In this Light

Kauneusblogi

Luku 939 - Aleostoksia Hehkusta!

hehkuostos2

Tulin hyvin surulliseksi kun viime vuoden puolella kuulin Hehku-hyvinvointiliikkeiden tarinan loppuvan. Löysin Hehkun vähän jälkijunassa ja niin ilmeisesti moni muukin. Ilmeisesti myynti ei mennyt odotusten mukaan ja lääkelain uudistus ei toteutunut, joten ketju päätettiin lopettaa. Hehkuhan oli Keskon ja Oriolan yhteistyön tulos, itse en ole niin perillä lääkelain uudistuksen koukeroista mutta ilmeisesti jos uudistus olisi tullut, tällöin Keskolla olisi ollut valmiina jakelukanava niille lääkkeille, joita lääkalain uudistus olisi sallinut myytävän päivittäistavarakaupoissa. Mutta koska Hehku on loppumassa, on heillä ollut paljon tarjouksia ja tällä viikolla alkoi loppuunmyynnit pääkaupunkiseudun myymälöissä. Itsekin tein tilauksen Hehkun verkkokauppaan sekä ostin yhden tuotteen myymälästä, ajattelinkin vilauttaa mitä tulin ostaneeksi!
  hehkuostos3

Clarinsin Skin Illusion värivoide  ( 42,50 € / 30 ml, maksoin 21,25 € ) on ollut himotuslistallani! Enkä oikein muista, miksi. Muistin nimittäin vasta ostamisen jälkeen, että tuote sisältää alkoholia ja sain kuulla, ettei tämä ole välttämättä pintakuivalle iholle se toimivin tapaus. Nappasin tämän mukaani Redin myymälästä 50 % alella ( muut tuotteet tilasin verkkokaupasta ) ja voin tähän mennessä paljastaa, että jatkan värivoiteen kanssa harjoituksia sen suhteen, miten tämän saa asettumaan kauniisti sekä kestämään iholla. Paperilla meikkivoide on mitä ihastuttavin, se sisältää suojakertoimen 15, koostumus on seerumimaisen kevyt ja se lupaa tasoittaa ihon sävyä sekä kosteuttaa, antaen luonnollista hehkua ja valoa. Värivoide, silloin kun saan sen asettumaan kauniisti, onkin mitä ihastuttavin tuote mutta sitten taas on päiviä jolloin olen työntämässä sen meikkilipaston perimmäiseen nurkkaan.

   hehkuostos5

Raksi seinään, pitkästä aikaa meikkituote jolle minulla oli todellinen tarve! Nimittäin peiteaine silmänympärysiholle oli päässyt loppumaan ja vitkuttelin aika pitkään peitevoiteella, joka ei ollut tähän tarkoitukseen soveltuvin. Nappasinkin Hehkun verkkokaupasta Clarinsin Instant Concealer -peiteaineen ( 31 € / 15 ml, maksoin 21 € ). Minulla on ilmeisesti jokin Clarins-kausi menossa, mutta se on yksi ensimmäisistä selektiivisen kosmetiikan merkeistä, mitä olen käyttänyt ja siksi merkillä on aina sijansa sydämessäni. Sävyn kanssa emmin onko sävy 2 liian tumma, tavallaan se on mutta häivyttyy kuitenkin muuhun meikkiin. Pelkästään sitä en voisi kasvoille laittaa vaan peiteaine vaatii meikkipohjan häivyttyäkseen. Omasta mielestäni 2 sävy taittaa hyvin silmänympärysihon tummuutta ja mitä parasta, tämä ei painu juonteisiin päivän mittaan!
  hehkusotos4

Olen vuoden kuluessa hurahtanut uudelleen silmänympärysvoiteisiin! Niitä kuluu ja tykkään panostaa silmänympärysihon tuotteisiin. Caudalie on merkkinä minulle tuttu, mutta en ole koskaan kokeillut omakohtaisesti heidän tuotteitaan. Resveratrol Lift Eye Lifting Balm ( 56,50 € /  15 ml, maksoin 28,25 € ) kuulosti sen verran mielenkiintoiselta, että päätin napata senkin ostoskoriin. Tämä on jo nimensäkin perusteella tarkoitettu varttuneemmalle iholle, jolla on ikääntymisen merkit selvästi näkyvillä. Tuote lupaa sekä laskea turvostusta mutta samalla täytelöittää laskeutunutta/painunutta silmänympärysihoa, sekä tasoittaa silmänympärysihon väriä, sekä siloittaa ryppyjä. Aikamoiset lupaukset! Voide sisältää viininrypäleiden varsista saatavaa Resveratrol-yhdistettä, jonka ansiosta itse viinirypälekasvi voi elää jopa 100-vuotiaaksi! Ihastuin voiteeseen oikeastaan heti ensisipaisusta, ja tämän myötä kiinnostukseni Caudalieta kohtaan kasvoi entisestään!
  hehkuostos8

Sisällytin tilaukseen myös vanhoja, tuttuja ja hyväksi havaittuja tuotteita! Isadoran Grand Volume Lash Styler ( 20,90 € / 9 ml , maksoin 10,45 € ) on ripsari, jolla saa lähes tekoripsimäisen lopputuloksen, täältä voit lukea aiemman postauksen. Ja iki-ihanan Gamarden puhdistusmaito ( 23,50 € / 200 g, maksoin 11,75 € ) on aivan huippu tuote, tästäkin olen aiemmin kirjoittanut ja pääset lukemaan postauksen täältä. Onkin hauska päästä virkistämään muistia, mitä ihoni tykkää tästä vuonna 2019, uskoisin että olemme yhä hyvät ystävykset! Gamarden tuotteissa onkin jotain taikaa, uskoisin sen liittyvän rikkipitoiseen lähdeveteen.

Mitä sinä olet ostanut viime aikoina?

12 Kommentit

  1. On harmi, että Hehku lopettaa toimintansa, mutta toisaalta ymmärrän sen. En itse näin kauneudesta kiinnostuneena käynyt myymälässä kuin pari kertaa. En vain keksinyt mitään syytä miksi menisin sinne Sokoksen sijaan, jossa on paljon paremmat valikoimat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kilpailu täällä on todella kovaa, nyt myös Egokin on lopettamassa kivijalkaliikkeitään ja jättämässä pelkän verkkokaupan :( Mä taas tykkäsin Hehkusta, kun siellä brändivalikoima oli omaan makuun mielenkiintoinen :)

      Poista
  2. Hehkun lopettamista olen itsekin harmitellut monta kertaa viime viikkojen aikana. Minusta loppulaulu tuli aivan liian yllättäen, mutta ei mahda mitään. Kävin itse eräässä Hehku-myymälässä, ja vaikka siellä oli silmämääräisesti vielä tavaraa hyllyillä ihan kivasti, niin ei kuitenkaan enää valitettavasti sellaisia, joita olisi hingunnut.
    Sullahan on tosikiva saalis ja pelkästä otsikostakin jo arvasin, että Miss Salka on ostanut Clarinsia;) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, jotenkin hassua että päätettiin tehdä aluevaltaus näin isosti, esim. Egollahan oli vain muutama liike, Hehku lähti heti isosti liikkelle :D Mutta todellakin harmi, ja jos nyt vielä tuo lääkelain uudistuksen toteutumattomuus aiheutti viime sivalluksen niin johan nyt on! Ja haha, ilmeisesti Clarins-kausi ei tullut yllärinä :D :D

      Poista
  3. Isadoran Grand Volume Lash Styler on ihan minun suosikki ripsarini. Minullahan on piikkisuorat ripset, mutta tällä ripsivärillä saan ne taipumaan ja ripsiin volymia.
    Ihanaa keskiviikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana ripsari, nyt vaan huomaan että ihan aavistuksen suttaa mulla alaluomeen. Taidankin seuraavaksi ostaa sen pinkissä tuubissa olevan ripsarin, joka on kans huippu <3 Ihanaa ja aurinkoista torstaita! <3

      Poista
  4. Mäkin olen niin surullinen Hehkun lopusta. Jotenkin sellainen olo, et olisivat nyt vähentäneet vaikka liikkeitä tai ainakin nettikauppaa jatkaneet. :( Mun viime ostokset tais olla mustapäälappuja ja ensi kesää varten Jane Iredalen mineraalisuoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samat fiilikset, jotenkin hassua että se lääkelain uudistuksen toteutumattomuus oli se viimeinen niitti. Kun siitä tosiaankin tuli marraskuussa päätös, ja aikalailla sen jälkeen sitten tuli tieto Hehkun kohtalon olevan vaakalaudalla. Mä en tajua, miksi piti näin isosti lähteä näitä liikkeitä laittamaan pystyyn, eniten mua harmittaa oikeastaan niiden puolesta, jotka jäivät työttämiksi :( Kyllä mäkin vielä jonain päivänä hommaan sen Jane Iredalen mineraalisuojan :)

      Poista
  5. Mä olen koittanut sujuvasti vältellä Hehkun loppuunmyyntiä, ettei vaan vahingossakaan tulisi ostettua mitään :D Mulle Hehku tuli tutuksi oikeastaan vasta siinä vaiheessa, kun päätös lopusta oli jo tullut. Toisaalta en yhtään ihmettele, että se lopettaa, koska olen ollut havaitsevinani muutenkin kosmetiikkabuumin hiipumista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jos ei teoriassa mitään tarvitse, niin kannattaa kiertää tuo kaukaa :D :D Joo, Hehku taisi olla osalle kuitenkin liian tuntematon, harmi kun heidän taival jäi niin lyhyeksi! :(

      Poista
  6. Kivoja ostoksia, mutta kun Hehkun loppuunmyyntialennuksia olen kyttäillyt, ovat hinnat monessa tuotteessa edelleen paaaljon kovemmat, kun esimerkiksi vaikkapa lookfantasticilla. Pääasiassa Caudalien ja Cliniquen tuotteita katselin, sillä moni muu merkki oli jo loppuunmyyty! Haluaisin kyllä mielellään kannattaa kotimaista, mutta esimerkiksi erään Caudalien hoitoveden hinta oli Hehkussa (normihinnaltaan) yli 60€, kun sen hinta Lookfantasticilla oli 40€:n luokkaa. Aika iso ero minusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet aivan oikeassa, aika kallishan Hehku oli verrattuna moneen muuhun kauppaan. Toki Caudalie on kallis Suomessa noin muutenkin, Egossahan sitä oli kans myynnissä ja nyt maahantuojan verkkokaupassa. Mutta tuon hoitoveden hinnoittelu on tosiaankin jännä, LF:llä ja Feeluniquessa sen hinta on n. 35 €, maahantuojan verkkokaupassa 48 € ja Hehkussa tosiaankin sen 68 € :O

      En olisi normaalihinnalla kyllä tohtinut Caudalieta ostaa, ainakaan siinä mittakaavassa mitä nyt olen sitä hankkinut. Ostin nimttäin toisella kertaa suojakertoimellisen päivävoiteen :D Mutta nyt olenkin kokeilujen perusteella merkkiin ihan rakastunut, ja aion kyllä hankkia merkiltä lisää tuotteita :) Ihanaa kun on löytynyt sellainen semi-tuntematon merkki, johon tulee ihan rakastuneeksi <3_<3

      Poista

Lähetä kommentti

Follow