In this Light

Kauneusblogi

Luku 818 - Pulleammat huulet ilman pistoksia? + alekoodi lukijoille!

IE4

Tuote on pr-näyte, saatu lanseeraustilaisuudesta

Sain syksyllä kutsun mielenkiintoisen tuotesarjan lanseeraukseen. Instant Effects on tuotesarja, joka on vastaisku kosmetiikkateollisuuden tyhjille ja katteettomille tuotelupauksille! Sarjassa on kolme tuotetta, jotka lupaavat välittömiä vaikutuksia; ripsiseerumi, silmänympärysvoide sekä huulten pullistaja. Tuotesarjan takana on mies, Richard Mears, jolla on rautainen, yli 25 vuoden kokemus kosmetiikka-alalta. Mutta hän kyllästyi työskentelemään tuotteiden parissa, jotka olisivat voineet oikeasti olla parempia - jos valmistajat olisivat niin päättäneet. Syntyi oma tuotesarja, Instant Effects ( mutta on herralla myös ihonhoitoonkin liittyvä tuotesarja, joka kuulosti sekin mielenkiintoiselta! ). Sain lanseerauksesta testiin koko tuotelinjan, mutta tänään perehdytään huulten pullistajaan, Instant Lip Plumperiin. Se on tuote, johon olen eniten tarttunut,  jostain syystä unohdan aina levittää ripsiseerumin ja silloin kun muistin sitä käyttää, minulla ei ollut vertailukelpoista ripsiväriä! Mutta nyt minulla on vertailukelpoinen ripsiväri ostettuna, vielä kun saisin assitentin muistuttamaan ripsiseerumin käytöstä ;D

Minulla on luonnostaan muhkeahkot huulet. Siksi alkuun mietin, olisiko tuote minua varten lainkaan. Mutta käsitykseni mukaan tämän tyyliset tuotteet ovat suosittuja. Ja nykyinen huulimeikkimuoti on ollut runsautta korostava! Huomaan itsekin alkaneeni rajata huulet paljon pulleammiksi, kuin aiemmin. Instant Lip Plumper on siitä erilainen tuote, ettei se kihelmöi. Monessa muussa tuotteessa on käytetty raaka-aineita, jotka turvottavat huulia ärsytysreaktion kautta. Tämä tuote pohjautuu patentoituun happiteknologiaan!

Voidetta levitetään puhtaille huulille ja jo parin minuutin kuluttua luvataan 20 % täyteläisemmät huulet. Täyden tehon tuote saa yhden tunnin jälkeen ja vaikutus säilyy useamman päivän ajan - jopa neljä päivää. Tuotetta annostellaan pienen, valokynistä tutun siveltimen avulla. Alkuun annostelijaa joutuu naksauttamaan useamman kerran, mutta kyllä sitä tuotetta lopulta tulee, kun vaan malttaa odottaa! Mutta lähdetään katsomaan seuraavaksi kuvia huulista, jotta voitte tehdä johtopäätökset, miten tuote toimii.

  huulitesti2Huulitesti1


Huulet ennen kunnon testijakson alkamista

huulitesti3 huulitesti8vaikuttanut

Huulille levitetty Instant Effects Lip Plumper

marckiilto1.5 marckiilto1.9

Huulimeikki tehty Lip Plumperin käytön jälkeen, huulten rajaa nostettu rajauskynällä

IEhuulip1 IEhuulip2

Huulilla Lip Plumper, tuotteen käyttöä takana n. pari kuukautta

hyntt29 hyntt24


Huulimeikki tehty Lip Plumperin käytön jälkeen 

ZuiiSR9.2

Vertailukuvana sama huulipuna pari kiloa vuotta aiemmin 

Minun täytyy tunnustaa, taidan olla aavistuksen koukussa tuotteeseen! Tuote tuo hienovaraista efektiä, ja se on asia, mitä arvostan. En haluaisi mitään "nyt meni pistokset överiksi" -huulia. Instant Effectsin sivuilla on hyvin listattuna, millaista lopputulosta on syytä odottaa minkälaisten huulien kanssa. Itse koen, että tuotteen käyttö on aavistuksen tasoittanut huulten ryppyjä ja niin hassulta kuin se kuulostaa, ylähuuli tuntuu aiempaa symmetrisemmältä! Huomaan myös sen, että olen joutunut opettelemaan huulten rajaamista uusiksi. Eli eniten tuote on tuntunut vaikuttavan ylähuulen rajaan.

Tuote jättää huulille kivan kiillon ja toimii huulikiiltomaisena huulituotteena. Mutta huulipunanaisena en enää osaa olla ilman huulipunaa. Huulipunaa käyttäessä kannattaakin painella ylimääräinen voide huulilta wc-paperiin, jotta huulipunalle saa hyvän tartuntapinnan. Jos huulille jää kovin paljon tuotetta huulipunan alle, se saa huulimeikin kulumaan nopeammin pois.

Minulla on ilo antaa tuotteeseen alekoodi, jos joku vaikka tämän innostuu hankkimaan! Eli koodilla 15%ale saa tuotteesta alennuksen maahantuojan sivuilla ( koodin ei täydy olla lihavoituna :). Tuotteen normaalihintahan on 39 €, ja alennuksen jälkeen hinnaksi jää 33,15 €. Maahantuojan sivuilla on listattuna muut jälleenmyyjät.

Käytätkö tämän tyylisiä tuotteita? Kiinnostavatko huulia pullistavat tuotteet?

14 Kommentit

 1. Jännän kuuloinen tuote, Académien yksi huulivoide on vähän samantapainen ja oon itse tykännyt siitä kovasti, joten tätäkin voisin kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on mielenkiintoinen, se sy-voidekin tuntuu myös vaikuttalta tuotteelta, mutta mun pitäisi testata sitä kunnolla! Hei mä tiedänkin/muistan sen Academien huulivoiteen, siinäkin oli mielenkiintoinen konsepti. Täytyypä käydä tutkimassa, oliko se oikeasti aika samanlainen kuin tämä! :)

   Poista
 2. Sulla on muutenkin niin hyvännäköiset huulet ilman plumperiakin<3
  Leppoisaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D Onhan niissä tiettyä volyymia, mutta tykkään kyllä tän plumperin jättämästä jäljestäkin :) Ihanaa alkanutta viikkoa! <3

   Poista
 3. Olisi ehdottomasti hauska kokeilla tuotetta, sillä lopputulos on juuri sopivan luonnollisen näköinen :) Luin myös toisesta blogista tästä positiivisen arvostelun, joten olisi mielenkiintoista koittaa, miten tuote toimii omilla huulilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria Glowlla oli muistaakseni kans tästä postaus, ja hänen huulillaan taisi eron huomata vielä paremminkin :) Mulla tämä on jotenkin tuntunut auttavan epäsymmetrisyyteen. Syynäsin huulipunakuvia tovin jos toisen, ero ei ole radikaali mutta kyllä jotain on havaittavissa :)

   Poista
 4. Kyllä tässä eroa huomaa, vaikka sinulla onkin täyteläiset huulet jo valmiiksi. Kuulostaa hyvältä, että tuo vaikutus voi pysyä jopa useamman päivän ettei se ole vain parin tunnin juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syynäsin huulipunakuvia aika tovin, mutta eroa on havaittavissa. Ja kun lopputulos on kuitenkin luonnollinen :) Tässä on tosiaankin kivaa se, ettei lopputulos ihan heti lässähdä :D Vaikka mä olenkin tätä lähes joka päivä käyttänytkin ^_^

   Poista
 5. Kivan luonnollinen lopputulos. Huulissa näkyy muutos, mutta ei yhtään liikaa. Aikas ihana tuote!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen takia olenkin jäänyt tähän koukkuun, tää tekee jotain mutta hienovaraisesti, ei överisti :D

   Poista
 6. Mun mielestä kans kivan luonnollinen lopputulos. Ois hauska kokeilla tätä kaikkien huultenpullistaja huulikiilto kokeilujen jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tästä paljon enemmän kuin esim. Calvin Kleinin huulia pullistavasta huulikiillosta, koska tän lopputulos on pidemmin pysyvä ja tämä ei kihelmöi :) Ja toeriassa tämä menee myös luonnollisena "huulikiiltonakin" ^_^

   Poista
 7. Tää vähän houkuttas muakin! Mun huulet on ihan ookoo kokoset mut perinteisesti ylähuuli on pienempi ni josko tää vähän sitä muhkeuttas ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos päädyt tätä kokeilemaan, odotan mielenkiinnolla sun mielipidettä tuotteesta! ^_^

   Poista

Lähetä kommentti

Follow