -kuorintanaamio ( laivalla 34,90 €, maissa 45 € / 100 ml ) oli menomatkalla tarpeeseen tuleva heräteostos. Minulla oli ajatuksissani ostaa pitkästä, pitkästä aikaa rakeellinen kuorinta ja olin jo lähes kallistumassa erääseen toiseen merkkiin. Mutta menomatkalla, pötkötellessäni laivan hytin sängyllä ja selatessani Tax Free -kuvastoa inspiroiduin.

Aloin käymään tuotemerkkien kuorintoja läpi, ja jostain syystä kiinnostuin eniten Cliniquen kuorintanaamiosta. Sitä toista, alunperin miettimääni merkkiä ei edes ollut laivalla myynnissäkään. Käytän syväpuhdistavia naamioita, ihotyyppini selvästi hyötyy niistä. Nyt tosiaankin aloin kaivata vähän astetta raffimpaa kuorintaa happokuorintojen oheen ja siltä tämä Clinque vaikuttaisi. Korkkasin nimittäin naamion heti illalla käyttöön! Yllätyin, ettei ihoni reagoinut naamioon kuin ihastumalla, toki hemmottelin naamion jälkeen kasvojani Holika Holikan kangasnaamiolla ( jota ei nyt sattuneesta syystä tullut mukaan yhteiskuvaan ). Naamiota suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa, aion nyt alkuun testata miten ihoni reagoi jos otan kerran viikossa tahdin ja tarvittaessa hidasta tahtia. Naamiossa on siis käytetty savea sekä bambuhiiltä, kuorivat rakeet ovat silikaa.

  Tukholmaostos4


Naamiosta ja itsensä hemmottelusta huolimatta nukuin ensimmäisen yön laivalla todella, todella huonosti. Myöhäinen ruokailu, lasillinen viiniä, pari kuppia kofeiiniillista kahvia ja vielä iso siideri sekä irrationaalinen "apua mitä tämä kolina ja tärinä on, nytkö keulaportti irtosi.." -pelko pitivät minut hereillä. Mutta väsymys ei silti estänyt Sephora intoiluani! Kun pääsimme Sephoraan, etsin ensi töikseni Too Faced -hyllyn mutta niin vain kävi, kuten ounastelinkin. Ei merkkiäkään kausikokoelmasta! Kysyin asiasta myyjältäkin, mutta he eivät tienneet mitään. Höh. Voi siis olla, että kausikokoelma tulee vasta myöhemmin Ruotsiin - jos lainkaan.

Mutta ehdin silti tehdä Sephorassa tuhojani. Kiertelin myymälän silmäillen tuotteita, ja eritoten viihdyin meikkipohjien äärellä. Mutta Fentyn meikkivoidepuikko tuntui kämmenselälle liian kuivahkolta, en jostain syystä paikan päällä innostunut korostustuotteista juuri sinä päivänä ja tiesin Virven postauksen jälkeen, että luultavasti merkin virallinen meikkivoide ei olisi minun juttuni, ainakaan näin talvea vasten. Sen sijaan hurahdin ihan urakalla Marc Jacobs Beauty-hyllyn äärellä! Olen ihastunut merkkiin heidän Instansa perusteella ja on se vaan myönnettävä, Marc Jacobs osaa tehdä kauneimmat, tyylikkäimmät ja eteerisimmät meikkipakkaukset! Merkki siis iskee ihan täysillä tajuntaani ja siihen nähden ei ole väärin ostaa Sephorasta VAIN tämän merkin meikkejä. Ensimmäisellä kerralla ( kyllä, luitte juuri oikein ) ostin Highliner Matte Gel Eye Crayon -rajauskynän sekä Enamored Hi-shine Lip Lacquer -huulikiillon. Rajauskynän koostumus oli juuri sellainen, jota Instan perusteella ounastalin ( eli upea, iholla mielettömästi liukuva!) ja huulikiiltojen koostumuskin vaikutti erittäin pätevältä. Ainoastaan sävyvalikoima tuntui suppeahkolta ( tai sitten en vaan väsyneenä osannut etsiä ), enkä löytänyt Jonnan vinkkaamaa Sugar Sugar -sävyä huulikiillosta. Sen sijaan valitsin sävyn 318 Pretty Thing, joka on ihana persikkainen "muted rose". Rajauskynän sävyksi valikoitu tummanharmaa (Iron)y 45.

Tässä vaiheessa vasta kokeilin meikkivoidetta kämmenselälle mutta koska halusin vielä käydä katsomassa Laura Mercierin, jätin meikkivoiteen ostamatta. Mutta niin siinä kävi, että jostain syystä meikkivoide jäi kummittelemaan loppupäiväksi mieleeni ja päästessäni Åhlensille tiesin, että en minä tule ostamaan Laura Mercieria, vaan aivan varmasti tulen vielä käymään uudelleen Sephorassa. Ja sen voitte myös kuvasta päätellä ^_^ Googletin kuitenkin pysähtyessämme välikahveille Genius Gel Super-Charged Foundationin ja se oli saanut ristiriitaisia arvioita. Olen kuitenkin viime aikoina tehnyt todella vähän hutiostoja, niin ajattelin antaa palaa vaan. Jos en tykkäisi meikkivoiteesta, pistäisin sen myyntiin. Tulen palaamaan tuotteeseen myöhemmin, kunhan saan sen nyt otettua kunnolla tehotestiin!

  Tukholmaostos5

Sephorasta ostin vielä myös Sephoran oman tuotelinjan, Sephora Collectionin Nourishing Velvet Cream -vartalovoin. Tuoksuksi päädyin Monoihin, joka oli ihanan huumaava lupaus kesästä! En tiedä, onko tämä tulevaa talvea vasten liian..kesäinen, mutta menkööt. Voin sitten kaamosaikana nuuhkia kroppaani ja karata mielikuvitusmatkalle kesään.

  Tukholmaostos3

Olin etukäteen fiilistellyt mahdollisesti ostavani laivalta tuoksun. Guccin uusi Bloom-tuoksu oli vienyt visuaalisesti sydämeni ja se kiinnosti minua etukäteen todella paljon, mutta kun satuin lukemaan Nonnulasta Elie Saabin juuri minun sukupolvelleni, milleniaaneille, suunnatusta tuoksusta Girl Of Nowsta, tiesin tuoksun valinnasta tulevan vaikeaa. Kävinkin heti ensimmäisenä iltana tuoksuja tuoksuttamassa ja makustelin niitä illan mittaan tuoksutikuista. Mieheni tykästyi enemmän Girl of Now-tuoksuun ja päädyinkin Tukholma-aamuna juoksemaan Tax Freen kautta, suihkauttaen tuoksua käsivarrelleni. Makustelin tuoksua koko päivän, nauttien sen kehittymisestä ihollani. Mietin, onko järkevää tuhlata ennen muuttotohinoita vielä tuoksuunkin. Vai ostaisinko sen maista jonkun alekoodin avulla? Mutta niin vaan viimeisenä iltana, ruokailun jälkeen päätin käydä ostamassa tuoksun itselleni. Olkoon se minun tämän ajanjakson tuoksuni - uuden kodin odottaminen on nimittäin loppusuoralla!

14 Kommentit

  1. Ihania ostoksia. Tuo tuoksu kiinnostaa minuakin kovasti, pakko päästä nuuhkuttamaan sitä jonnekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä nuuhkimassa, se on ihanan pehmeä ^_^

      Poista
  2. Ihania ostoksia. Tuo Elie Saabin pullo on kyllä jotain niin ylivertaisen kaunista. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin kaunis, ja mulle tulee siitä vähän lapsuus mieleen :')

      Poista
  3. Marc Jacobs mua himotti hirveesti, mutta en sit raaskinut. :( Se primer on kyllä saanut hulluna kehuja!

    t. Kissis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mä taas raaskin mutta jätin muut merkit vähemmälle :D Kookosprimer kyllä himottaisi vielä..täytyy katsoa, voi olla että nää on jopa edullisempia Harrodsilta tilattuna :O

      Poista
  4. Just sun näköiset ostokset eli tyylikkäät tuotteet <3

    VastaaPoista
  5. Ihana miten suunnitelmat ostoksien suhteen muuttuukin matkan varrella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä :D Mutta mä olin tosiaankin saanut niin pahan Marc-pakkomielteen, etten vaan raaskinut ostaa sitä Mercierin puuteria. Jostain oli pakko tinkiäkin! :D

      Poista
  6. Cliniquen kuorintanaamio kuulostaa mielenkiintoiselta. Tykkään juuri tuollaisista kuorinnan ja naamion yhdistävistä tuotteista ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että sä tykkäisit siitä ihan hitsisti :) Nyt totean, että taidan himmailla käyttöä kerran kahteen viikkoon :'D

      Poista
  7. Hih samaan aikaan toistemme blogeissa. Meinaan kun instassa näin kuvan näistä herkuista, tiesin että illalla tullaan tänne kylään. Huomenna nimittäin Tukholmaan ja muutenkin tuo Girl of Now löytyy täältäkin. Olen tuoksutellut Gucciakin ja se oli todella hienostunut ja sellainen upean syksyinen ja talvinen tuoksu, mutta itselle ehkä liian tumma. Tämä Girl of Now on ihana ja tuoksupullo ehdottomasti yksi kauneimpia ikinä, kuin koru. Tuoksu on kuitenkin omaan tuoksunenään hieman voimallinen, eli yritän vilpittömästi nyt tätä ihanaa tuoksua oppia säätelemään, etten laita liikaa kerralla. :) Eli muuten aivan mieletön tuoksu, jos osaisin vaan annostella.

    Ihanaa iltaa Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Girl of NowN pullon on niin kaunis! Mä otan sen käyttöön, kun saan eka otettua siitä kunnon kuvat. Se vaatii tiettyä fiilistä ^_^

      Ja ihanaa reissua! Mä niin odotan, mitä kaikkea ihanaa sä mahdollisesti tuut ostamaan. Toivon mukaan pääset Disney-asioiden äärelle :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow