In this Light

Kauneusblogi

Luku 822 - Paluu menneisyyteen ja meikkipostaus vuodelta 2012!

Huh, nyt se alkaa, nimittäin muuttokiire! Ja työkiire! Koska aivokapasiteettini ei riitä normaaleihin postausmeininkeihin juuri tänään, ajattelin nostaa esille throwback-henkisesti muutamia vanhoja postauksia. Kipinä tähän syttyi siitä, kun viime viikolla latasin Instagramiin kuvan vuodelta 2012 ja kävi ilmi, että työkaverini oli lukenut blogiani noihin aikoihin aktiivisesti, mutta ei siis ollut töissä tajunnut, että minä olen Salka, se nuori nainen jota hän aikoinaan intensiivisesti seurasi  ^_^ Meidän tiemme kun yhdistyivät tuosta vasta vuoden, parin kuluttua. Työkaverini paljastuksen jälkeen päädyin lukemaan vanhoja postauksiani, lähes tippa silmässä. Niin vain minä muutun, ja blogi muuttuu..jäin miettimään, pitäisikö tietyllä tavalla palata entiseen ja kertoa ehkä enemmän omasta elämästä. En tiedä. Toisaalta elän niin tavallisen pulliaisen elämää, täältä ei mitään pintaliitoa ja shampanjan huuruisia kekkereitä löydy!

Mutta löysin blogin nykyiseen linjaan ihanasti sopivan postauksen, juurikin vuoden 2012 syksyltä. Muistan sen erikoisena aikana. Se oli hetki juuri ennen sairastumista, tai luulen kilpirauhaseni reagoineen jo tuolloin, olleen sekaisin. Olin seota rutikuiviin silmiin, tai en ymmärtänyt silmien oireilun johtuneen kuivista silmistä. Vielä tuohon aikaan kuivasilmäisyys muuten oli vähän outo juttu, nykyäänhän se on arkipäiväistynyt ja silmätippoja löytyy joka lähtöön. Mutta miten ihana iho minulla on silloin ollut! Ja muistan palavasti rakastaneeni postauksen meikkipohjatuotetta, samoin silmärajauskyniä. Jännää on huomata, että omasta mielestäni näytän aivan erilaiselta nykyään..ikään kuin kasvoni olisivat, no, eivät noin lapsen pyöreät, vaan enemmän särmäisemmät? Vai voiko kameran linssi vääristää? Mutta pidemmittä puheitta, tervetuloa kurkistamaan millainen pikainen arkimeikki on ollut mieleeni vuonna 2012! Alkuperäisen postauksen linkki on tässä


normimeikki6 normimeikki9 normimeikki10 meikit

Saanen tarjota sen seitsemän sorttia meikkejä, joilla saa loihdittua kiireettöminä arkiaamuina astetta reteämmän meikin. Niinä kiireisinä aamuina naamaan suditaan nopeasti vähän väriä ja ripsiin tummuutta, mutta oikeastaan tykkään enemmän niistä aamuista, jolloin saa rauhassa meikata. Tämä kyseinen kattaus onkin muodostunut vakiosetikseni silloin, kun on aikaa, pienin variaatioin.

1. Kaikki lähtee naaman pohjustuksesta, eli siitä, että saa ihon huijattua edes jollain tavalla tasaiseksi. Palasin takaisin Korresin sävyttävän päivävoiteen pariin, huolimatta viha-rakkaussuhteestamme. Tämä voide on silloin mahtava, kun se suostuu levittäytymään kauniisti. Olen todennut, että tämän alle ei missään nimessä kannata laittaa kasvorasvaa tai meikinalusvoidetta, muuten lopputulos on järkyttävä, voide pyörii, rullaantuu ja löytää kaikki ihon "hilseilevät" kohdat, joita ei edes oikeasti ole olemassa! Horrorlookkia kaipaavat, laittakaa siis alle rasvat ja primerit.

2. Kun naama on pohjustettu, on silmien aika. Levitän ripsivärin aina ennen luomimeikkejä, ihan siitä syystä, että jo silmieni fyysinen muoto aiheuttaa sen, että ripsiväriä löytyy ripsien lisäksi myös silmäluomilta. Cliniquen 38 ripsari on tämän hetken luottotuote, ainakin tällaisille porukolleille joiden silmät kastuvat päivän mittaan monta kertaa jo ihan siitä, että saat joltain kanssaihmiseltä kehuja. Tai haukkuja. Eikä tarvitse sateessa ja lumituiskussa murehtia levinneitä ripsareita, jotka vain päätyvät ärsyttämään silmiä. Poispeseminen vaan vaatii harjoittelua mutta kun sen oppii, on kyseessä hyvä tuote!

3. Kulmien ehostuksessa suosin tällä hetkellä kulmakynää. Kulmakarvojen meikkaaminen ei muuten ole helppoa, varsinkaan silloin, kun ne ovat eripariset. Itse koen saavani kulmakynällä siistimpää jälkeä, kuin puuterimaisilla tuotteilla, jotka helposti löytyvät karvojen sijaan kulmakarvojen ympärillä olevalta iholta. Yves Rocherin kynä on sävyltään mainio, mutta kaipaisin ehkä astetta siistimpää jälkeä, nyt värin levityksen jälkeen kulmakarvoja harjattaessa väri tuppaa "paakkuuntumaan" ja jää pieniksi hipuiksi karvoihin pyörimään.

4. Kullan värisellä kajalkynällä saa ihanan hehkun silmiin, rajausfunktion lisäksi toimii myös luomivärinä! Näissä kuvissa olen levittänyt väriä myös alaluomelle, siihen kohtaan mihin silmän mustuainen osuu eteenpäin katsottaessa. Kajal on Korresin, tämä on ihan ok pysyvyydeltään mutta olen joinain päivinä huomannut tämänkin "leimaantuneen" luomivakoon.

5. Cliniquen cream shaper for eyes, maailman mahtavin silmämeikkikynä, josta olenkin jo aiemmin turissut enemmän. Mutta kerrankin olen löytänyt meikkituotteen, jonka uudelleen ostamista en joudu empimään. Tällä on meikissä piirretty kevyt rajaus, lähinnä silmän ulkonurkkaan sillä halusin kullan värisen rajauksen pääsevän paremmin esiin.

6. Olen oikeastaan vasta tänä syksynä joutunut poskipunan pauloihin, kuinka helposti sillä saakaan kasvoille eloa! Sitä en osaa sanoa, sudinko punat oikealle kohdalle, mutta Everyday Mineralsin punassa on sävy kohdillaan.

7. Viimeisenä muttei vähempänä, Korresin lip butter. Sävy luumu on täydellinen, harmi että tätä ei ilmeisesti ole olemassa muuten, kuin pomegratane kasvorasvan kylkiäisinä, jos on tehnyt tilauksen Kreikkalaiselta Georgelta? Tämä lip butter sopii meille, jotka unohdamme huulipunan olemassa olon emmekä siis muista lisäillä sitä päivän mittaan, lip butter haihtuu ja kuluu huomaamattomammin, kuin huulipuna. Ja kyllä se vain on niin, että poskipunan ohella kevyt sävy huulilla tekee ihmeitä lopputulokselle, jos minun tarvitsisi valita vain kolme meikkituotetta, joilla pitäisi pärjätä loppuelämä, olisivat ne ripsiväri, poskipuna ja sävyttävä huulivoide. Tai ripsiväri, meikkivoide ja sävyttävä huulivoide, joka toimisi myös poskipunana.

Olen kyllä viime aikoina huomannut, että kyllä se vain on otettava kahdeksaskin tuote meikkirepertuaariin mukaan, nimittäin joku ihmeitä tekevä peitevoide. Fakta on se, että silmänaluset tummuvat tummumistaan, mitä enemmän tulee ikää mittariin ja mitä syvemmäksi univelka kasvaa. Jos jollain tuotteella saisi nätisti kätkettyä tummat silmänaluset, niin huh hah hei ja hurraa!

Millaisia meikkirutiineja teillä on? Vai onko lainkaan ja meikkaatte joka päivä aivan eri tavalla? Vai onko meikkaaminen turhaa? Mitä peitevoidetta suosittelisitte tummille silmänalusille, vai onko valokynä se juttu?

Onko täällä mukanaketään, joka on ollut lukijana jo vuonna 2012?

15 Kommentit

  1. Oi miten ihana ja fressi vielä näin vuonna 2017!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3_<3 En tiedä, mun meikkityyli ei ole tainnut hirveästi muuttua :D :D Tosin nykyään puuteroin ja punaan sekä posket että huulet rohkeammin :)

      Poista
  2. Bloggeriin ilmestyin vasta vuotta myöhemmin itse. Kiva arkimeikki ❤️

    VastaaPoista
  3. Ihana paluu menneisyys juttu. Muuten hyvin huomaa, että kyllä vuodet muuttaa ihmistä. Näissä kuvissa sä ole musta hyvin tyttömäinen (tyttö), toisin kuin nykyään aikuinen nainen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva kuulla :D Ja kyllä se vaan taitaa olla niin, että en ole enää tyttö, vaan aikuinen nainen ^_^

      Poista
  4. Voi, miten ihana throwback-stoori. Oot todella söötin ja nuoren näköinen, vaikket kyllä vieläkään mitenkään "vanhan näköinen" ole<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että tykkäsit postauksesta ^_^ Ja haha, kiitos :D

      Poista
  5. Näytät tosi nätiltä, joten on hauskaa nähdä vilaus menneestä :). Mullakin on muutto kohta, mutta pitäisi alkaa tekemään jotain sen eten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo kiitos ^_^ Ja lämmöllä suosittelen mahdollisimman hyviä etukäteisvalmisteluja, mä tänään pakkasin lähes kaikki vaatteeni sekä siivosin meikit sekä ihonhoitotuotteet, pakaten nekin jo etukäteen joko meikkipusseihin tai pahvilaatikkoon :D Ne on sitten helppo vaan nostaa muuttolaatikkoon ^_^

      Poista
  6. Vastaukset
    1. ^_^ On ollut hauska selata omia vanhoja postauksia :D

      Poista
  7. Ihana ja kaunis olet ollut jo tuolloin :) Olin ihmeissäni, kun huomasin että olet jo tuolloin käyttänyt Korresin sävytettyä huulivoita. Se on ollut mulla ahkerassa käytössä ehkä viime vuoden puolelta, ja olen mieltänyt sen aika uudeksi tuotteeksi. Onkohan sävyt olleet kauankin samat?

    Ja hei! Esiinnyt ilman silmälaseja :-O Tykkään sun laseista tosi paljon ja ne sopii sulle loistavasti, mutta olisi kiva joskus nähdä sun nykymeikkejäkin myös ilman laseja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, kiitos 😗 Ja tosiaankin, se lip butter on yllättävän "vanha", muistan tuotetta hypettäneen Nude-blogin Erikan aikalailla näihin aikoihin, tai aiemmin jo 😊 Tykkäsin kovasti ja kehtaanko tunnustaa, mulla on vielä tuo samainen ja aina välillä sitä käytän 😄 Tykkään tästä enemmän kuin niistä puikkomaisista, joita Korresilla joskus oli. Tätä luumun sävyä en Suomen valikoimassa koskaan huomannut löytyvän ja luultavasti sävyjä on uudistettu.

      Ja saa nähdä, tuleeko lasittomia meikkikuvia 😁 Ehkä voisin joskus niitäkin ottaa? Likinäköisenä niiden ottaminen on vaan haastavaa 😄

      Poista
    2. Heheh, ja mä kun luulin että mulla kestää huulirasva kauan :D Joudun kyllä pari kolme vuodessa ostamaan. Tosin minä en olekaan niin vaihtelunhaluinen kuin sinä :D

      Nyt heräsi uteliaisuus: miten sä oikein otat valokuvia, jos tarvitset siihen silmälaseja? Ethän mitenkään puhelimella voi ottaa noin hyviä kuvia (selfieissä ymmärrän että tarvii silmälaseja)? Etkö käytä kameran ajastettua itselaukaisinta?

      Poista

Lähetä kommentti

Follow