In this Light

Kauneusblogi

Luku 946 - Arvostelussa Clarins Instant Concealer

Instant Concealer

En muista, koska viimeksi olen käyttänyt tätä ennen nestemäistä peiteainetta! Käytin nimittäin onnellisena loppuun Lauren Brooken voidemaisen peiteaineen, ihan viimeistä nokaretta myöden. Minulla on myös Hyntin voidemainen peiteaine, mutta se ei ollut sävynsä puolesta hyvä silmänympäysalueen peittämiseen. Käytän peiteainetta oikeastaan vain silmänympärysiholla, luotan suurimmaksi osaksi meikkipohjan ihon virheitä häivyttävään vaikutukseen. Siksi olikin ihanaa, kun pääsin miettimään minkä peiteaineen tulisin seuraavaksi ostamaan loppuneen Lauren Brooken tilalle! Olisin hyvinkin voinut ostaa lisää Brookea, sillä se peitevoide on superhuippu mutta paloin halusta kokeilla jotain aivan muuta, jotain sellaista mitä en olisi aiemmin käyttänyt. Clarinsin Instant Concealer ( n. 30 € / 15 ml ) sattui olemaan Hehkussa tarjouksessa, joten päätin napata sen kokeiluun!

  peiteaineclarinspeite2

Instant Concealer lupaa sekä peittää, mutta myös hoitaa silmänympärysihoa. Tuote on tullut markkinoille vuonna 2013, eli jonkin verran "vanhasta" tuotteesta onkin jo kysymys! Clarins on kehittänyt erityisen Light-optimizing+ -yhdisteen, joka lupaa pigmenttien kanssa kirkastaa katsetta sekä peittää tummuutta. Peiteaineessa on myös ihoa kosteuttavaa Aloe Veraa sekä ihoakin "piristävää" kofeiinia, jolla on myös turvotusta laskevia ominaisuuksia. Koostumus on nestemäisen voidemainen, tämä ei ole mitään lirua emulsiota joka lähtisi kädeltä valumaan vaan mukavan jämäkkä, nestemäinen, ei kuitenkaan liian tuhti tai jankki! Tuote on tuoksuton, mikä on silmänympärysihon kannalta aina hyvä asia. Monta kertaa hajusteet voivat jäädä silmiin "käryämään".

 Peitevoidetta on kolmea eri sävyä, joista sävy 01 on vaalealle iholle sinisävyisillä silmänalusilla, sävy 02 hieman tummemmalle ihonsävylle ruskeaan/liilaan taittavilla silmänalusilla ja sävy 03 tummalle iholle ruskeaan/mustaan taittavilla silmänalusilla. Valitsin sävyn 02, koska sävyä 01 ei ollut enää saatavilla. Alla olevista kuvista näette, miltä voide näyttää silmänympärysihollani ja viimeisessä kuvassa miltä se näyttää osana meikkiä. Oma silmänympärysihoni on aika helppo, se ei ole supertumma eikä superkuiva. Juonteita löytyy, ja välillä turvotusta.


Clarinspeite9 Clarinspeite10Clarinsmv6

Sävy 02 on ehkä inan liian tumma itselleni, en voisi käyttää peiteainetta sellaisenaan vaan se vaatii pohjameikin kaveriksi. Peiteaine levittyy iholle hyvin, mutta saattaa aavistuksen painua silmänympärysihon juonteisiin. Parasta onkin jonkin ajan kuluttua taputella peiteaine juonteista pois. Peiteaine tuntuu iholla mukavalta ja antaa hyvin luonnollisen, mutta kuitenkin peittävän lopputuloksen! Tämä ei ole niin kirkastava, kuin Lauren Brooken peiteaine mutta tykkään todella paljon tämänkin peiteaineen antamasta ilmeestä. Teen niin, että levitän peiteaineen aina ensin ja vasta sitten meikkivoiteen, sillä meikkivoiteella saan aavistuksen tumman peiteaineen asettumaan saumattomasti. Peiteaineessa on myös mainiota sen kestävyys; tämä kestää omalla ihollani hyvin aamusta iltaan, eikä enää päivän aikana keräänny juonteisiin. Voi olla, että hankin vielä tästä sen vaaleimman sävyn.

Onko tämä sinulle tuttu tuote? Mikä on sinun peiteainesuosikki?

4 Kommentit

 1. Tää on varmaan Clarinsin harvoja tuotteita joita en ole kokeillut. :D Mun ehdoton lemppari on se Max factorin peitepuikko mitä on lopetettu, mutta myös Lancômelta löytyy hyvä, sekä tykkään Bobbi Brownista vaikka se aplikaattori tekee mut hulluksi, koska jankille koostumukselle se on ihan väärä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, nyt vähän yllätyin :D Varmaan seuraavaksi kokeilen sitä Lancomea, mutta täytyy tsekkailla tuo Bobbikin! Tänään iltapäivälehdet hehkuttivat Diorin Forever-peiteainetta.

   Poista
 2. Minulla on ihan halpis Essencen peitevoide silmien alle, tykkään siitä. Hyvältä kuulostava tuote, luulen, että tuo 02 olisi minun silmänalusille oikea sävy.
  Mukavaa sunnuntaita sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että Essence toimii :) Peiteaineet on yleensä tosi riittoisia, joudun oikein miettimään mitä peiteaineita mulla on ollut ennen tätä ja Lauren Brookea :D Ihanaa ja aurinkoista viikon jatkoa!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow