In this Light

Kauneusblogi

Luku 797 - Kiehl's ja kulttimainetta nauttiva Creamy Eye Treatment with Avocado -silmänympärysvoide

kie1

Huomaan vuosi vuodelta tulevani vaativammaksi silmänympärysvoiteiden suhteen. Nuorempana rakastin kaikkia geelimäisiä koostumuksia mitä tuli silmänympärysvoiteisiin! Koin muut aivan liian tuhdeiksi omalle silmänympärysiholleni. Mutta ikääntyminen on väistämätöntä ja ensimmäiset ikääntymisen merkit ovat yleensä havaittavissa niin kämmenselissä, kuin myös silmänympärysiholla. Ja näin on myös omalla kohdallanikin. Tavallaan silmänympärysihoni ei ole sinällään ryppyinen - mutta kaikki nauretut naurut näkyvät silmäkulmissani. Ja voi pojat, kun vaan tietäisitte kuinka nauravainen ihminen olenkaan! Se, mistä olen ikääntymisen merkit huomannut on itseasiassa peiteaineen käyttäytyminen. Kyllähän peiteaine on aina jossain määrin kerääntynyt silmänympärysihon juonteisiin, mutta nykyään juonteet ovat aivan erilaisia kuin ennen. Ne paljastuvatkin vasta kun iholle levittää meikkivoiteen tai peiteaineen. Ja juonteet ovat helposti myös pystysuunnassakin, sellaista mikroskooppisen ohutta "seittiä"!

  kie4kie7

Nykyään huomaan kääntyväni silmänympärysvoiteissa astetta tuhdimpien tuotteiden pariin. Kiinnostuinkin kovasti Kiehl'sin Creamy Eye Treatment with Avocado -silmänympärysvoiteesta ( 27,90 € / 15 ml ). Se on maailmalla kulttisuosiota nauttiva silmänympärysvoide, jota pakataan jopa kahteen eri pakkauskokoon! Tuotetta voi nimittäin käyttää silmänympärysnaamionakin, ja täten isompi pakkauskoko on naamiokäyttäjien unelma. Ei ainakaan heti lopu kesken! Jo nimestä voi päätellä tuotteen sisältävän avokadoa, joka on hyvä rasvahappojen ja vitamiinien lähde. Voide pohjautuu sheavoihin, joka on myös mahtava raaka-aine kuivalle iholle.


Inci: Water, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Butylene Glycol, Tridecyl Stearate, Isodecyl Salicylate, Peg-30 Dipolyhydroxystearate, Tridecyl Trimellitate, Persea Gratissima Oil / Avocado Oil, Isocetyl Stearoyl Stearate, Propylene Glycol, Dipentaerythrityl Hexacaprylate/Hexacaprate, Sorbitan Sesquioleate, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Hydrogenated Castor Oil, Sodium Pca, Ozokerite, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Isopropyl Palmitate, Disodium Edta, Copper Pca, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Zea Mays Oil / Corn Oil, Beta-Carotene.


  kie8

Kiehl'sin Avokado silmänympärysvoide on koostumukseltaan mielenkiintoinen. Se ikäänkuin levittäessä sulaa hyvin vesimäiseksi! Osa tykkääkin mielummin taputella voiteen, jolloin se asettuu tuhdimmin silmänympärysiholle. Itse suosin molempia tekniikoita, viime aikoina olen enemmänkin levittänyt voiteen vesimäisemmäksi. Nimittäin, jostain syystä jos annostelen silmänympärysvoidetta liian tuhdisti, se tuntuu ärsyttävän silmiäni. Olen aina välillä käyttänyt tuotetta myös naamiona, mutta parhaiten tämä on tuntunut toimivan itselläni kevyesti annosteltuna. Voiteessa on mieto raaka-aineiden tuoksu, mutta se ei oikeataan tuoksu juuri miltään.

Silmänympärysvoide on pitänyt silmänympärysihoni pehmeänä ja se on tuntunut auttaneen pahimpiin mikrojuonteisiin. Tottakai ikääntymisen merkkien saavuttua niitä ei pyyhitä pois kuin pyyhekumilla kumittaen, mutta sellaisiin kosteuspuutteesta johtuviin juonteisiin voide on tuntunut auttaneen. Minähän levitän silmänympärysiholle myös seerumin, ja nyt hypättyäni jälkijunassa hoitovesien maailmaan, myös hoitovedenkin. Siinä missä Kiehl'sin voide on mainio ns. rasvakosteutta tuova tuote, alle laitettavat vesimäisemmät tuotteet tuovat vielä lisäkosteutta jonka Kiehl's lukitsee paikoilleen.

Kiehl'siä myy Suomessa Stockmann. Omasta mielestäni tämä on oikein hyvä ns. perusvoide silmänympärysiholle, joka ylläpitää silmänympärysihon pehmeyttä ja tuo rasvakosteutta. Jos haluat taas ryppyjä siloittavampaa efektiä, kannattaa miettiä joku toinen vaihtoehto. Jos hankin seuraavankin silmänympärysvoiteen Kiehl'siltä, harkitsen Powerful Strength Line-Reducing Eye Cream -silmänympärysvoidetta joka on suunnattu ryppyjen siloitukseen.

Onko tämä tuttu tuote? Millaisia kokemuksia sinulla on Kiehl'sistä?

10 Kommentit

  1. Mä voin todistaa, että sä olet nauravainen ja ihanan valoisa ihminen<3
    Kiehls'in sy-voiteesta olen lukenut, mutta en ole kokeillut. Mulla on nyt ainakin viisi sy-voidetta jonossa jo käytössä olevien lisäksi, niin katselen myöhemmin, että kokeilenko myös Kiehls'iä jossain vaiheessa. Kivaa sunnuntaita, S <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D <3! Hih, Kiehl'sin voiteen kannattaakin antaa odotuttaa, kun saat jonoa purettua :) Mulla ei oikeastaan ole tällä hetkellä kuin kolme sy-voiteeksi/tuotteeksi laskettavaa tuotetta käytössä?

      Ihanaa alkanutta viikkoa!

      Poista
  2. Mä tykkään käyttää tätä nimenomaan öisin, itse taputtelen aika tuhdinkin kerroksen silloin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin taputtelisin tosi tuhdin kerroksen, mutta jostain syystä silmät jotenkin ärtyvät siitä :( Mutta muuten tämä on <3!

      Poista
  3. Minä olen sellainen voiteiden taputtelija, reilusti voidetta kun muistan rasvailla :)
    Ihanaa sunnuntai-iltaa Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mä taidan annostella vähän säännöstellen :D Ihanaa alkanutta viikkoa <3

      Poista
  4. Jonnan vinkkaamana pelasti viime talven jopa haavaiset luomet. Loistava atooppiselle sy-iholle. Ihanat kuvat Salka. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3 Mä voin kuvitella, että varsinkin tosi kuivan karhealla iholla tää on ihana ja toimiva! Muistankin, että tämä oli sun suosikkituote :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Olisi hauska kuulla sun mielipide tästä tuotteesta :) Talvea vasten tämä voisi olla sulle ihana tuote <3

      Poista

Lähetä kommentti

Follow