In this Light

Kauneusblogi

Luku 799 - Hullujen Päivien hullut ostokset

2017-10-18_10-23-58

Viime viikolla jaoin blogissani tärppilistan tämän syksyn Hulluille Päiville. Sitä kirjoittaessani en ollut varma, kävisinkö Hulluilla Päivillä lainkaan. Tänä syksynä nyt viikonloppuna alkavat I love me -messut syövät loven budjettiin, mutta myös tulevan kodin sisustushankinnat ja muu säästäminen vaativat rahan käyttämisen järkeistämistä. Mutta päätin sitten lopulta piipahtaa parina päivänä hulluttelemassa, tekemässä täsmäiskun! Torstaina töiden jälkeen jonotin ruuhkassa, perjantaina kipaisin ennen töiden alkamista täsmäostosiskun, selviten jonottamatta.

  2017-10-18_10-27-02

Lähdin torstaina varta vasten etsimään kasvopuhdistustuotetta. Olisin ensisijaisesti halunnut ostaa Korresin putsarin, mutta valitettavasti Korresia ei ollut juuri siinä tavaratalossa, jossa asioin! Kiersin ihmismassassa myymälän kosmetiikkaosaston pariinkin otteeseen läpi. Mutta ei vaan Korresia löytynyt! Satuin nappaamaan myyjää hihasta ja niin sain virallisen vahvistuksen, ei Korresia talossa. Korres-haahuillessa olin sattunut bongaamaan L'orealin uusia kasvopuhdistustuotteita edulliseen hintaan ja nappasinkin mukaan uuden Rare Flowers Cleansing Gel -puhdistusgeelin. Tätä olen halunnut kokeilla! Muistaakseni puhdistusgeelillä oli hintaa n. 4 € ja tähän asti tämä on tuntunut L'orealin puhdistustuotteista omalla ihollani toimivimmalta. Katsotaan, mitä pidempi testijakso sanoo! Mutta hihkun riemusta, jos uusi pihistys-puhdistustuoterakkaus on syttynyt!

 Kassajonossa kuluikin tovi ja jotenkin suuhygieniaan liittyvät tuotteet oli ovelasti sijoitettu kassajonon yhteyteen ( mutta myös pienet suklaapatukat viimeisenä houkutuksena! ). Kun jonon laiskasti liikkuessa satuin spottaamaan jotain tuttua oranssia pilkahdusta, hymyilin. Ei tarjouspäiviä ilman luottohammastahnaani Elmexiä! Tämä on ihan paras tahna, jos haluat miedon mutta raikkaan makuisen tahnan. Sellaisen, joka ei saa suuta irvistämään. Tuote on myös tehokas ja sisältää fluoria. Minut on ilmeisesti lapsuudessani aivohammaspesty Elmex-jengiin, tätä tahnaa nimittäin oli koulussammekin. Me muuten jouduimme ala-asteella ruokailun jälkeen pesemään hampaat, ainakin jossain vaiheessa. Nykyäänhän suositellaan, ettei heti ruoan jälkeen saisi hampaita pestä vaan happohyökkäys kannattaa neutralisoida xylitolilla, esim. pastillin muodossa. Elmexit myytiin tuplapakkauksessa ja sen hinta oli muistaakseni 5,50 €. Yritänkin aina bongailla Elmexit tarjouksesta, vaikka eihän tämä paljoa kaupassakaan maksa.

  2017-10-18_10-30-47

Toinen torstain täsmäiskutuotteeni oli Lumenen kulmapaletti! Tätäkin olen himoinnut jo tovin, mutta en jostain syystä ole saanut tätä aikaiseksi ostaa. Mutta nyt tämä oli tarjolla ihan naurettavan edullisesti - vain 6,90 € muistaakseni - kyllä kiitos tänne yksi! Alkutestailujen perusteella tuote vaikuttaa erittäin käyttökelpoiselta ja olen rakastunut tuohon tummempaan sävyyn. Sillä saa upeat, dramaattiset ja erittäin rokit kulmakarvat!

Perjantain täsmäostos oli Ecotoolsin kuivahierontaharja, jota yritin aikoinaan jo kaupasta ostaa, mutta ostoinspiraation aikaan en vaan löytänyt sitä. Ja arvata saattaa, myöhemmin unohdin koko harjan. Eli tälle kävi kuten kuivaharjaamiskokeiluilleni ylipäätänsä! Nyt kuitenkin Jonna oli sopivasti kirjoittanut kuivaharjauksesta sekä tästä nimenomaisesta harjasta ja satuin huomaamaan kuivaharjan tarjouksessa kuvastossa. Valitettavasti en enää muista, montako euroa harja maksoi, koska heitin kuitin jo roskikseen.

Perjantaina tosiaankin aamutuimaan marssin Stockkalle, suuntasin päämääräisesti kuivaharjojen näköiselle osastolle, satuin heti löytämään kuivaharjan, napaten sen mukaani ja marssien jonottomalle kassalle. Näppärää! Hulluille Päiville kannattaakin suunnata heti aamutuimaan, jos vaan mahdollista. Mutta olen nyt kokeillut kuivaharjausta ja syvästi toivon tästä tulevan pitkäkestoisen tavan. Yritän jossain vaiheessa vaikka kertoa, onnistuinko vai en!

Teitkö sinä lopulta ostoksia Hulluilta Päiviltä?

ps. Kokeilen ainakin tämän viikon poikkeuksellista postauskellonaikaa. Otan mielelläni myös palautetta, onko postauskellonajalla väliä? Aamu vai ilta?

16 Kommentit

  1. Tosi maltilliset ostokset! Itse en käynytkään Hullareilla kun tuhlasin rahani jo 3+1:llä ja messutkin on tulossa.
    Mulle postauskellonajalla ei ole väliä, luen kuitenkin Bloglovinista kaikki uudet postaukset:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua vähän harmittaa, etten ostanut Clarinsin käsivoidetta mutta noh, ehkä pärjään ilman sitäkin :D Tosiaankin syksyllä on näiden tarjosupäivien suhteen aika tiukkaa, kun tosiaankin on 3+1, Hullarit ja sitten messut..ilman messuja olisin varmaan nyt ostanut enemmän.

      Kiva kuulla, ettei kellonajalla ole väliä :)

      Poista
  2. Mä olen aika usein netistä tilannut jotain, mutta tänä vuonna pysyi lompakko kiinni. Maltilliset on olleet sunkin ostokset, tuo I love me -messujen läheisyys varmaan monella vaikutti kosmeostoksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ilman messuja olisin ostanut enemmän :D Mullahan muuten Stockka on lähempi paikka tehdä tarjouspäiväostoksia, joskin muuton jälkeen saan ihan lähi-Emotionin ^_^

      Poista
  3. Ja piti vielä sen verran sanoa, että mulle henkilökohtaisesti postausajalla ei ole väliä, tosin aamusta olen aktiivisempi koneella itse, joten sanon aamu. ;)

    VastaaPoista
  4. Kuivahierontaharja on omalla ostoslistallani myös.
    Kivaa torstaita Salka ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on muuten muotoilultaan tosi hyvä, jotenkin ainakin omaan käteen just sopiva! Oikein ilo harjata :)

      Ihanaa torstai-iltaa myös sinulle <3

      Poista
  5. Tuo putsari on aika perusnäppärä,oon kirjotellu siitä iteki :) Putsaa melkein raskaimmankin meikin mut ei oo tujuimmasta päästä. Oikeen kävi naurattamaan kun näin tuon ecotoolsin,iteki just ostin tollasen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaikuttaa lempeältä, mutta tehokkaalta putsarilta :) Ja Ecotoolsin harja on ihan huippu! Kiva kuulla, että säkin innostuit siitä :) :)

      Poista
  6. Ecotoolsin kuivaharja olisi mullekin tarttunut mukaan, mikäli olisin Hulluille Päiville päätynyt :) Nyt täytyy käydä ostamassa se jostain täyteen hintaan :D Just toi Jonnan postaus sai mutkin innostumaan ajatuksesta oikein kunnolla!

    Mulle itselleni postausajankohdalla ei ole oikeastaan mitään merkitystä. Klikkaan yleensä lukuluettelosta automaattisesti auki lähes kaikki postaukset, jotka on edellisen "blogilukuhetken" jälkeen julkaistu, joten en edes katso välttämättä koska se postaus on julkaistu :) Aamulla julkaistuja postauksia luen tosin herkemmin sitten vielä samana päivänä, kun taas myöhemmin julkaistut saattaa mennä päivällä tai parilla eteenpäin eli ehkä se aamu täytyy munkin sanoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole muuten käryä, mitä se maksaa ihan uutena :D Oisko jotain kympin tietävillä? Mutta voin jo nyt lämpimästi suositella! Se on jotenkin mun käteen just sopiva, ja harjakset on tosi hyvät :)

      Ja hauska lukea teidän lukutottumuksista :) Mä luen monta kertaa aamuisin työmatkalla puhelimesta, ja illalla sitten kotona. Joskus saatan palata illalla jättämään kommentin, kun olen vähän huono puhelimella kommentoimaan :D

      Poista
  7. Itse jotenkin aina vältän hullut päivät sekä sokoksen 3+1 päivät. Joten en edes vilkaissut tuotteita netistä, sillä sen jälkeen mun olisi ollut ihan pakko lähteä sinne! Inhoan tapella tuotteista tai edes ihmetellä tuotteita väen paljoudessa! Sitten kadehdin muita, kun kaikki on löytänyt ihania löytöjä esimerkiksi hulluilta päiviltä :D
    Mulle ei ole postausajankohdalla juurikaan väliä, luen kaikki lukuluettelon uudet blogipostaukset heti kuin vain kerkiän itse. Mutta pakko sanoa että illalla tulee luettua enemmän kun kerkiää parhaiten istumaan alas ja uppoutua someen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aina välillä jaksan lähteä katsomaan tarjouksia, mutta sellainen väenpaljoudessa hengailu ja norkoilu..ei, kyllä mä mielummin haen sen yhden tai pari täsmätuotetta ja lähden äkkiä pois :D

      Mä luen sekä aamuisin, että iltaisin. Mutta illalla on enemmän aikaa paneutua, aamuisin vaan luen ja saatan palata kommentoimaan myöhemmin :)

      Poista
  8. Kivat, maltilliset ja järkevät ostokset:)
    Jätin Hullarit väliin tällä kertaa I Love Me -messujen ja Puolan ostosten takia. Ei rahkeet riitä ihan kaikkeen, vaikka mieli tekis.

    Muistan Elmexin hammastahnan jo omasta lapsuudesta (menemme historiassa siis yli 50 vuotta taaksepäin...;) ) ja se oli ainakin silloin normihammastahnaa kalliimpaa, eikä meillä sitä siis ostettu, vaan jotain Colgatea tms. Päätin silloin pikkutyttönä, että sitku oon iso, käytän vain Elmexiä;) No, on unohtunut sittemmin koko juttu, mutta mielikuvissa Elmex on "kallista" hammastahnaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on, pakko on jostain priorisoida. Kun kaikkea ei voi saada :P

      Eikä, siis oikeasti, en ole tajunnut että Elmexiä on ollut jo tuolloin?! Mä olen jotenkin kuvitellut sen olleen 80-luvun lopun keksinnön, haha :D Mullakin oli pitkään mielikuva, että tämä on kallista mutta ei se lopulta ole :) Apteekissa hinta on kovempi, mutta ihan ruokakaupassa ei se hinta mikään mahdoton ole. Mutta kyttään aina tällaiset tarjoukset :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow