In this Light

Kauneusblogi

Luku 854 - Clarins Joli Rouge Velvet, mattahuulipunat aikuiseenkin makuun!

Clarins6
Tuotteet ovat pr-näytteitä, saatu maahantuojalta

Miltä kuulostaisi huulia hoitava mattahuulipuna? Sellaisen on Clarins mennyt kehittelemään, kun Joli Rouge huulipunaperhe kasvoi uudella perheenjäsenellä, Joli Rouge Velvet -huulipunilla ( 27 € / 3,5 g )! Monta kertaa mattahuulipunat koettelevat huulia, huulet kuivuvat ja seuraavana päivänä on turha edes ajatellakaan käyttävänsä samaa mattapunaa. En olekaan huulia kuivattavien punien ystävä ja olenkin suosinut enemmän pehmeitä, huulia helliviä koostumuksia. Näitä punia olen testannut kohta kuukauden ainoina huulipunina ( kyllä, olen käyttänyt pääasiassa koko reilun kolme viikkoa näitä punia!), eivätkä huulet huuda hoosiannaa.

  Clarins9

Joli Rouge Velvet huulipunissa on kolme ominaisuutta, Velvet Booster+ -yhdistelmä lupaa pitää punan mattapintaisena sekä täyteläisenä tunnista toiseen, luomusuolaruoho kosteuttaa huulia kuuden tunnin ajan ja aprikoosiöljy pitää huulet pehmeinä sekä joustavina. Punat ovat pakattu upeisiin, metallisiin hylsyihin! Punat levittyvät huulille vaivattomasti, runsaasti mutta samalla kevyesti ja pehmeästi. Ne asettuvat aloilleen kauniisti ja tuntuvat huulia hoitavilta. Suosittelen punien kanssa huultenrajauskynää, vaikka nämä eivät juonteisiin karkaakaan ja tämän seikan ansiosta nämä ovatkin todella ihastuttavat ja helppokäyttöiset varttuneemmillekin naisille! Sävyjä on Suomessa markkinoilla kymmenen, joista sain testiin muutaman. Otin kuvat punista huulilla ja ne ovat tuossa järjestyksessä, missä alla olevissa kuvissakin sävyt ovat.
  Clarins10Clarins13 ClarinspSoftBerry2

705V Soft Berry - Roosainen sävy punertavan oranssisella vivahteella

  ClarinspGrenadine2

732V Grenadine - Mehukas, karhuvatukkamainen roosanpunainen. Tämä sävy on herättänyt Instassani suurta ihastusta!

  ClarinspPlum4

744V Plum - Punainen luumun sävy

  ClarinspDeepR8

754V Deep Red - Klassinen punainen ripauksella sinistä

  ClarinspWoodberry4

759V Woodberry - Malvainen ja roosainen nudesävy

  ClarinspPinkC4

760V Pink Cranberry - Uniikki roosa, pinkinpunainen

Kuten huomaatte, sävyt asettuvat huulille tiukan matan sijaan enemmän pehmeän samettimaisesti. Omilla huulillani olen huomannut sävykohtaisia eroavaisuuksia punien kestossa. Esim. Grenadine tuntuu kestävän huulillani jostain syystä paremmin kuin Pink Cranberry. Olen todennut, että kun tulee aika korjata huulimeikkiä kannattaa vanha puna pyyhkiä vallan pois ja levittää vasta sitten uusi punakerros. Muuten lopputulos voi olla kokkareinen. Mutta sama juttu on mielestäni kaikkien vähääkään mattaisten punien kanssa, ainoastaan joitakin todella kevyita ja kosteita punia pystyy korjaamaan vanhan punan päälle.

Kun vaalensin hiukseni, huomasin mystisesti kaikkien sävyjen toimivan itselläni! Tummilla hiuksilla koin esim. Soft Berryn olevan sävyn, johon en muuten tarttuisi mutta vaaleilla hiuksilla sävy tulee aivan eri tavalla esille. Mutta yllätyttekö jos paljastan omat suosikkisävyni? Kenellekään ei varmaan tule yllätyksenä, että Grenadine, Deep Red ja Pink Cranberry ovat suosikkisävyni ja joista jälkimmäinen on löytynyt kaikista eniten huuliltani? Pink Cranberry on aivan ihana väri kevääseen, mutta myös kesään! Pinkki on yksi sävyistä, jotka ovat sydäntäni lähellä ja Pink Cranberryn uniikki, hienostunut ja maltillinen pinkki on vienyt sydämeni. Deep Red on minun voimasävyni, Grenadine taas se särmikkäämpi arkipuna. Soft Berry ja Woodberry löytyvät huuliltani kun haluan nudemman sävyn huulille, Plum taas silloin kun halua säväyttää huulipunan sävyllä. Koen sävyjen olevan hyvin Clarinsille uskolliset, luonnolliset pienellä twistillä.

Ovatko Clarinsin huulipunat sinulle tuttuja entuudestaan?

12 Kommentit

 1. Hoitava mattapuna kuulostaa ihan unelmalta<3 Onpas hyvännäköisiä punia ja minun mielestä sinulle sopii erittäin hyvin syvät ja kirkkaat sävyt, eikä ihme, että juuri Grenadine ja Pink Cranberry ovat suosikkejasi:) Itse valitsisin myös Pink Cranberryn ja Plumin, siis itselleni;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on ihana koostumus, eivät kuivata mutta ovat mattaisemnat. Sellainen hyvä klassinen puna! Pink Cranberry taitaakin olla monien suosikkisävy enkä yhtään ihmettele, miksi. Sulle tuo Plum sopisikin ihastuttavasti 😍

   Poista
 2. Grenadine näyttää nätiltä, mutta toi Pink Cranberry on ihanuutta! <3

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään eniten Woodberrystä ja Soft Berrystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne maut vaihtelee ja näistä sävyistä varmasti jokainen löytää suosikkinsa 😊

   Poista
 4. Tuo Deep Red suorastaan pomppaa silmille! :) Kelpais!

  VastaaPoista
 5. Miten voi olla, että kaikki nuo punat näyttävät hyviltä sun huulilla?
  Clarinsin punat on ihania ja juuri tuo, että hoitavat samalla tekee niistä täydellisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 😄 Mulle sopii yllättävän moni sävy, mutta tykkään kirkkaista sävyistä eniten 😊

   Näissä punissa on erittäin onnistunut koostumus!❤

   Poista
 6. Yllättävän kiva toi Plum huulilla, vaikka onkin tumma sävy! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow