In this Light

Kauneusblogi

Luku 948 - Testissä Madara Age Recovery Facial Oil!

Madara4
Tuote pr-näyte, saatu maahantuojalta

Ette ole voineet välttyä minun viime aikaisilta Madara-intoiluilta, ja ajattelinkin esitellä erään tuotteen, nyt kun minulla on siitä kunnon käyttökokemus takana. Sitten onkin luvassa pieni tauko Madaran suhteen, toki minulla odottaa avaamattomina muutamat merkin tuotteet, joista erityisesti palan halusta kokeilla hankkimaani naamiota!

Madaran ohella olen suuri öljyjen rakastaja. On oikeastaan kaksi asiaa, jotka ovat vaikuttaneet ihoni kuntoon hyvin radikaalisti. Ja se toinen asia on öljyt. Kun aloitin öljyilyn, en muista ihan heti huomanneeni mitään dramaattisia muutoksia. Mutta jossain vaiheessa havahduin siihen, että iho on paljon tasapainoisempi. Ihoni oli ennen öljyjen käyttöönottamista paljon rasvoittuvampi. Öljyt ovat tasapainottaneet ihon rasvoittumista, eikä iho enää oikeastaan rasvoitu!

Luulen, että öljyjen ihoa tasapainottava vaikutus perustuu siihen, että ne lukitsevat ihoon kosteutta. Monta kertaa iho voi oireilla kosteuden puutteeseen rasvoittumalla ja kun ihon kosteustasapaino on optimaalinen, rasvoittuvuus tasapainottuu. Käytän öljyjä aina niin, että levitän alle vesimäiset hoitotuotteet ja kerrostan hoitotuotteet kevyimmästä paksumpaan. Öljyseerumitkin laitan aina viimeisenä, toki seerumin koostumus vaikuttaa, jos kyseessä on hyvinkin vesimäinen öljyseerumi, jossa öljyjä on vain ripaus, se menee paksumpien hoitotuotteiden alle. Kun ihoon on saatu kosteus lukittua, on se tasapainoisempi. Näin on tapahtunut omalla kohdallani!
 

  Madara6

Madaralla on valikoimissaan kolme erilaista ihoöljyä, joista sain testattavakseni tämän Superseed Age Recovery Facial Oilin ( 54,95 € / 30 ml ). Öljyn koostumus on kevyt, sillä se sisältää 10 erilaista kuivaöljyä! Jos et tykkää raskaista öljyistä, voin lämmöllä suositella tätä Madaraa, sillä koostumus on kevyt ja öljyn tuntu "kuiva". Toki tämäkin jättää kasvoille "märän" ilmeen joksikin aikaa, mutta on selvästi kuivempi kuin esim. The Ordinaryn ruusunmarjaöljy.

Age Recovery Oilissa on käytetty tomaatin, pihjalan, porkkanan, karpalon, vadelman ja mansikan öljyjä. Ne auttavat ihon uudistumisessa sekä saattavat korjata auringon aiheuttamia vaurioita. Mustakuminan, mäkikuisman ja tyrnin öljyt suojaavat antioksidanttipitoisina vapailta radikaleilta ja ruusunmarjaöljy tasoittaa ihon sävyä sekä mahdollisesti korjaa pigmenttihäiriöitä.

Olen kokenut öljyn erittäin miellyttävänä. Öljyn tuoksu on intensiivinen, marjaisan mausteinen. Suurin osa tuoksusta tulee eittämättä raaka-aineista, mutta huomaan incistä erikseen lisätyn tuoksun. Öljy on itselläni käytössä iltaisin, levitän sen viimeisenä ihonhoitotuotteena lukitsemaan kosteuden. Annostelen öljyä fiiliksen mukaan, mutta useimmiten n. euron kolikon kokoisen määrän. Yritän aina taputella öljyn paikoilleen. Iho onkin säilynyt pehmoisena ja hyvinvoivana. Koenkin öljyjen käytön auttavan ihon säilymisessä pehmeänä ja "ravittuna".

Onko sinulla kokemusta tästä öljystä?

Tuote pr-näyte, saatu maahantuojalta
  Madara8

8 Kommentit

 1. Mulla on jäänyt kokemukset Mádaran öljyistä tosi pieniksi. Enkä tätäkään ole kokeillut, nyt vielä kun mennään kesää kohti niin öljyjen käyttö itsellä muutenkin vähenee. Toki jos tulee tosi kylmä ja sateinen kesä, niin öljyjäkin tulee käytettyä, mutta toivotaan, että ei. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kyllä pysyy öljyt ympäri vuoden, jotenkin ne vaan tasapainottaa ihoa eri tavalla kuin että olisin ilman :D Ihan joka ilta en nyt laita, mutta usein kuitenkin. Mutta pidetään peukkuja lämpimän kesän puolesta :)

   Poista
 2. Ihan uusi juttu mulle. Aika jännä tuollainen monen ainesosan kuivaöljy. En muista sellaiseen ennen törmänneeni. Tuoksukuvaus kuulostaa aivan fantsulta ja voisin kuvitella, että ihastuisin tuoksuun, vaikken ole kuivaöljyjen suurin fani;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öljycocktailejahan on monilla merkeillä, tässä on tosiaankin kivaa tuo kun öljyjen koostumus on kevyt ja "kuiva" :) Sun täytyy tuoksutella tätä joku kerta ^_^

   Poista
 3. Tästä öljystä ei ole kokemusta, mutta muuten öljyt ovat täälläkin käytössä. Pitkään luulin, että öljyt eivät sopisi iholleni, mutta nyt olen joutunut pyörtämään sanomiseni, ihoni kaipaa öljyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öljyt tekevät monelle iholle hyvää, varsinkin oikein käytettynä. Kuivalle iholle ne tuovat siltä puuttuvia rasvoja ja oman tyylisellä, sekaiholla taas tasapainottavat ihon rasvoittumista. Öljyjä en enää jätä :D

   Poista
 4. Mä rakastan öljyjä, mutta tätä ei oo vielä tullut kokeiltua :) Muuten öljyt on kyllä lähes päivittäisessä käytössä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Madaralla on tän perusteella mielenkiintoiset öljyt, mulla odottaakin pikkupullo yhtä toista Madaran öljyä korkkaamistaan :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow