In this Light

Kauneusblogi

Luku 941 - Madara Sos Hydra Repair, lempeä kosteuttava seerumi!

luonnonkosmetiikan seerumi

Erilaiset seerumit kuuluvat vakituisesti peilikaappiini ja ne ovat eräs tuloksellisen ihonhoitorutiinini kulmakivituotteista! Seerumeita on monenlaisia mutta niitä yhdistää rakenne; seerumeissa on yleensä aktiiviset raaka-aineet tiivistetyssä ja tehokkaasti imeytyvässä muodossa. Ne ovat siis ihonhoidon erikoistuotteita, joilla on yleensä hyvinkin tarkasti räätälöity erikoispiirre. Omia suosikkejani seerumeista ovat ihoa kevyesti uudistavat, mutta rakastan myös kosteuttavia seerumeita ja oikeastaan juuri ne ovat ne ihonhoidon kulmakivi, josta ihan jokainen ihotyyppi hyötyy! Alkusyksystä alkaneen Madara-sesonkini eräs huippukohta olikin Sos Hydra Repair -seerumin ostaminen ( 35 € / 30 ml ). Olin kuullut tästä niin paljon hyvää ja kuinka kaunis tuo hempeän vaaleanpunainen seerumi oikein olikaan! Olen siis hulluna kaikkeen vaaleanpunaiseen, joten seerumimassan visuaalinen ilme veti minua puoleensa.

Sos-seerumi lupaa kosteuttaa ihon syvimpiä kerroksia ja antaa antioksidanttista suojaa vapaita radikaaleja vastaan. Seerumin tehoaineina ovat kosteuttava/kosteutta sitova hyaluronihappo, pohjoisen pioniuute joka uudistaa, rauhoittaa sekä kosteuttaa sekä kosteuden lukitseva pellavansiemenuute. Mukana on myös tyrniä, nokkosta ja ruusuvettä. Tuoksu on pehmeä, koukuttava ja lempeä; juuri sellainen kuin seerumin visuaalinen ilmekin jo antaa ymmärtää. Tuote on pähkinätön, gluteeniton sekä sopii vegaaneille.

Inic: Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Glycerin***, Rosa Damascena (Rose) Flower Water*, Dicaprylyl Carbonate, Diheptyl Succinate, Sodium PCA, Hippophae Rhamnoides (Sea-buckthorn) Fruit Extract *, Cetearyl Glucoside, Xanthan Gum, Aroma, Benzyl Alcohol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract*, Linum Usitatissimum (Flax) Seed Extract*, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Paeonia Lactiflora (Peonia) Root Extract, Tocopherol (Vitamin E), Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Potasium Sorbate, CI77019 (Mica)****, CI77891 (Titanium Dioxide)****, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, CI77491 (Iron Oxide)**** , CI77492 (Iron Oxide)****, Citronellol**, Geraniol**, Benzyl Salicylate**, Eugenol**

Kun kokeilin tuotetta ensimmäisen kerran, hämmennyin. Mielestäni seerumin koostumus on kuin kevyttä hoitovoidetta! En ole tottunut ihan tämän tyylisiin koostumuksiin seerumeissa. Alkuun myös tuntui, että seerumin imeytyminen oli haastavaa. Mutta kun jatkoin tuotteen käyttöä, sen imeytyvyys tuntui helpottuvan ja huomasin sen iholle hyvää tekevät puolet; seerumi on pitänyt ihoni pehmeänä ja kosteutettuna ( toki muiden ihonhoitotuotteiden kanssa! ). En kokenut ihon suhteen tänäkään talvena suurta kuivumista, jonain kertoina ihon pintakuivuus tuli esille meikkipohjaa levittäessä. Olen käyttänyt seerumia eniten iltaisin, mutta myös joinain aamuinakin. Olen kuitenkin kokenut itakäytön miellyttävämmäksi. Tämä on ollut talveen nappituote, luultavasti kesällä koen seerumin koostumuksen liian tuhdiksi. Aivan varmasti ostan tätä ensi syksynä lisää tulevaa talvea silmällä pitäen! Uskoisin seerumin soveltuvan jokaiselle ihotyypille, joka kaipaa lempeää mutta tehokkaasti kosteuttavaa seerumia.

6 Kommentit

  1. Noissa SOS Hydra -sarjan tuotteissa on kyllä kiva tuoksu :) Se voide on yks parhaimpia koko luonnonkosmetiikan kategoriassa! Tää seerumi mulla ehti vanhentua ennen avaamista, joten en ehtinyt testata tätä kuin kämmenelle. Mutta varmasti jossain vaiheessa otan taas asiakseni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on kyllä ihana, pehmoinen :) Harmi kuulla sun seerumin kohtalo, omani on onneksi kohta käytetty loppuun :D Pidänpä mielessä sen voiteen :)

      Poista
  2. Kuulostaapa hyvältä tuotteelta ja vaaleanpunainen on aina bonusta :) Minä olen niin paljon parempi iltakäyttämään kaikkia ihon hoitotuotteita kuin aamuisin.
    Ihanaa iltaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sama juttu, iltaisin on helpompaa käyttää tuotteita kuin aamuisin unenpöpperössä, vaikka olenkin nyt skarpannut senkin suhteen :D Ihanaa iltaa <3

      Poista
  3. Täähän on kuin ohutta emulsiota, oikeen ihanan pehmosta pakkaskeleihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on tosiaankin jo jotain seerumin ja emulsion välimaastosta, ja ollut niin ihana tuote koko talven <3

      Poista

Lähetä kommentti

Follow