In this Light

Kauneusblogi

Luku 813 - Joulun odotetuin kalenteri tulee taas + muuttoasioita!Bannerin on tehnyt Hannamaria

Se on kohta täällä, nimittäin kosmetiikkabloggaajien perinteinen joulukalenteri! Aina joka aamu avautuu luukku blogissa, parhaimmillaan kahdessa. Meillä on Jonnan kanssa sama luukkupäivä, en paljasta mitään etukäteen mutta sen voin kertoa, että luukun ideointi on ollut hauskaa! En ostanut tänäkään vuonna kosmetiikkakalenteria, mutta aion muuttotohinoiltani nauttia kanssasiskojen ihanista luukuista. 

Olen muuten aivan vatsahaavan partaalla uuden kodin muuttotohinoista. Meidänhän piti itseasiassa päästä jo marraskuussa uuteen kotiin, mutta päivämäärää on siirretty koko ajan kauemmas. Ja sitten se meni jo yli joulun. Mutta ihmeiden aika ei ole ohi, sillä me pääsemme kuin pääsemmekin jouluksi kotiin!! Sitä en osaa sanoa, kuinka puhkikulunut zombie siinä vaiheessa olen, sillä esimerkiksi muuttofirman saaminen muuttopäivälle aiheutti ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Ja toki omassa kodissa houkuttaisi järjestää joulu. Sitä en tiedä, kuinka järkevää se on muuttokaaoksen keskellä. Mutta lupasin miehelleni pakata valmiiksi the joulu muuttolaatikon, josta löytyy joulua varten kaikki oleelliset keittiökapistukset. Ja varmaan saamme äitimme, sekä isäni avuksi joksikin aikaa. Olen aika omatoiminen, reipas ja tykkään laittaa asiat rullaamaan, pitäen langat käsissäni MUTTA tässä tilanteessa varmaan luotan äitien kaikkivoipaan joulun järjestämisvoimaan.

Mutta kyllä kaikki järjestyy, ja nyt kun moni asia on loksahtanut paikoilleen, saan varmaan kunnolla nukutuksikin. Aiemmin veikkailin blogin jäävän vähemmälle nyt loppukuussa mutta näillä näkymin se taitaakin olla joulukuu, joka vie huomioni. Lupaan laittaa infoa, kun blogin päivitystahti hiljenee niin tiedätte, missä mennään. Mutta loppuun vielä lista upeista osallistujista joulukalenteriin.

1.12. KIDULT

2.12. Kultainen Kynsilakka


3.12. Beauty Highlights


4.12. Keyword: Love & In This Light


5.12. Henna V


6.12. Wasting Lifestyle & RiaG Beauty blog


7.12. Shopaholic Mom Life & The Domino Effect


8.12. Dioriina


9.12. Neiti Minttukihara


10.12. Mizz Annie


11.12. Blinger Shimmer & Divine


12.12. Nena Sofia’s Nails


13.12. The Queen of Glitter


14.12. Smoky Eye Candy & Miss Aria


15.12. hannamaria


16.12. Huulipunamania


17.12. The Diary of a Shopaholic


18.12. Hanna Julia & Charming Nails


19.12. Mennen ja tullen


20.12. Maria GlowElina K


21.12. My personal galaxy & Jenni Janas


22.12. Strokes of color


23.12. Better Nail Day


24.12. Yhteinen luukku

5 Kommentit

 1. Innolla odottelen teidän kaikkien postauksia joulukalenteriin liittyen<3 Ehkä mäkin ensi vuonna uskallan osallistua :D

  Ja paljon tsemppiä muuttopuuhiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ehdottomasti uskaltaudut ens vuonna mukaan!<3

   Ja eiköhän tää tästä, nyt kun on saatu käytännön asioita eteenpäin niin uskaltaa vähän huokaista helpotuksesta :)! Kiitos tsempeistä!

   Poista
 2. Muutto on aina stressaavaa ja vielä jos tuota muuttopäivää pompotellaan, niin hermostumista on varmasti havaittavissa. Tsemppiä pakkaamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis et uskokaan, miten hermostunut olin! Samaan aikaan jännitti ihan sikana, ja stressasi kaikkia aikataulun avoimuuteen liittyviä asioita..kuten esim. saako muuttofirman haluamalleen päivälle jne jne. Nyt on onneksi hommat lähteneet hyvin rullamaan ja olen voinut hetkeksi huokaista helpotuksesta :D Ehkä seuraavan kerran stressaan, kun saan muuttolaatikot eteeni :D

   Poista
 3. Ihanaa, että pääsette jouluksi kotiin! <3 Mä oon itse asiassa muuttanut jouluna kaksi kertaa ja vielä peräkkäisinä jouluina! Voin kertoa, että viime jouluna olin ihan, että kaikkea muuta, mutta ei muuttoa :D Mutta on se silti ihanaa, kun pääsee jouluksi omaan kotiin. Siinä on vaan se oma taikansa :) Niin ja tänä jouluna en oo muuttamassa ;)

  Paljon tsemppiä teille kaikkiin muuttotouhuihin! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow