In this Light

Kauneusblogi

Luku 977 - Paras hoitoneste kasvojen ihonhoitoon?

2019-11-29_06-24-50
Pitkästä aikaa täällä! Bloggaustahtini ja some-käyttäytyminen on ollut viime ajat verkkaisempaa eikä sitä yhtään edesauttanut se, että parisen viikkoa sitten kannettava tietokoneeni päästi näkymättömät käyttösavut ulos. Kone on jo vuoden ajan hidastellut, ja uuden hankkiminen on ollutkin jo pidemmän ajan mietinnässä. Hitaasti käyttäytyvä ja keskenkaiken sammuva kone ei yhtään motivoi harrastustoimintaa, varsinkin kuvia käsitellessä koneparka kävi viime ajat niin kovilla, että en voinut niitä oikein käsitellä. Nyt kuitenkin alla on uusi, toimiva ja nopea kone! Sen kunniaksi päätinkin heti näpytellä postauksen, ihan siitä ilosta että kone toimii!

En enää tarkalleen muista, koska käytin ensimmäisen kerran kasvoille tarkoitettua hoitonestettä. Mutta kun sain hoitonesteet ympättyä ihonhoitorutiiniini, huomasin niiden vaikuttavan ihon kuntoon radikaalisti - hyvällä tapaa! Ihon pintakuivuus on vähentynyt, ja iho on tasapainottunut. Hoitonesteet olivat yhtä iso ahaa-elämys, kuin öljyjen lisääminen ihonhoitoon aikoinaan. Iho kaipaa sekä vesikosteutta, mutta myös öljyjä jotka lukitsevat kosteuden ihoon.

Silloin, kun aloitin hoitonesteiden käytön, ei niitä ollut vielä kovin monilla merkeillä. Hoitonesteiden juuret juontavat Aasiaan, missä hoitonesteet ovat ihonhoidon kulmakivi. Sittemmin hoitonesteet ovat tulleet länsimaissakin trendiksi, ja hyvä niin! Onkin ihanaa, kun nykyään hoitonesteitä on markkinoilla oikeastaan merkillä kuin merkillä. Toivon tämän trendin jatkuvan. Olen kokeillut monia hoitonesteitä ja niitä on monenlaisia. Itse rakastan niitä tuotteita, jotka oikeasti kosteuttavat ihoa sekä antavat iholle kirkkautta ja kuulautta. Siksi kiinnostuinkin ranskalaisen luonnonkosmetiikkamerkki Absolutionin syksyn uutuudesta, L’Essence Botanique Éclat -Kirkastava Hoitonesteestä (41,80 €/100 ml). Olen kokeillut Absolutionilta vain muutamia tuotteita ja silloin ne eivät oikein sopineet ihoni tarpeisiin. Siksi minua vähän jännittikin ostaa hoitoneste. Tuotelupaus oli kuitenkin sen verran kutkuttava, että tiesin haluavani kokeilla tuotetta. Pelkän pakkauksen perusteella en olisi tuotetta ostanut, saati sitten kiinnostunut.

Hoitoneste lupaa kirkastaa, kosteuttaa ja uudistaa ihoa. Sen koostumus on kasvoveden ja seerumin väliltä, ihanan paksua, täyteläistä nestettä! Hoitonesteessä on 17 luomulaatuista raaka-ainetta. Porkkana puhdistaa ihoa, sekä uudistaa soluja. Ruusujuuri antaa vastustuskykyä sekä taistelee epäpuhtauksia vastaan. Aloe vera rauhoittaa ja kosteuttaa. Mukana on myös uudistavaa ruusunmarjaöljyä, mutta myös persikkaa, omenaa, pomeranssia ja vadelmaa.

Hoitoneste imeytyy iholle nopeasti. Rakastan käyttää tätä aamuisin, sillä tämä tosiaankin kosteutuksen lisäksi loihtii iholle upeaa hehkua! Sellaista vähän jopa ihoa pullauttavaa hehkua, jos tiedätte mitä tarkoitan. Hoitonesteen tuoksu on myös huumaavan ihana, aromaterapeuttinen aamunavaus virittää aistit hyvälle taajuudelle. Hoitoneste ei myöskään jää iholle  kalvoksi ja sen ylle on helppo levittää meikki. Olenkin viime ajat käyttänyt aamuisin pelkästään hoitonestettä ja seerumia, ja se on toistaiseksi riittänyt ihoni tarpeisiin. Vaikka olen käyttänyt hoitonestettä vasta vajaan pari viikkoa, olen tähän koukussa. Hoitotehot, kosteuttavuus ja ennen kaikkea iholle mutkattomasti asettuminen, siinäpä ne tuotteen parhaat puolet. Ja sen perusteella uskallan sanoa, että tämä on tähän mennessä kokeilemistani hoitonesteistä ehdottomasti paras!

Oletko jo ehtinyt tutustua tähän tuotteeseen?

3 Kommentit

 1. Ihan uusi tuttavuus tämä hoitoneste. On aina ihanaa löytää tuotteita, jotka ovat juuri oikeita omalle iholle.
  Kivaa loppuviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Absolutionilta en oo muistaakseni mitään vielä kokeillut. Mutta sun teksti sai heti kiinnostumaan tästä 😄 Mä en osaisi enää olla ilman kasvo/hoitovesiä ja kerrostustekniikkaa. Kyllä sen eron vaan huomaa ihon kunnossa varsinkin talvell.

  VastaaPoista
 3. Mä en ole absolutionin hoitovettä kokeillut, mutta se vihreä mist on mun suosikkituote ja olen käyttänyt sitä monta pullollista. Sitähän voi käyttää kasvoveden, mistin ja hoitoveden tapaan. <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow