In this Light

Kauneusblogi

Luku 864 - Jennifer Lopez Inglot ja kesän ihanin meikkituote!

Jlo1

Postauksen tuote pr-näyte, saatu tuotelanseerauksesta

Kuinka monelle teistä on Inglot tuttu? Muistan vuosina 2011 ja 2012 fiilistelleeni ammattilaistason meikkibrändiä, se että sai koota meikkipaletin oman maun mukaan, valiten omat sävyt oli minulle ennen kuulumatonta! Muistan silloin Inglotin myymälän olleen ihan työpaikkani vieressä ja kävinkin myyjän avulla fiilistelemässä oikeat sävyt. Valitsin pari ruskeaa, joista molemmat kävivät niin luomiväriksi kuin kulmienkin ehostamiseen, mutta yhden huulipunanapin. Sellaisen klassisen punaisen! En niihin aikoihin vielä niin käyttänyt huulipunaa joten tuon punan valinta freedom-palettiin oli todella kova veto. Inglotin sydän on siis Freedom System -järjestelmässä, jossa jokainen voi koota paletin yhdistellen eri sävyjä sekä tuotteita, kuten huulipunat, luomivärit, poskipunat, puuterit, peiteaineet jne..tähän on myös saatavilla jopa tuoksujakin! Freedom-paleteissa onkin erilaisia pohjia joten ihan kaikki yhdistelmät eivät onnistu, esim. useamman poskipunan yhdistäminen yhteen palettiin.

  Jlo3

Inglot jäi jossain vaiheessa vähemmälle huomiolle omassa elämässäni, sillä en vain huomannut merkiltä tulleen samanlaisia kausikokoelmia, kuin esim. Clarinsilta, Isadoralta, saati sitten MACilta. Kausikokoelmat joissa on usein vieläpä tuotteita, joita on saatavilla rajoitetun ajan, ja joita kohtaan tulee mahdollisesti "pakko saada"- hype, ovat omiaan herättämään kuluttajien kiinnostuksen. Mutta nyt Inglotilta on ilmestynyt sellainen yhteistyö, että olin sähköpostiin ilmestynyttä kutsua lukiessani tipauttaa kahvit lattialle. Nimittäin Jennifer Lopez on tehnyt Inglotin kanssa yhteistyössä oman meikkikokoelman! Kokoelma sisältää kaiken kaikkiaan jopa 70 tuotetta niin puutereista huulipuniin ja kynsilakkoihin, unohtamatta luomivärejä sekä korostustuotteita. Jennifer on osallistunut kokoelman tekemiseen aktiivisesti, niin sävyjen mietinnästä tuotteiden nimeämiseen. Kiireisenä äitinä Jennifer on halunnut luoda helposti lähestyttävän kokoelman, josta löytyy tuotteet sekä sävyt niin arkeen kuin juhlaan. Kuitenkaan hohtoa ja glowta unohtamatta, sillä se on ainakin minulle ensimmäinen asia mikä tulee JLOsta mieleeni!

Itsehän olen Jennifer-fani, en niinkään hänen uraansa aktiivisesti seuraten, mutta kuitenkin pysyen kärryillä hänen tekemisistään ja aikoinaan harmittelin hänen ja Marcin eroa. Nyyh! Mutta omasta mielestäni Jennifer on upea roolimalli, hänellä on sekä ulkoista että sisäistä kauneutta, hän ei ole pahoissa kohuissa ryvettynyt sekä hän tekee hyväntekeväisyyttä.

  Jlo4

Sain tosiaankin maahantuojalta kutsun Jenniferin tuotteiden lanseeraukseen ja mukaan tilaisuudesta saimme yhden vapaavalintaisen tuotteen. Oma valintani oli lopulta helppo, vaikka mietin pitkään jonkun ihanan luomivärin tai sähäkän huulipunan väliltäkin. Mutta koska minulle Jennifer edustaa kunnon Glowta, koin kokoelman sydämeksi Livin' The Higlight Illuminator Face Eyes Body -korostuspuuterin ( 35 € / 2,5 g )! Korostuspuuteria on mallistossa kaksi eri sävyä, joista valitsin tämän vaaleamman, kylmän kultaisen J201 Radiant sävyn. Toinen sävy J203 Luminous on selvästi pronssisempi ja tummempi. Pakkaus on hyvin elegantti, minimalistinen ja tyylikäs. Juuri sellainen, joka iskee tyylitajuuni ^_^

  Jlo9Jlo12

Korostuspuuterissa on todella upea, metallisen hohtoinen sävy ja sen vangitseminen kameraan olikin haastavaa! Sävy on kuitenkin kylmä kulta, ripauksella persikkaa. Koska olen aika vaalea, osa korostuspuutereista jää tummaksi läntiksi poskipäille. Sitä tämä ei todellakaan tee, vaan sävy on nappivalinta vaalealle iholle! Tuotetta voi käyttää koko vartalolle, perinteiseen tapaan poskipäiden ylle tuomaan valoa ja hohdetta mutta myös luomivärinä kuten alla olevassa meikissä. Mutta puuteria voi sutia ympäri vartaloa, ja alla olevaan meikkiin olen sekoittanut tätä meikkivoiteen sekaankin!

Puuterin mukana tulee ylellinen vippa, ja olenkin käyttänyt sitä nimenomaan poskipäille puuterin tupsutteluun. Puuterin koostumus on jännä, se on aika raskasta/tiivistä joten se ei pöllyä ympäriinsä. Toki purkin kanssa kannattaa olla varovainen! Mutta itse koen, ettei puuteri juurikaan varise sitä levittäessä. Nämä ovat näitä pieniä eroja, jotka aina erottavat laadukkaan tuotteen edukseen :)

Jlo1.13 Jlo1.6


Meikkiin olen tosiaankin käyttänyt korostuspuuteria kolmessa eri paikassa; meikkivoiteeseen sekoitettuna, poskipäillä tuomassa valoa sekä luomivärinä. Pidin annostelun maltillisena, joten tuote ei kuvissa erotu poskipäiltä mutta livenä tilanne onkin toinen! Hehku on nimittäin aikamoinen, ja annostelun kanssa kannattaakin ottaa varovaisesti. Omasta mielestäni hohdepuuteri korostaa ehkä aavistuksen ihohuokosia, joten kannattaa vaikka pyytää kokeilemaan tuotetta kasvoille ennen ostopäätöstä, jos ihohuokoset arveluttavat. Toisaalta, itseäni tämä ei ole haitannut ja puuteri muutenkin asettuu/sulautuu iholle paremmin kun se on hetken saanut mukautua ihon lämmössä.

Luomissa tuote tuo ihanaa hehkua ja kirkastusta. Halusin myös kokeilla miten tuote toimii meikkivoiteeseen sekoitettuna, meikkivoiteena käytin Clarinsin Pore Perfecting Matifying Foundationia ( postaus täällä ), joka on kivan kevyt, mattaisa heleällä tavalla ja huokosia häivyttävä, mutta saa pienen extrahehkun korostuspuuterista. Tähän yhdistelmään olenkin jäänyt koukkuun ja ajatuksissa olisi vielä kokeilla jossain vaiheessa sekoittaa korostuspuuteria ihan päivävoiteenkin sekaan. Tämä hohdepuuteri jos mikä oikein huokuu kesää ja jos päivetyt kesällä tai olet sävyltäsi selvästi tummempi, suosittelen myös katsastamaan tuon tummemmankin sävyn korostuspuuterista! Itselläni tuote on ollut nyt jokaisessa meikissä vapusta saakka ja olen ihastunut. Kaunis, maltillinen mutta tarvittaessa överikin hehku, joka sopii värinsä puolesta vaalealle iholle, ja monella eri tapaa!

Inglotin tuotteita voi ostaa heidän verkkokaupasta, mutta myös Inglotin omasta myymälästä Kluuvin kauppakeskuksessa. Inglotilla on myös jälleenmyyjiä, ja esim. Tampereella ja Vantaalla Inglotia saa muutamista Ego-myymälöistä.


18 Kommentit

 1. Ei liity aiheeseen mutta sulla on ihanan näköinen mekko tai paita? mikä noissa kuvissa näkyy. <3 Sävymaailma ihan mua! Tää J.Lo kokoelma on kiinnostavinta vähään aikaan mitä Inglotilla on tapahtunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on viime kesältä, jos klikkaat tuota tyyli-kuvaketta saatat löytää siihen liittyvän asupostauksen 😄 Mutta mekko on ihana ja sain vihdoin aikaiseksi korjata sen, Zaran vaatteet kun ei oo kovin kestäviä..on kaikkia mekkoja joutunut korjaamaan, jotka sieltä ostettu 🤤

   Ja tää yhteistyö on tosiaankin superkiinnostava 😍

   Poista
 2. Mäkin bongasin tämän yhteistyön jostain, eli onnistunut veto Inglotilta. Kukapa muukaan olisi yhtä uskottava kasvo hehkumeikeille kuin JLo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteistyö on oikein onnistunut 😊 Ja JLo on upea keulakuva!

   Poista
 3. Mua kiinnosti tämä lanseeraus mutta en päässyt paikalle eikä täällä myydä Inglotia :/ muuten kyllä omistan Inglotin meikkejä ja kovasti tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkä välimatka on varmasti aikamoinen hidaste lanseerauksiin pääsemisen suhteen 🙁 Mutta jos tuut joskus tänne suunnalle, niin täällä pääsee näitä hipelöimään 😊 Ja onhan Inglotilla nettikauppakin mutta mun mielestä on kiva tutustua meikkien sävyihin livenä 😊

   Poista
 4. Mukava, että Inglot nostaa omaa profiiliaan tällaisella yhteistyöllä oikean staran kanssa. Inglot on ollut aika katveessa muuten, en ole ainakaan itse havainnut, että merkki hirveästi tekisi yhteistyötä esim. isojen tubestarojen kanssa. Harvemmin itsekään edes Puolassa käydessä olen Inglotin myymälään eksynyt;)
  Ihanan sävyinen huulipuna<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteistyö on tosi hyvä ja hih, jos joku merkki tekisi yhteistyön tubestaran en tajuaisi, kuka tyyppi oikein olisikaan 🤣😂 Huulipuna onkin Bobbi Brownin 😊

   Poista
 5. J.Lo on upea nainen ja jos hän on antanut nimensä näille tuotteille, niin niiden täytyy olla laadukkaita. Ihanan hehkun loit puuterilla kasvoille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inglotin tuotteet on laadukkaita, merkki on sellainen kätketty helmi 😊

   Poista
 6. Ihan sattumalta törmäsin tähän kokoelmaan, jossain kauppakeskus Ratinan liikkeessä ja vaikka en hirveän intensiivisesti ehtinyt tuotteisiin tutustumaan, niin pikasilmäyksellä ainakin vaikutti oikein loistavalta kokoelmalta. :)

  Jen & Marc 4ever

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kokoelma on upea! Luomivärien hankinta vielä kiinnostaisi 😊 Ja hih, ollaan siis samoilla linjoilla 😄

   Poista
 7. Näyttääpä kauniin hehkuvalle <3 Inglot on itselleni ihan vieras merkki ja flunssan takia en siihen erääseen tilaisuuteenkaan päässyt.

  Ihanaa torstaita Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, typerä flunssa 😐 Sairastuminen ja välimatkat rajoittaa osallistumisia tehokkaasti. Mutta tää on erittäin mielenkiintoinen yhteistyö ja Inglot on merkkinä laadukas 😊 Vähän tosiaankin sellainen ns.kätketty helmi.

   Poista
 8. Tuli opiskeluaikoina käytettyä paljonkin Inglotik tuotteita sillä ne oli koulullakin käytössä! Tykkäsin ja tykkään edelleen! Freedom ajatus on mun mielestä super kiva, että sävyt saa valita itse :) Valmistuttuani Inglotin käyttö jäi vähemmälle, mutta edelleen välillä fiilistelen niiden tuotteilla mitä löytyy kotoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana lukea sun Inglot muistoista 😊 Merkin saatavuus on ollut vähän kiven alla, toivon mukaan sitä saisi jatkossa entistäkin laajemmin 😊

   Poista
 9. Mäkin ihastelen aiheeseen liittymättä tuota sun mekon kuosia! Aivan ihana :) Inglot on jäänyt mulla vähemmälle huomiolle, mutta näihin JLO:n kanssa yhteistyössä tehtyihin tuotteisiin vois kyllä tutustua paremmin :) Ja todellakin, Jenniferin kasvoilla on aina HEHKUA! :D

  VastaaPoista
 10. Kappas,enpäs oo kuullukaan vielä tästä! Mielenkiintosta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow